Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Sep 2006, 20:24

Io zic ca nu tre sa punem problema asa dur.
Daca dai la naturale nu inseamna ca esti "manelist"
Tot asa daca dai la artificiale nu devii neaparat altul mai bun.
Sunt de respectat cei care dau la artificiale din principiu.
La fel de bine merita respectul toti cei care trateaza corect pestii ( catch&release sau limited kill), indiferent de stilul de pescuit.
"manelistii" s-au nascut asa si dup-aia sau apucat de pescuit(la naturale)

:D

Michael
Moderator
Moderator

Re: Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!

Mesaj de Michael » 26 Sep 2006, 21:06

Irod scrie:Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!
da' patimash mai esti mah Irodule :lol:
una e sa nu-ti placa,dar chiar sa urasti... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Sep 2006, 22:24

irod, tu nu urasti pescuitul cu pestisor viu, tu urasti o anumita categorie de pescari

eu am mai pescuit cu 2 lansete cu pestisor din barca, pescuind si la twister in acelasi timp, si nu cred ca am incurcat pe nimeni

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Sep 2006, 22:51

Si eu pescuiesc in sezonul rece cu peste mort in montura. La miscare, animandu-l. Atunci cand pescuitul cu plastice mi se pare mult prea agresiv pentru matabolismul pestilor.
De multe ori nu poti evolua jigul astfel incat sa impresionezi pestii inactivi.
Cand pescuiesti cu naturale intervin si alti factori care conving - gust, miros...
Si, al dracului, se pare ca pestilor mari asta le place !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Sep 2006, 07:07

oaie scrie:si eu urasc.nu are nici un sens.nici o logica.e pt cei care vor sa duca peste acasa.pt cei care nu practica pescuit sportiv.
parerea mea
Vezi ca faci o mare confuzie. pescuti sportiv nu e totuna cu C&R. Poti duce peste acasa si sa fii pescar sportiv.
Iar sens si logica are cat incape.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Sep 2006, 07:12

Irod scrie: tu nu ai vazut niciodata pescuindu-se cu pestisor natural???

de ce il urasc??!!??!!

1. in loc de 2 betze cat ar fi normal se pescuieste cu cate 6-8 betze de caciula
2. manelele
3.lipsa de finetze ; cunostintze shi sportivitate a marii majoritatzi a celor care il practica
4.de obicei prind mai mult decat statzionaristii chiar daca ei dau cu 6 betze shi eu cu doar unul.E....DUMINICA SA SCHIMBAT TREABA... :evil:
5. A SA nu iutam peturile care raman in urma
6.STIUCULITZELE de 500g aruncate fara mila in juvelnic shi condamnate la catch and mujdei
Imi pare rau dar nu pot sa spun decat ca bati campii.
1. Eu nu dau cu 6-8 bete ci cu unul
2. nu ascult manele
3. pescuiesc f fin
4. nu stii cat prind eu
5. Nu las mizerii
6. Vise, tata, vise! Iti alimentezi singur ura!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 27 Sep 2006, 07:19

este f. clar Irod, toti ii uram pe cai care lasa dezastru cand pleaca de pe balta, in speta, fixistii sa le spun asa, dar de la a spune ca urasti o tehnica de pescuit cu momeala care pate bate oricand o tehnica de spinning, si pana la a uri o anumita categorie de pescari e drum lung...

eu am Vidra la 100 de km de mine, pana anu' asta m-am dus vreo 4-5 ani consecutivi de cel putin 5 ori la pastrav pe Vidra si faceam spume cand vedeam de la 10 lansete in sus la fix la pastrav cu: rame, viermi, icre, boisteni in carlige poescuind la fund...plus muzica de neam prost, mirosul de gratar ieftin si mizeria care rmanea in urma acestora, dar pescuitul cu pestisor sau la fix cu 2 bete frumos pe un loc excelent, iti poate aduce mari satisfactii, nici o momeala artificiala nu este precum cea din natura :!:

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 27 Sep 2006, 07:22

Pe site-urile de pescuit sportiv din Europa, pescuitul stationar cu pestisor viu la rapitori este prezentat ca fiind o metoda sportiva de pescuit. In Franta aceasta metoda este utilizata frecvent, desi in Anglia exista un curent de opinie care considera o barbarie utilizarea pestisorilor vii ca momeala, pescuitul rapitorilor la stationar cu pestisori morti este considerat sportiv.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 27 Sep 2006, 07:36

Discutam discutii si pe balta as pune pariu ca nu se intampla chestiile precum se scrie aici.
Vreau sa ii vad pe aceia care dau cu voblere de firma intr-o apa care acopera o fosta padure?
Cum faceti C&R la bibanii sau avatii care au ancora tocmai in stomac?
Pescarii care sunt f.pregatiti pe balta merita tot respectul,mie mie necaz ca nu sunt ca ei.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Sep 2006, 08:01

Jonin scrie:Discutam discutii si pe balta as pune pariu ca nu se intampla chestiile precum se scrie aici.
Vreau sa ii vad pe aceia care dau cu voblere de firma intr-o apa care acopera o fosta padure?
Cum faceti C&R la bibanii sau avatii care au ancora tocmai in stomac?
Pescarii care sunt f.pregatiti pe balta merita tot respectul,mie mie necaz ca nu sunt ca ei.
pe undeva ai dreptate. cunosc pescari care propovaduiesc C&R si pe apa...nu mai zic ce fac. poate ii intorc eu pana la coada... :lol:
pe o apa dificila, cu agataturi, as folosi table usoare, shallow-runnere si as casca bine ochii prin polarizanti. cu baboi nu dau pt. simplul motiv ca nu ma pricep. si nici nu ma atrage. si daca s-a dus voblerul...asta e, nu poti pescui cu angoasa gaurilor in trusa. pt. ca nu prinzi nic asa :roll:
c&r la pestii cu ancore in stomac..? nu mere. dar am patit doar de vreo 2 ori ca pestele sa nu mai aiba nici o sansa.
niciodata nu am fost f. pregatit, aproape intotdeauna imi mai trebuie ceva :D asta-i viata, invatam.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns