In cautarea stiucii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 21 Dec 2009, 10:47

dom'le junior member, situatia din real nu este comparabila sub nici o forma,este total nepertinenta fata de discutia noastra, si am senzatia ca ai un corazon cam sensibil asa .... sau esti genul care baga tot felul de faze impresionante intr-o discutie, pe langa subiect, doar pentru efectul lor emonotional ....

second, mi se pare cel putin specioasa afirmatia ca nu ai intentionat sa ma jignesti in conditiile in care ai scris tot articolul pe un ton "incendiar" , cu semne de intrebare multe, cruzime cu caps etc etc etc , si ai incheiat apoteotic , citez:

"Daca ati inteles, excelent, daca nu, va traduc: Aceste stiuci eliberate, dupa ce niste idioti si-au bagat degetele-n ochii lor, AU MURIT dupa foarte putin timp din cauza ca au orbit si nu mai vedeau prada."

binenteles, "au murit" ai scris din nou cu caps, ca sa fii sigur de efect ....

daca ii spui cuiva idiot, fara sa-l cunosti, sau fara sa cunosti substratul unui lucru pe care il aduci in "atentia publicului" se cheama ca nu ai dorit sa-l jignesti, nu ?

ps: am de adus ceva in apararea mea??? sunt sub acuzare ?? cine te crezi ? se pare ca am intuit eu bine cu nea francezul ala ....

ps2: unde sunt exact injuraturile alea de care pomenesti ? citeaza-ma din primul mesaj te rog .....

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 21 Dec 2009, 12:47

domnule "senior member" ce muschiul meu te agiti atat??? trebe sa dai socoteala??? ai spus ce aveai de spus(ca acum x timp nu stiai cum sa manevrezi dintoasele si gata) Hai ca te-a inebunit gerul asta, mai bine iti canalizezi energia in alta parte, am nevoie de o fata pentru baiatul meu, asa ca...fa eforturi :wink: poate ne facem socrii 8)
dupa cum vezi, ai un sfat de la un "veteran" :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 21 Dec 2009, 13:53

mihaitza, stii ca am eu un mare fix cu astia de se baga in seama neintrebati ... si nici alarmistii nu-i halesc ... deastia de umplu postu de capsuri si de semne de punctuatie, ca au descoperit ei america dupa 2 ani de zile ....

sa mor de shimano asta nu e gerula deghizat , si se razbuna pe mine ca nu i-am tinut partea in razbelul cu adelin de anul trecut de la rogojesti :D :D :D

a tras o poza cu ochelari si palarie, sa dea bine si sa para interesant, si a revenit pe forum :D :D :D

ce-ti face baiatu ? reusesti sa dormni noaptea vreun pic ?

eu am bagat vanatoare din nou sambata, ca de ..... pescuit numa pe mediterana acum ......

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 21 Dec 2009, 15:03

Sef, iti pot spune ca e un baiat super cuminte, doarme toata noaptea, evident cu mici intreruperi pentru haleala.E un dulce, o sa il vezi.
Cat priveste povestea cu "junior member", nu te agita.
Bai, daca ar fi fost Gerula...nu ar fi actionat asa, si el te cunoaste destul de bine si ...
Pana una treci si fa un articol cu stucile alea, doar ce mi-a povestit la telefon si .... :respekt:

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 21 Dec 2009, 22:20

@fishi

Mersi mult de raspuns, ma bucur ca ati fost si ca era dezghetat lacul si mai ales ca si-a facut aparitia si frumushica :P

Abia astept sa ajunga vedeta in galerie...

Apropo, mai erau pescari???

Numai bine :)
Prinde si Elibereaza!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Dec 2009, 08:11

@ mihai

nu pot jefe sa fac articol de data asta :D :D :D

dau din casa, si nu se face :D :D :D

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 22 Dec 2009, 08:13

Mihai, sa-ti traiasca juniorul !!! :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 22 Dec 2009, 08:14

@andreypck
Am mai vazut cativa pescari duminica,doua barci parca.A fost frumos,cam frig dar placut in compania prietenilor.Am cunoscut oameni deosebiti,a fost un sfarsit de sezon frumos.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 22 Dec 2009, 13:51

Stai linistit, senior member, eu nu sunt Gerula. Nu sunt nici alarmist, nici bagacios in seama, dar simplul fapt ca tu ai peste 400 de postari pe forum, iar eu am doar vreo 20, nu te face cu nimic un om mai bun.
Cand am folosit cuvantul "idiot", nu m-am referit la tine (nu ca n-ai fi), ci la oricine se considera mare pescar dar nu respecta pestii si natura. Nu trebuie sa citesti de undeva sau sa urmezi scoala ca sa stii..sa simti cum sa prinzi un peste in mana. Nu mi-a spus nimeni ce sa fac si cum sa fac, dar niciodata nu m-a tentat sa-mi bag unghiile-n ochii unui peste, pt simplul fapt ca mi se pare brutal, chiar daca stiuca in cauza n-are glas sa-ti transmita sa mergi undeva...
Pentru a ne cunoaste mai bine, daca tot te crezi mare si periculos, te invit cu mare placere in Targu-Mures, cand ai ocazia, sa ajungem impreuna la niste concluzii, sau, daca te transformi intr-un pacifist inedit, vom merge pe Mures, in cautarea stiucii, ca tot esti senior member, iar eu m-am specializat pe clean, nu pe stiuca.
Articolele scrise de mine le Gasesti in revista Aventuri la Pescuit, sub semnatura Robert Demeter. Respect!

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 22 Dec 2009, 14:24

Mai fratilor...
Da-i frumos ce faceti? Eu credeam ( nu doar eu ) ca aici suntem toti colegi - NU E FRUMOS SA VA TIGANITI asa :?
.. Nu cred ca aici, unu-i mai pescar decat altul - fapt catalogat dupa NUMARUL DE POSTARI, ci asta se vede la fata locului -sau- din raspunsurile si sugestiile oferite altora ( PAREREA MEA ) 8)

Pescar ori ba, trebuie sa iubim cu totii natura si sa o ocrotim pe cat putem.

Am o rugaminte la voi... Decat sa va tiganiti asa.. Toata ziua SENIOR MEMBER, DOMNULE MEMBER si alte minuni.. Mai bine va ignorati reciproc si ati incheiat balciul :D Ceea ce faceti voi, sigur nu are nimic de a face cu CAUTAREA CUMETREI 8)

FIRE `NTINSE !!
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

Scrie răspuns