Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pt. marius_m_xxx
am spus ca in general pescarii cu pestisor sunt de felul asta .
in general, nu inseamna 100% din ei , poate doar 95-96% din ei procedeaza in felul acesta shi cu noroc mai exista vreo 4% care pescuiesc sportiv.
Eu de exemplu cunosc unul care ar intra in cei 4% , dar de asta tot nu imi place ideea de pescuit cu naturale.
am spus ca in general pescarii cu pestisor sunt de felul asta .
in general, nu inseamna 100% din ei , poate doar 95-96% din ei procedeaza in felul acesta shi cu noroc mai exista vreo 4% care pescuiesc sportiv.
Eu de exemplu cunosc unul care ar intra in cei 4% , dar de asta tot nu imi place ideea de pescuit cu naturale.
Asta:razvan m. scrie:Si eu pescuiesc in sezonul rece cu peste mort in montura. La miscare, animandu-l. Atunci cand pescuitul cu plastice mi se pare mult prea agresiv pentru matabolismul pestilor.
De multe ori nu poti evolua jigul astfel incat sa impresionezi pestii inactivi.
Cand pescuiesti cu naturale intervin si alti factori care conving - gust, miros...
Si, al dracului, se pare ca pestilor mari asta le place !
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... ?pic_id=20
asa l-ai luat?
daca nu-s indiscret

deci pescuiesti adesea cu pestisor?MihaiV scrie:
Imi pare rau dar nu pot sa spun decat ca bati campii.
1. Eu nu dau cu 6-8 bete ci cu unul
2. nu ascult manele
3. pescuiesc f fin
4. nu stii cat prind eu
5. Nu las mizerii
6. Vise, tata, vise! Iti alimentezi singur ura!
shi shi daca o faci (deja ma repet , dar subliniez ) mai sunt shi pescari etici ce dau la naturale (da is cam rari)

Nu ma enervez. Chiar n-am de ce. Mi-am spus parerea.
Nu dau des la pestisor.
Problema e ca ai generalizat si ai zis ca urasti pescuitul la pestisor, cand tu de fapt urasti pescuitul cu multe bete, cu manele, cu mizerie lasata in urma, cu traista plina de puiet.
Sunt multi care pescuiesc f. sportiv la pestisor si care n-au nimic de a face cu elementele de mai sus.
Nu dau des la pestisor.
Problema e ca ai generalizat si ai zis ca urasti pescuitul la pestisor, cand tu de fapt urasti pescuitul cu multe bete, cu manele, cu mizerie lasata in urma, cu traista plina de puiet.
Sunt multi care pescuiesc f. sportiv la pestisor si care n-au nimic de a face cu elementele de mai sus.
MihaiV
poti duce peste acasa nu zic nu dar diferenta este gandul cu care pleci de acasa.am luat carasei trebuie sa prind peste,dau la artificiale atunci da am plecat la pescuit sportiv.pt ca una e sa prinzi peste si alta e sa pescuiesti.
parerea mea[/quote]
daca pescuiesti la peste viu clar ca pestele care-l prinzi il duci acasa ori asta nu mai seamana a pescuit sportiv.Vezi ca faci o mare confuzie. pescuti sportiv nu e totuna cu C&R. Poti duce peste acasa si sa fii pescar sportiv.
Iar sens si logica are cat incape.
poti duce peste acasa nu zic nu dar diferenta este gandul cu care pleci de acasa.am luat carasei trebuie sa prind peste,dau la artificiale atunci da am plecat la pescuit sportiv.pt ca una e sa prinzi peste si alta e sa pescuiesti.
parerea mea[/quote]
Eu nu am nimic impotriva pescuitului cu pestisor viu, l-am practicat si eu acum cativa ani, uneori era mai greu sa prinzi momeala (pestisorul) decat pestele tinta (stiuca)
. Acuma am trecut complet pe naluci dar am cunoscuti care practica in continuare pescuitul la pestisor si uneori prind mult mai bine decat mine.