In cautarea stiucii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Daca nu te simti bine cu o struna de otel, recomandarea mea este sa folosesti o struna wolfram de cel mult 6 kg care este aproape mai subtire decat un PP de 15lb si daca NU te uiti bine la ea , aproape la fel de supla. Problema e ca dupa 2-3 capturi sau agataturi va avea niste forme mai greu de descris in cuvinte, asa ca va trebui sa ai un stoc la tine !! Daca umbli dupa trofee, atentie la frana !!
:)

FIRE INTINSE si INTACTE

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Pe ape tulburi struna metalica e sfanta. Pe ape limpezi poti sa iti construiesti singur din fluorocarbon gros (min 0.60 mm) propria struna. Eu nu am avut nicio ruptura la asa ceva (dau cu ProLogic XLNT Spectrum de 0.59-0.75 ), dar dupa fiecare captura verific cu mana starea strunei, daca e prea sifonata o schimb imediat. Poti sa o construiesti ca pe o struna normala, legand la un capat un vartej iar la celalalt o agrafa, dar eu prefer sa leg cam 80-100 cm direct de textilul de pe mulineta, iar in celalalt capat agrafa cu vartej.
Fire'ntinse!
Fire'ntinse!
:)
Buna metoda XquiZZit, dar eu tot la strunele de la Berkley sau la Surfstrand Micro Ultra ( AFW ) raman ... Eu-s mai primitiv
si mai conservator
Iti recomand sa incerci Surflon Leaders de la AFW pe viitor
Din fericire, au inceput sa se gaseasca si la noi 

Iti recomand sa incerci Surflon Leaders de la AFW pe viitor

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
- veteran