Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 11 Oct 2006, 15:20

razvan m. scrie:
Lasa ca am mai auzit eu de naluci sau tehnici din astea "the ultimate" si pana la urma s-au dovedit a fi ca oricare alta.[/quote]

Nu e frate nici o naluca, este vb de jigu' obisnuit, doar ca in loc de silicon, pui baboi, jucat la fel cum o faci cu twisteru', sau shadu'...daca'i "place" pestelui siliconu', nu vad de ce te miri ca ii place si carnescu...nu vreau sa fac ceva de viitor din asta, dimpotriva, am sa'ncerc sa dau la silicoane si eu, doar ca parca nu'mi vine bine cand vad langa mine, cum se ia stiuca, iar io iau marlite...o fi pestele mai mare, mai perspicace???...o fi tras invataminte, de'a lungu' timpului???... :shock:
ÃŽmi plac peştele...

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 11 Oct 2006, 16:50

exu... scrie:Aham...doar ca e punct ochit, punct lovit..captura sigura...il iei si daca nu vrei... :(
n-as paria pe el. In apa evolueaza "ca cuiul", mai degraba atunci il las liber la 1/2m de plumb, pt ce sa mai pierd un jig?

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 11 Oct 2006, 17:12

ce aveti domle cu baboiul?ce aveti cu stiuca,salaul ?ma igrijorati!pt dvs asta conteaza?cantitatea?
unde e sportivitatea?
pt mine pescuitul la artificiale este pescuitil suprem!
cum puteti vorbi despre c&r sau despre noi asociatii cand dvs nu stiti cum sa prindeti prindeti mai mult peste?ati incerca orice numai sal prindeti .de ce nu va luti plase?e mult mai simplu!
ne plangem tot timpul de "ceilalti"dar noi suntem la fel de lacomi.

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 11 Oct 2006, 17:57

oaie scrie:ce aveti domle cu baboiul?ce aveti cu stiuca,salaul ?ma igrijorati!pt dvs asta conteaza?cantitatea?
unde e sportivitatea?
pt mine pescuitul la artificiale este pescuitil suprem!
cum puteti vorbi despre c&r sau despre noi asociatii cand dvs nu stiti cum sa prindeti prindeti mai mult peste?ati incerca orice numai sal prindeti .de ce nu va luti plase?e mult mai simplu!
ne plangem tot timpul de "ceilalti"dar noi suntem la fel de lacomi.
Nu ma plang frateeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! n'am, bani de setca, ca mi'as lua...
Daca citesti tot, da' tot, ai sa vezi ca io recunosc, ca's fraier si ca ma straduiesc sa dau pe artificiale....am raspuns doar colegului, mai sus...nu umblu sa iau mai mult ca nime, sunt nenumarate zilele in care n'am luat nimic, da' nimic...am o chestie insa, ceva ciudat poate, imi plac capturile mari... :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Oct 2006, 21:53

da oaie, scuza-ne ca ne dorim sa prindem peste :lol:
cand in loc putem admira peisagiul......

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Oct 2006, 21:57

Bun, acum n-as zice ca intre plase si datul la baboi nu-i nici o diferenta :lol:. Dar de la baboi la lasat in apa PET-uri cu obleti in carlig nu stiu daca pasul e chiar asa de greu de facut, si pe urma incep sa se deschida tot felul de posibilitati :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Oct 2006, 07:02

oaie scrie:cum puteti vorbi despre c&r sau despre noi asociatii cand dvs nu stiti cum sa prindeti prindeti mai mult peste?
Te pomenesti ca tu vrei sa prinzi cat mai putin? Eu zic sa tai carligul de la jig si sa te multumesti sa simti atacurile!
Normal ca vreau sa prind cat mai multi si cat mai mari si cand vin acasa sa am cat mai multe poze!

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 12 Oct 2006, 08:52

Gerula scrie:Bun, acum n-as zice ca intre plase si datul la baboi nu-i nici o diferenta :lol:. Dar de la baboi la lasat in apa PET-uri cu obleti in carlig nu stiu daca pasul e chiar asa de greu de facut, si pe urma incep sa se deschida tot felul de posibilitati :lol: :lol: :lol:.
Sa stii ca tine de comoditate si de felu' fiecaruia...io dadeam cu el pe jig si probabil c'am sa mai dau frodata, da' am sa ma straduiesc sa dau pe silicoane...am un prieten la Giurgiu, cu care dau p'un canal navigabil, care da pe silicoane, da' da cu ele, ca si cu oscilanta, sau rotativa, atunci cand dai peste bradis si ia marlite, niciodata nu le lasa pe fundu' apei...io cre' ca daca pun shad si'l plimb pe fund :oops: o sa am cel putin aceleasi rezultate...binenteles c'o sa dau si cu linguri...da daca vad ca tece vremea si n'am rezultate, cre' c'am sa bag un p...ula ciobanului... :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Oct 2006, 11:25

exu... scrie:....cre' c'am sa bag un p...ula ciobanului... :twisted:
:shock: what's this???
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Oct 2006, 11:45