Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 29 Sep 2006, 14:13

Nu fratioare, nu s'a nascut ala care sa ma supere, inca :twisted:
Doar ca nu mi se pare fair play, ca sunt invinovatiti toti cei care pescuiesc cu pestisor si asemanati cu cei mai rai si'ai dreaq pescari, cu cei mai fomisti dintre cei care pescuiesc...niciodata nu m'am ferit sa spun ca pescuiesc cu de toate
ÃŽmi plac peştele...

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 29 Sep 2006, 14:16

taicanoe scrie:Nu urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor ... il dispretuiesc.
Poate ne impartasesti si noua cum ai ajuns la dispret ... cine stie poate mai avem o sansa sa ne reconstruim propria imagine :twisted: (de superioritate fata de ceilalti). :wink:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Sep 2006, 14:55

exu... scrie:Nu fratioare, nu s'a nascut ala care sa ma supere, inca :twisted:
Doar ca nu mi se pare fair play, ca sunt invinovatiti toti cei care pescuiesc cu pestisor si asemanati cu cei mai rai si'ai dreaq pescari, cu cei mai fomisti dintre cei care pescuiesc...niciodata nu m'am ferit sa spun ca pescuiesc cu de toate
Pai nu e fair play pt 5 % probabil dar e foarte corect pt 95 %
nu s-ar fi nascut astfel de impresii si pareri daca majoritatea celor intalniti nu erau asa
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 29 Sep 2006, 16:09

Exista lansete made in USA specializate pentru pescuitul cu pestisor viu (Rigging/live-bait) - chiar si GLoomis produce seria de lansete GLoomis live-bait , de o calitate superioara.

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 29 Sep 2006, 17:09

Aquaro Angler scrie:Exista lansete made in USA specializate pentru pescuitul cu pestisor viu (Rigging/live-bait) - chiar si GLoomis produce seria de lansete GLoomis live-bait , de o calitate superioara.
Ar fi culmea sa'l vezi pe baboiar, c'o scula americana... :shock:
E bune si alea italiene... :twisted:
De fapt, de 2 ani de zile, tot citesc p'aci, iar in timp, am retinut cum unu' sau altu', a dat ba cu rosioare la salau, ba cu broscute sau lacuste la somn sau clean s.a.m.d....ceea ce ma deranjeaza putin, este faptu', ca desi imi amintesc bine, cum ei au spus cindva, ca pescuiesc in atari conditii, tintuiesc tot ce misca, din tagma baboiarilor, fara a'si mai aminti "din ucenicie"...banuiesc ca odata cu trecerea timpului si iesirile repetate la pescuit, o sa am o mai mare experienta, in a da cu naluci (pt ca de fapt asta este, nu cunosc cu artificialele), insa tot am sa pescuiesc cu pestisor...:oops:
ÃŽmi plac peştele...

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 29 Sep 2006, 18:56

Cum de a scapat Albert Drachkovitch neimpuscat sau nelovit cu pietre in piata publica?
Pt ce i-au dat onoruri romanii in 2002 cand a fost la noi?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 29 Sep 2006, 21:17

N'au aflat prea multi de vizita lui...sau poate ca Drachkovitch, este considerat bun, deoarece nu'i roman...
ÃŽmi plac peştele...

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 30 Sep 2006, 10:08

:lol:

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 30 Sep 2006, 14:36

Sa fiu sincer,am abandonat de mult pescuitul la stiuca cu artificiale,poate am imbatranit,poate am luat prea mult in greutate(am 110kg),dar nu mi-i rusine cu pescuitul la pestisor viu,in speta carasel cumparat din piata,din cauza ca respect cel putin dimensiunea stiucii capturate,nu retin mai mici de 1kg,si nu retin mai mult de doua(daca le prind si pe alea!).Astazi am avut un soc cand am vazut un individ care dadea la rotativa,mangaind bradisul pe la suprafata,si capturand si retinand,in ciuda protestelor mele,cateva zeci de creioane.Eu am capturat 4,dintre care una aproape de kg,si le-am eliberat pe toate.Care dintre noi este mai sportiv,eu sau individul ala?Apropo,urasc manelele!!!!!

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 30 Sep 2006, 16:36

Ioan S. scrie:
Poate ne impartasesti si noua cum ai ajuns la dispret ... cine stie poate mai avem o sansa sa ne reconstruim propria imagine :twisted: (de superioritate fata de ceilalti). :wink:
aceasta imagine se poate reconstrui numai la nivel de individ in romania din pacate.....practica in sine nu cred ca poate fi reabilitata , asta cel putzin pt marea masa a celor care practica spinning

Scrie răspuns