Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
danr scrie:exu, crede-ma ce-ti spun, e simplu de tot sa dai la twister
daca iti arata cineva miscarea, in 10 min ai prins spilu
restu e chestie de bafta
da, dane. e simplu sa dai, intr-adevar.
sa si prinzi, aia e putin mai complicat.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
exu
exu,
iti spun un secret, da sa nu-l spui la nimeni
in pescuit informatia, inspiratia si locul fac aproape totul
sa nu crezi ca mana face totul la jig
dupa un anumit nivel, toata lumea face jocul bine pe fund, conteaza inspiratia de moment, locul, echipamentul, naluca, bafta
eu am luat incepatori absoluti cu mine in barca si pe gostilele si pe sarulesti, si dupa 10 minute dupa ce au prins miscarea, dupa ce le-am legat eu jig-urile ( ca ei nu stiau ) si le-am pus pe jig ce stiam ca prinde, au prins la fel de bine ca mine
la fel si de pe mal pe alte balti
daca tu crezi doar in pricepere, explica-mi si mie cum se face ca german care este campion absolut s-a clasat slab si au castigat altii acest concurs, care poate n-au facut mare lucru in alte concursuri
si-a uitat german priceperea acasa ? sau poate ca nu a mai pescuit pe balta respectiva, si nu stia locuri sau naluci prinzatoare ?
sau poate cei care au castigat s-au mai antrenat acolo, si stiau locurile ?
fii sigur ca toti sunt pescari priceputi, si cei care s-au clasat bine si cei care s-au clasat mai prost, multi au poate ani de pescuit la twister pe baltile de langa Buc, atunci ce face diferenta ?
lebaStiu frate...i'am urmarit pe Laurentiu si pe ceilalti...io nu cre' in bafta tata, doar in pricepere...
asa e leba, dar de ce ?da, dane. e simplu sa dai, intr-adevar.
sa si prinzi, aia e putin mai complicat.
exu,
iti spun un secret, da sa nu-l spui la nimeni
in pescuit informatia, inspiratia si locul fac aproape totul
sa nu crezi ca mana face totul la jig
dupa un anumit nivel, toata lumea face jocul bine pe fund, conteaza inspiratia de moment, locul, echipamentul, naluca, bafta
eu am luat incepatori absoluti cu mine in barca si pe gostilele si pe sarulesti, si dupa 10 minute dupa ce au prins miscarea, dupa ce le-am legat eu jig-urile ( ca ei nu stiau ) si le-am pus pe jig ce stiam ca prinde, au prins la fel de bine ca mine
la fel si de pe mal pe alte balti
daca tu crezi doar in pricepere, explica-mi si mie cum se face ca german care este campion absolut s-a clasat slab si au castigat altii acest concurs, care poate n-au facut mare lucru in alte concursuri
si-a uitat german priceperea acasa ? sau poate ca nu a mai pescuit pe balta respectiva, si nu stia locuri sau naluci prinzatoare ?
sau poate cei care au castigat s-au mai antrenat acolo, si stiau locurile ?
fii sigur ca toti sunt pescari priceputi, si cei care s-au clasat bine si cei care s-au clasat mai prost, multi au poate ani de pescuit la twister pe baltile de langa Buc, atunci ce face diferenta ?
- exu...
- utilizator constant
Nu ma'ndoiesc de priceperea vreunuia dintre ei...stiu ca nu au fost printre ei, cei de'o teapa cu mine...toti erau meseriasi, insa ceva a facut diferenta...i'am masurat campionului, dupa numai 2 ore de concurs, peste 200cm...statea pe'un loc unde cu o zi inainte, nu se luase mare lucru, iar el a facut macel, chiar si cei de pe langa el, nume grele de altfel, oameni care pescuiesc cu el mai mereu, credeau in bafta lui...se poate asta???...am mai auzit de unu', care dadea in aceeasi copca cu "cocolosh" si tot nu prindea, iar ala il cocosa... 

ÃŽmi plac peştele...
- exu...
- utilizator constant
Da...am prins un salau pe arges la vobler, un avat la rotativa, tot acolo, iar la oscilanta am luat cateva marlite si pe rotativa, la fel...salau pe shad am luat doar unu'mihaimircea scrie:
fratioare, nu am urmrit toata discutia, tu nu pescuiesti deloc la cauciuc? poate ne-om nimeri si om iesi impreuna, nu ca as stii eu prea multe dar....

ÃŽmi plac peştele...
- mihaimircea
- veteran
Lasa ca am mai auzit eu de naluci sau tehnici din astea "the ultimate" si pana la urma s-au dovedit a fi ca oricare alta.exu... scrie: Aham...doar ca e punct ochit, punct lovit..captura sigura...il iei si daca nu vrei...![]()
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.