Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Irod
veteran
veteran

Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!

Mesaj de Irod » 26 Sep 2006, 18:11

pareri ; mai e cineva pe o minte cu mine?

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 26 Sep 2006, 18:23

Te rog frumos lamureste-ma si pe mine de ce anume ai tu parerea asta???Nu de alta dar chiar sunt curios :shock:

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 26 Sep 2006, 18:25

eu nu urasq
:D

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 26 Sep 2006, 18:49

si eu urasc.nu are nici un sens.nici o logica.e pt cei care vor sa duca peste acasa.pt cei care nu practica pescuit sportiv.
parerea mea

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 26 Sep 2006, 18:55

pescuit sportiv nu inseamna doar pescuitul cu naluci artificiale (desi eu pescuiesc doar la naluci) parerea mea.

Revenind la subiect si eu urasc pescuitul rapitorilor la pestisor pentru ca aia prind mai bine decat mine :lol: :lol: :lol:

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 26 Sep 2006, 19:19

pilula scrie:Te rog frumos lamureste-ma si pe mine de ce anume ai tu parerea asta???Nu de alta dar chiar sunt curios :shock:
tu nu ai vazut niciodata pescuindu-se cu pestisor natural???

de ce il urasc??!!??!!

1. in loc de 2 betze cat ar fi normal se pescuieste cu cate 6-8 betze de caciula
2. manelele
3.lipsa de finetze ; cunostintze shi sportivitate a marii majoritatzi a celor care il practica
4.de obicei prind mai mult decat statzionaristii chiar daca ei dau cu 6 betze shi eu cu doar unul.E....DUMINICA SA SCHIMBAT TREABA... :evil:
5. A SA nu iutam peturile care raman in urma
6.STIUCULITZELE de 500g aruncate fara mila in juvelnic shi condamnate la catch and mujdei

shi lista ar putea continua .
Eu cred ca astia ce pescuiesc la pestisor is genul de oameni care pescuiesc in marea lor majoritate pt. peste ; retzin capturile sub dimensiunea legala; daca au o zi buna duc acasa mai mult de cat greutatea mqaxim admisa shi lista supararilor mele ar putea continua
Asa ca le doresc tuturor ''fir moale!'' shi sper sa fie tot mai putzini.

cam asta ii.........

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 26 Sep 2006, 19:38

Irod scrie:
pilula scrie:Te rog frumos lamureste-ma si pe mine de ce anume ai tu parerea asta???Nu de alta dar chiar sunt curios :shock:
tu nu ai vazut niciodata pescuindu-se cu pestisor natural???

de ce il urasc??!!??!!

1. in loc de 2 betze cat ar fi normal se pescuieste cu cate 6-8 betze de caciula
2. manelele
3.lipsa de finetze ; cunostintze shi sportivitate a marii majoritatzi a celor care il practica
4.de obicei prind mai mult decat statzionaristii chiar daca ei dau cu 6 betze shi eu cu doar unul.E....DUMINICA SA SCHIMBAT TREABA... :evil:
5. A SA nu iutam peturile care raman in urma
6.STIUCULITZELE de 500g aruncate fara mila in juvelnic shi condamnate la catch and mujdei

shi lista ar putea continua .
Eu cred ca astia ce pescuiesc la pestisor is genul de oameni care pescuiesc in marea lor majoritate pt. peste ; retzin capturile sub dimensiunea legala; daca au o zi buna duc acasa mai mult de cat greutatea mqaxim admisa shi lista supararilor mele ar putea continua
Asa ca le doresc tuturor ''fir moale!'' shi sper sa fie tot mai putzini.

cam asta ii.........

super-tare! :lol: :lol: :lol:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 26 Sep 2006, 19:40

Nu-i urasc, e si asta un stil de pescuit care poate fi la fel de sportiv ca si cel cu naluci.
Ce urasc e de fapt mentalitatea majoritatii celor care-l practica, aici in Romanica. Am vazut uicendu' trecut la un pescar la un baraj pe Olt strapi cat degetul luati la boarta si pe care-i tinea :cry:
Urasc cand merg pe malul Muresului si printre 273 de bete date la fund cu mamaligi si alte d'astea, ma apuc sa dau la lingura si intamplator mai iau si cate un peste. Instantaneu toti isi scot halaul din masina si se pun pe facut rost de obleti, iar in 15 min. toti au trecut de la pescuitul la crap sau mai stiu eu ce pasnici la rapitor. De fapt acestia sunt pescarii oportunisti, au la ei tot ce e necesar, ca nu se stie azi ce o sa manace, poate crapu... poate stiuca sau salaul... daca nu merge si niste obleti, macar matza (pisicu' :lol: ) sa nu moara de foame!!

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 26 Sep 2006, 20:07

Aici difera mentalitatea ... ce voi n-ati vazut pe nimeni sa dea pe balta la o amarata de rotativa si sa casapeasca marlitzele una dupa alta ... (eventual tzipand shi in gura mare ... uite inca o STIUCA) ... Mi s-a mai intamplat sa fiu pe o balta cu un prieten care a luat o stiuca la rotativa shi pana sa o scoata din apa ...restu "statzionarilor" au armat betzele de pluta de 3-4-5m cu rotative si au bombardat balta ... asta pana au inceput sa agatze si sa-si piarda rotativele
Chestia cea mai deranjanta este ca se retzine pestele indiferent de dimensiune ... specie sau ... de cantitatea prinsa ... asta e valabil pentru toti pescarii care nu pot respecta pestele sau apa. Nu e generala chestia ... ca cei ce dau la naturale sunt "neam de traista" ...
Problema nu se se leaga de ce este in carlig ci ce este la celalalt capat al lansetei ... acolo trebuie lucrat ...
Cat despre pescuitul in weekend ... ar trebui interzis ... avand in vedere dezastrul de pe malul apei ...

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 26 Sep 2006, 20:15

Ptr.Irod:
Perfect de acord cu tine in ceea ce priveste retinerea capturilor sub dimensiuni, privind cacanarii care asculta manele si lasa o gramada de mizerii pe malul apei.......dar.....exista si un pescuit frumos,un pescuit elegant la momeala naturala...bineinteles practicat de un profesionist care nu isi permite sa retina bibaneii sau strapazanii ori marlitzele.Nu neaparat daca pescuiesti la momeala vie inseamna ca esti braconier sau alte porcarii pe care le spun unii.O parere... :wink:

Scrie răspuns