Doar ca nu mi se pare fair play, ca sunt invinovatiti toti cei care pescuiesc cu pestisor si asemanati cu cei mai rai si'ai dreaq pescari, cu cei mai fomisti dintre cei care pescuiesc...niciodata nu m'am ferit sa spun ca pescuiesc cu de toate
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai nu e fair play pt 5 % probabil dar e foarte corect pt 95 %exu... scrie:Nu fratioare, nu s'a nascut ala care sa ma supere, inca![]()
Doar ca nu mi se pare fair play, ca sunt invinovatiti toti cei care pescuiesc cu pestisor si asemanati cu cei mai rai si'ai dreaq pescari, cu cei mai fomisti dintre cei care pescuiesc...niciodata nu m'am ferit sa spun ca pescuiesc cu de toate
Ar fi culmea sa'l vezi pe baboiar, c'o scula americana...Aquaro Angler scrie:Exista lansete made in USA specializate pentru pescuitul cu pestisor viu (Rigging/live-bait) - chiar si GLoomis produce seria de lansete GLoomis live-bait , de o calitate superioara.
aceasta imagine se poate reconstrui numai la nivel de individ in romania din pacate.....practica in sine nu cred ca poate fi reabilitata , asta cel putzin pt marea masa a celor care practica spinningIoan S. scrie:Poate ne impartasesti si noua cum ai ajuns la dispret ... cine stie poate mai avem o sansa sa ne reconstruim propria imaginetaicanoe scrie:Nu urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor ... il dispretuiesc.(de superioritate fata de ceilalti).