ce am pierdut ?
Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
asa ma gandeam si ioexu... scrie:N'ai pierdut nimic...nici io si nici altii care'au "ratat" filmele...nimic din ce este in filmele alea, nu se aplica la noi...Sorin scrie:n-am vizionat nici un cd de pescuit deci nici Korda , da asta parca era cu crapi![]()
ce am pierdut ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
la penultima partida am vazut 2 baboiari pe malul apei aducind de 4 ori un stuk de vreo 2k la minciog si tot de atatea ori ratind cu eleganta.
initial, cand ne-au vazut au cascat ochii mari, se uitau si nu pricepeau cu ce dam si de ce lansam asa des.
apoi, la una din lansete le-a dat stukul. ma tineam cu mainile de burta.. "Vasile...miciogul, rpd!" poc, stukul face o volta si pleaca...inca o tura, "hai, Vasile, hai ca poti"
iar pleaca stiuca.
s-a mai repetat de 2 ori si pana la urma omu taraie stukul pe mal: "lasa, Vasile..." 
imi pare rau ca n-am filmat...luam Oscarul pe-aici.
initial, cand ne-au vazut au cascat ochii mari, se uitau si nu pricepeau cu ce dam si de ce lansam asa des.
imi pare rau ca n-am filmat...luam Oscarul pe-aici.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
pikeman scrie:mie imi pare rau ca nau ratato![]()
eee, era primul peste capturat din ce mi-am dat seama, vreo juma de ora cat am bantuit pe-acolo eu si dream am prins vreo 4 marle si-un biba. si ei nik.
sincer sa fiu...si eu ma rugam s-o rateze.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team