Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- exu...
- utilizator constant
Acei pestisori, fac sigura capturarea pestelu, la orice atac...sa'ti zic drept, nu dau la stationar, ci cu pestele pe jig...nu sunt atat de ecologist, incat sa cred ca pescuitul pe jig, face genocid...mai devreme sau mai tarziu, pestisorii vor fi mancati de catre salau, ei fac parte din niste specii, care abunda in milioane de exemplare, in locul de pescuit...nu se distruge specia prin capturarea catorva buc...vytalie scrie:nu poti ucide pestisorii, sau crezi ca nu e un pescuit sportiv?
ÃŽmi plac peştele...
- exu...
- utilizator constant
Stiu ca vibratia si culoarea il face curios pe salau...oricum, vreau sa incerc sa dau, pe cat posibil la twister, ori shad, m'au fermecat meseriasii aia...stiu ca este mult de munca, insa stiu ca pot face asta...nu inseamna ca daca mor cu twisteru'n jig, fara a avea rezultate, n'am sa incerc si pestisor pe jig...mi se pareau niste fitzari, aceia care ma condamnau, ca pescuiesc cu vietate, desi am citit despre foarte multi dintre ei, cum faceau acelasi lucru ca si mine...am inteles ce voiau sa zica atunci, este vorba de meserie, de cunoastere si munca multa, care iti este rasplatita, odata ce apar rezultatele...iar in ce priveste, ranirea pestelui, ca ar inghiti prea mult acu', cu pestisor, sa fim seriosi, s'a intamplat acelasi lucru si pe Sandulita, unde se pescuia cu plastice, n'ai cum sa eviti asta...danr scrie:exu, un sfat
sa nu crezi vreodata in ce spun unii, ca salaul confunda pestele hrana cu twisterul
vezi ce tocmai am scris si in topicul "salau la twister"
mai vorbim peste cativa ani, si sa-mi spui atunci ce parare o sa ai
ÃŽmi plac peştele...
exule , s-a intamplat si pe sandulitza dar probabil la cativa pesti din cateva sute ....pe cand la baboi e deranj mult mai des.....suntem seriosiexu... scrie:...iar in ce priveste, ranirea pestelui, ca ar inghiti prea mult acu', cu pestisor, sa fim seriosi, s'a intamplat acelasi lucru si pe Sandulita, unde se pescuia cu plastice, n'ai cum sa eviti asta...danr scrie:exu, un sfat
sa nu crezi vreodata in ce spun unii, ca salaul confunda pestele hrana cu twisterul
vezi ce tocmai am scris si in topicul "salau la twister"
mai vorbim peste cativa ani, si sa-mi spui atunci ce parare o sa ai
meseriasii pe care i-ai vazut inteapa f rapid la fiecare tresarire de orgoliu a firului .....si de cele mai multe ori jigu e in gura ...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- mihaimircea
- veteran