Doar ca nu mi se pare fair play, ca sunt invinovatiti toti cei care pescuiesc cu pestisor si asemanati cu cei mai rai si'ai dreaq pescari, cu cei mai fomisti dintre cei care pescuiesc...niciodata nu m'am ferit sa spun ca pescuiesc cu de toate
Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- exu...
- utilizator constant

Nu fratioare, nu s'a nascut ala care sa ma supere, inca
Doar ca nu mi se pare fair play, ca sunt invinovatiti toti cei care pescuiesc cu pestisor si asemanati cu cei mai rai si'ai dreaq pescari, cu cei mai fomisti dintre cei care pescuiesc...niciodata nu m'am ferit sa spun ca pescuiesc cu de toate
ÃŽmi plac peştele...
Pai nu e fair play pt 5 % probabil dar e foarte corect pt 95 %exu... scrie:Nu fratioare, nu s'a nascut ala care sa ma supere, inca![]()
nu s-ar fi nascut astfel de impresii si pareri daca majoritatea celor intalniti nu erau asa
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Aquaro Angler
- veteran

- exu...
- utilizator constant

Ar fi culmea sa'l vezi pe baboiar, c'o scula americana...Aquaro Angler scrie:Exista lansete made in USA specializate pentru pescuitul cu pestisor viu (Rigging/live-bait) - chiar si GLoomis produce seria de lansete GLoomis live-bait , de o calitate superioara.
E bune si alea italiene...
De fapt, de 2 ani de zile, tot citesc p'aci, iar in timp, am retinut cum unu' sau altu', a dat ba cu rosioare la salau, ba cu broscute sau lacuste la somn sau clean s.a.m.d....ceea ce ma deranjeaza putin, este faptu', ca desi imi amintesc bine, cum ei au spus cindva, ca pescuiesc in atari conditii, tintuiesc tot ce misca, din tagma baboiarilor, fara a'si mai aminti "din ucenicie"...banuiesc ca odata cu trecerea timpului si iesirile repetate la pescuit, o sa am o mai mare experienta, in a da cu naluci (pt ca de fapt asta este, nu cunosc cu artificialele), insa tot am sa pescuiesc cu pestisor...
ÃŽmi plac peştele...
-
Cucu Ionel
- senior

Sa fiu sincer,am abandonat de mult pescuitul la stiuca cu artificiale,poate am imbatranit,poate am luat prea mult in greutate(am 110kg),dar nu mi-i rusine cu pescuitul la pestisor viu,in speta carasel cumparat din piata,din cauza ca respect cel putin dimensiunea stiucii capturate,nu retin mai mici de 1kg,si nu retin mai mult de doua(daca le prind si pe alea!).Astazi am avut un soc cand am vazut un individ care dadea la rotativa,mangaind bradisul pe la suprafata,si capturand si retinand,in ciuda protestelor mele,cateva zeci de creioane.Eu am capturat 4,dintre care una aproape de kg,si le-am eliberat pe toate.Care dintre noi este mai sportiv,eu sau individul ala?Apropo,urasc manelele!!!!!
aceasta imagine se poate reconstrui numai la nivel de individ in romania din pacate.....practica in sine nu cred ca poate fi reabilitata , asta cel putzin pt marea masa a celor care practica spinningIoan S. scrie:Poate ne impartasesti si noua cum ai ajuns la dispret ... cine stie poate mai avem o sansa sa ne reconstruim propria imaginetaicanoe scrie:Nu urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor ... il dispretuiesc.(de superioritate fata de ceilalti).