In cautarea stiucii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 18 Dec 2009, 16:34

Pertinenta opinie,in viziunea mea cu o singura exceptie,strunele Mustad....am avut o ruptura de zile mari (si nu depasea 4kg si mai era si pe vobler!!)

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 18 Dec 2009, 16:46

@ fishi,

Colegu, eu ii faceam cateva recomandari lui SHIMANO si totodata ii spuneam ce folosesc eu. Referitor la "sarmele" de la MUSTAD, probabil o fi pocnit la matale, dar am un prieten care le foloseste de ani de zile si nu a avut probleme, in schimb a avut capturi frumoase in Romania si in afara :) Mult succes.
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 18 Dec 2009, 17:37

Bine, oameni buni, voi incerca si strunele de mai sus, insa si umila mea experienta imi spune ca stiuca se simte deranjata putin de prezenta strunelor, si capturile (cel putin la mine) au fost mult mai rare atunci cand am folosit strune. Deci ambele variante sunt riscante, nu? Daca ai struna, te evita stiuca, daca n-ai struna, iti taie firul... :shock:

razvi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de razvi » 18 Dec 2009, 17:44

@ shimano,
Prietene, crede-ma ca daca e sa pape ESOXINA, papa oricum .. Cu struna sau fara struna, pe ea nu o deranjaza. Nu papa cand are toane sau indigestie :lol: :lol: :lol: Eu zic sa folosesti struna. E cel mai indicat. Nu de alta, dar poate o data o sa iti para rau si vei da cu "joarda" de pamant :D Eu si cand caut pe d-nul Silurus a lu' Glanis ( SOMNUL ) tot cu strune dau.. Nu se stie niciodata, pentru cine e apetinsant un LINX #2 spre exemplu. Poate ar servii si cumetritza-stiuculitza "o portie" :lol: :lol: :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 18 Dec 2009, 18:22

shimano scrie:Bine, oameni buni, voi incerca si strunele de mai sus, insa si umila mea experienta imi spune ca stiuca se simte deranjata putin de prezenta strunelor, si capturile (cel putin la mine) au fost mult mai rare atunci cand am folosit strune. Deci ambele variante sunt riscante, nu? Daca ai struna, te evita stiuca, daca n-ai struna, iti taie firul... :shock:
Colegu ,nu cred in varianta cu struna nu "da" stiuca ....
Cred mai degraba ca pescuiesti intr-o apa cu stiuca putina ...
Iar daca dai fara struna si iti taie nu e pacat de stiuca,pt. ca nu stii cum inghite naluca ?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 18 Dec 2009, 18:25

cat timp i-o dai "protejat " nu ai stres :lol:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 18 Dec 2009, 19:12

shimano, daca nu-ti place sa dai cu struna poti folosi cu incredere pike mono, care e e fapt un mono gros, invizibil in apa si f. rezistent la dintii stiucii.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Dec 2009, 19:14

shimano scrie:Bine, oameni buni, voi incerca si strunele de mai sus, insa si umila mea experienta imi spune ca stiuca se simte deranjata putin de prezenta strunelor, si capturile (cel putin la mine) au fost mult mai rare atunci cand am folosit strune. Deci ambele variante sunt riscante, nu? Daca ai struna, te evita stiuca, daca n-ai struna, iti taie firul... :shock:
nu are nici o treaba.nta si nu-i placea prea mult naluca dar fata de struna stai linistit

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 18 Dec 2009, 20:38

Hmmm...suna bine Pike Mono asta...ati incercat asa ceva? E ok marfa?

razvi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de razvi » 18 Dec 2009, 22:13

@ shimano

O fi marfa, dar nu se compara cu un MONO 0,22mm + o struna 23-30cm + o naluca = FESTIN ESOXIN :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns