Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 30 Sep 2006, 16:38

Cucu Ionel scrie:Sa fiu sincer,am abandonat de mult pescuitul la stiuca cu artificiale,poate am imbatranit,poate am luat prea mult in greutate(am 110kg),dar nu mi-i rusine cu pescuitul la pestisor viu,in speta carasel cumparat din piata,din cauza ca respect cel putin dimensiunea stiucii capturate,nu retin mai mici de 1kg,si nu retin mai mult de doua(daca le prind si pe alea!).Astazi am avut un soc cand am vazut un individ care dadea la rotativa,mangaind bradisul pe la suprafata,si capturand si retinand,in ciuda protestelor mele,cateva zeci de creioane.Eu am capturat 4,dintre care una aproape de kg,si le-am eliberat pe toate.Care dintre noi este mai sportiv,eu sau individul ala?Apropo,urasc manelele!!!!!
exemplul nu e bun ! nu avea rost sa il dai , tu esti din categoria 4% :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Oct 2006, 07:27

Irod, citind raspunsurile prmite aici nu ti se pare ca sunt cam multi in cei 4 % ai tai? Mai bine revizuieste-ti atitudinea si nu mai arunca cu rahat in toti, doar fiindca asa iti iese statistic!

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 02 Oct 2006, 08:44

Irod scrie:
pilula scrie:Te rog frumos lamureste-ma si pe mine de ce anume ai tu parerea asta???Nu de alta dar chiar sunt curios :shock:
tu nu ai vazut niciodata pescuindu-se cu pestisor natural???

de ce il urasc??!!??!!

1. in loc de 2 betze cat ar fi normal se pescuieste cu cate 6-8 betze de caciula
2. manelele
3.lipsa de finetze ; cunostintze shi sportivitate a marii majoritatzi a celor care il practica
4.de obicei prind mai mult decat statzionaristii chiar daca ei dau cu 6 betze shi eu cu doar unul.E....DUMINICA SA SCHIMBAT TREABA... :evil:
5. A SA nu iutam peturile care raman in urma
6.STIUCULITZELE de 500g aruncate fara mila in juvelnic shi condamnate la catch and mujdei

shi lista ar putea continua .
Eu cred ca astia ce pescuiesc la pestisor is genul de oameni care pescuiesc in marea lor majoritate pt. peste ; retzin capturile sub dimensiunea legala; daca au o zi buna duc acasa mai mult de cat greutatea mqaxim admisa shi lista supararilor mele ar putea continua
Asa ca le doresc tuturor ''fir moale!'' shi sper sa fie tot mai putzini.

cam asta ii.........
Dupa parerea mea gresesti foarte mult in atitudinea ta.

Nu stilul de pescuit te face mai civilizat ci atitudinea care o ai fata de peste. Intr-adevat este mai curat si comod pescuitul cu naluci, probabil este si in alte aspecte superior pescuitului cu pestisor, dar nu uita ca nu batul care il ai in mana te face pescar mai bun sau mai civilizat ci gandirea care o ai in capsor.
Eu, de doi ani nu duc niciodata nici un peste indiferent de specie sau dimensiune, practic doar pescuitul No Kill. Ce zici tu, imi da asta dreptul sa te judec si etichetez pe tine?
Eu cred ca nu, de aceea ma voi abtine.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Oct 2006, 17:00

eee, acu chestia cu comoditatea e discutabila :roll:
ma face sa ma gandesc la una din iesirile mele la Prut de anu' asta. nu ca-s victima, dar sa bantui 20km printre copacei, arbusti, panze de paianjen la greu, maluri abrupte si alunecoase, smarcuri, sfarcuri :D mi se pare mai putin comod decat sa plantezi dimineata la ora 6 nush cate lansete cu obleti in carlig si dupa aia sa joci sah cu partenerul.
parerea mea. :wink:

aaa, si pe la 17-18 cautind drumul ne-am mai si ratacit, rupti de sete fiind :lol: nu conteaza, aventura continua, de pescuit la baboi tot nu m-apuc. 8)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 02 Oct 2006, 17:06

Si mai comod decat atat este sa stai duminica dimineata in fata televizorului, sa te uiti la Viata Satului si sa iei pestii de la Billa.
Bashca, dupa Viata Satului, dai pe TRV 2 si il mai vezi si pe Tarus cu tips&triks-urile lui moderne.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 02 Oct 2006, 19:47

leba scrie:eee, acu chestia cu comoditatea e discutabila :roll:
ma face sa ma gandesc la una din iesirile mele la Prut de anu' asta. nu ca-s victima, dar sa bantui 20km printre copacei, arbusti, panze de paianjen la greu, maluri abrupte si alunecoase, smarcuri, sfarcuri :D mi se pare mai putin comod decat sa plantezi dimineata la ora 6 nush cate lansete cu obleti in carlig si dupa aia sa joci sah cu partenerul.
parerea mea. :wink:

aaa, si pe la 17-18 cautind drumul ne-am mai si ratacit, rupti de sete fiind :lol: nu conteaza, aventura continua, de pescuit la baboi tot nu m-apuc. 8)
Partida de shah ??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Sigur nu jucau table???
Mah , tie seteea chiar ti-a jucat feste.

Joke , just kidding !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 02 Oct 2006, 21:54

leba scrie: aaa, si pe la 17-18 cautind drumul ne-am mai si ratacit, rupti de sete fiind :lol: nu conteaza, aventura continua, de pescuit la baboi tot nu m-apuc. 8)
Moartea cãprioarei - Nicolae Labiº scrie:...
Spun tatii cã mi-i sete ºi-mi face semn sã tac.
Ameþitoare apã, ce limpede te clatini!
Mã simt legat prin sete de vietatea care va muri
La ceas oprit de lege ºi de datini.
...
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 05 Oct 2006, 10:47

eu pescuiesc de obicei pe canalul de fuga racaciuni,acum trei ani am facut cunostinta cu un tip care dadea la pestisor viu cu o singura lanseta pe care o tinea tot timpul in mina.ceea ce vreau sa subliniez e ca tipul era un adevarat maestru la salau,noi dadeam cu vb si cu twistere,era o placere sa-l privesti,prindea de nu se poate!bineinteles ca erau si cei cu cite 7-8 lansete cu pestisor,dar nu luau nimic.
dar de doi ani nu l-am mai vazut,pacat.

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 05 Oct 2006, 15:31

grama v scrie:eu pescuiesc de obicei pe canalul de fuga racaciuni,acum trei ani am facut cunostinta cu un tip care dadea la pestisor viu cu o singura lanseta pe care o tinea tot timpul in mina.ceea ce vreau sa subliniez e ca tipul era un adevarat maestru la salau,noi dadeam cu vb si cu twistere,era o placere sa-l privesti,prindea de nu se poate!bineinteles ca erau si cei cu cite 7-8 lansete cu pestisor,dar nu luau nimic.
dar de doi ani nu l-am mai vazut,pacat.
Era manelist, desigur...precis avea castile , de la mp3 pe urechi :twisted:
Si chiar asa c'o lanseta, tot baboiar, traistar se cheama frate??? :shock:
Nu are importanta stilu' de pescuit, primeaza atitudinea pe care'o ai la locu' faptei, fata de peste...totusi, mergand la dunare, sambata ce'a trecut, am prins stiuca si la rotativa si la baboi pe jig...ghiciti, unde'a venit aia de 81 cm???:P
ÃŽmi plac peştele...

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 09 Oct 2006, 08:42

Hmmmm!!!...
Mi'am reconsiderat radical pozitia, fata de pescuitul la rapitor...am vazut pe Sarulesti, pe unii dintre artistii, doctorii, profesionistii, magicienii in ale spiningului, pe unii dintre cei care fac pestele sa fie convins, ca modul de hranire, pe care l'a avut dintotdeauna, adica cel cu pesti de talie mica, s'a demodat si ca este mai bine sa se hraneasca cu plastice si silicoane... jos palaria in fata acestora, am pentru ei tot respectul... profesionisti adevarati frate !!!... :oops:
ÃŽmi plac peştele...

Scrie răspuns