Urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor natural !!!!!!!!!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 28 Sep 2006, 23:31

E clar ca parerile sunt impartite, ca sunt baboier, sau nu, manelist sau nu, stationarist de rapitor, sau ca pui guvidu' (e de apa salmastra???...doar ala e guvid) pe jig, pestele isi alege unde sa traga...Am tot citit de capturi de rapitori, la broscuta, la rama, la cosasi, la lacuste, la porumb in lapte, la bob de strugure, sau alte ciresi...nu cumva toate acestea, se pun intr'un ac simplu???...adica daca pui pestisoru'n ac, rapitoru' poate inghiti prea adanc acu' si se raneste prea tare, da daca pui broscuta, nu se duce tot la fel de mult acu'???...
Sau poate ca este de condamnat, doar omoratu' pestisorilor momeala??? :shock:
Nu dau exclusiv la pestisori, mai folosesc si naluci, mai ales primavara si toamna tarziu, doar ca nu'mi vine sa ma consider, un distrugator de specii, sau unu' care retine tot, pentru ca nu fac toate astea, iar gunoiul pe care'l fac, il iau in portbagaju' masinii...
Chiar se poate face dintr'unu' care pescuieste, cu pestisor, un manelist, un nu iarta nimic s.a.m.d.???... :?
ÃŽmi plac peştele...

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 28 Sep 2006, 23:33

E clar ca parerile sunt impartite, ca sunt baboier, sau nu, manelist sau nu, stationarist de rapitor, sau ca pui guvidu' (e de apa salmastra???...doar ala e guvid) pe jig, pestele isi alege unde sa traga...Am tot citit de capturi de rapitori, la broscuta, la rama, la cosasi, la lacuste, la porumb in lapte, la bob de strugure, sau alte ciresi...nu cumva toate acestea, se pun intr'un ac simplu???...adica daca pui pestisoru'n ac, rapitoru' poate inghiti prea adanc acu' si se raneste prea tare, da daca pui broscuta, nu se duce tot la fel de mult acu'???...
Sau poate ca este de condamnat, doar omoratu' pestisorilor momeala??? :shock:
Nu dau exclusiv la pestisori, mai folosesc si naluci, mai ales primavara si toamna tarziu, doar ca nu'mi vine sa ma consider, un distrugator de specii, sau unu' care retine tot, pentru ca nu fac toate astea, iar gunoiul pe care'l fac, il iau in portbagaju' masinii...
Chiar se poate face dintr'unu' care pescuieste, cu pestisor, un manelist, un nu iarta nimic s.a.m.d.???... :?
ÃŽmi plac peştele...

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 29 Sep 2006, 00:08

Asa... nu te lasa... ZILE DOMNU' EXU!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 29 Sep 2006, 06:38

:lol: :lol: :lol: woot

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Sep 2006, 07:08

exu... scrie:E clar ca parerile sunt impartite, ca sunt baboier, sau nu, manelist sau nu, stationarist de rapitor, sau ca pui guvidu' (e de apa salmastra???...doar ala e guvid) pe jig [...]
smokieeee! ce provider de net ai, exu? :shock: :lol: :lol: nu-i mai da lovele, nu merita!
aaa, este si guvid de balta, ma uit la el acum pe afisul lui Tarus. :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Sep 2006, 08:08

exule . se zgarie sidiu Electrecord si a ramas la versu ,,nu iarta nimic'' iar tu stai rezemat cu fruntea de picioru mesei cantand oda guvizilor salmastri cu ochi albastri ? :D :D

tu zici ca nu consideri ca esti un distrugator de natura :D :D

pai ia un reportofon si du-te pe malu baltii si fa pe Adelin Pestisor intreband baboiarii daca se considera distrugatori de natura si traistari .
Noteaza apoi constiincios cu creionu chimic pe un caiet cu patratzele cati or sa raspunda da si cati nu .......si pe urma ne zici si noo ....

Andreea ?......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 29 Sep 2006, 08:35

Nu urasc pescuitul rapitorilor cu pestisor ... il dispretuiesc.
S'altare și bunăstare !

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 29 Sep 2006, 13:52

leba scrie:
exu... scrie:E clar ca parerile sunt impartite, ca sunt baboier, sau nu, manelist sau nu, stationarist de rapitor, sau ca pui guvidu' (e de apa salmastra???...doar ala e guvid) pe jig [...]
smokieeee! ce provider de net ai, exu? :shock: :lol: :lol: nu-i mai da lovele, nu merita!
aaa, este si guvid de balta, ma uit la el acum pe afisul lui Tarus. :wink:
Nu e de la net frate, cu siguranta e de la site...aseta noapte nu prea functiona...
iar 'guvidu" ala, se cheama p ula ciobanului :twisted: sunt pline locurile pe unde pescuiesc de ei...
ÃŽmi plac peştele...

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 29 Sep 2006, 14:01

Sorin scrie:exule . se zgarie sidiu Electrecord si a ramas la versu ,,nu iarta nimic'' iar tu stai rezemat cu fruntea de picioru mesei cantand oda guvizilor salmastri cu ochi albastri ? :D :D

tu zici ca nu consideri ca esti un distrugator de natura :D :D

pai ia un reportofon si du-te pe malu baltii si fa pe Adelin Pestisor intreband baboiarii daca se considera distrugatori de natura si traistari .
Noteaza apoi constiincios cu creionu chimic pe un caiet cu patratzele cati or sa raspunda da si cati nu .......si pe urma ne zici si noo ....

Andreea ?......
Imi imaginez, ca dimineata, cand voi ati intrat, era plin de mesajele mele, repetate...am mai patit asta de cateva ori, insa nu functiona site'u' bine asta noapte, nu'mi confirma ca am bagat mesaju'...
Cat despre baboierii traistari, am sa fac un documentar mai amplu...iar rezultatele cercetarilor, precis ca vor fi pe masura asteptarilor tutror:D
N'ati zis niciunu' despre pescuitu' cu altceva , in afara de zgarciuri si baboi!!!
ÃŽmi plac peştele...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Sep 2006, 14:05

exu ,
am glumit , sper sa nu te superi
legat de pescuitul cu broacsa fata de baboi ( banuiesc ca la stiuca ori clean ) ......la stiuca nu vad diferenta fata de pescuitul la baboi ...la clean e altceva .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns