In cautarea stiucii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
:)
@ fishi,
Colegu, eu ii faceam cateva recomandari lui SHIMANO si totodata ii spuneam ce folosesc eu. Referitor la "sarmele" de la MUSTAD, probabil o fi pocnit la matale, dar am un prieten care le foloseste de ani de zile si nu a avut probleme, in schimb a avut capturi frumoase in Romania si in afara
Mult succes.
Colegu, eu ii faceam cateva recomandari lui SHIMANO si totodata ii spuneam ce folosesc eu. Referitor la "sarmele" de la MUSTAD, probabil o fi pocnit la matale, dar am un prieten care le foloseste de ani de zile si nu a avut probleme, in schimb a avut capturi frumoase in Romania si in afara

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Bine, oameni buni, voi incerca si strunele de mai sus, insa si umila mea experienta imi spune ca stiuca se simte deranjata putin de prezenta strunelor, si capturile (cel putin la mine) au fost mult mai rare atunci cand am folosit strune. Deci ambele variante sunt riscante, nu? Daca ai struna, te evita stiuca, daca n-ai struna, iti taie firul... 

@ shimano,
Prietene, crede-ma ca daca e sa pape ESOXINA, papa oricum .. Cu struna sau fara struna, pe ea nu o deranjaza. Nu papa cand are toane sau indigestie
Eu zic sa folosesti struna. E cel mai indicat. Nu de alta, dar poate o data o sa iti para rau si vei da cu "joarda" de pamant
Eu si cand caut pe d-nul Silurus a lu' Glanis ( SOMNUL ) tot cu strune dau.. Nu se stie niciodata, pentru cine e apetinsant un LINX #2 spre exemplu. Poate ar servii si cumetritza-stiuculitza "o portie"

Prietene, crede-ma ca daca e sa pape ESOXINA, papa oricum .. Cu struna sau fara struna, pe ea nu o deranjaza. Nu papa cand are toane sau indigestie

-
- veteran
Colegu ,nu cred in varianta cu struna nu "da" stiuca ....shimano scrie:Bine, oameni buni, voi incerca si strunele de mai sus, insa si umila mea experienta imi spune ca stiuca se simte deranjata putin de prezenta strunelor, si capturile (cel putin la mine) au fost mult mai rare atunci cand am folosit strune. Deci ambele variante sunt riscante, nu? Daca ai struna, te evita stiuca, daca n-ai struna, iti taie firul...
Cred mai degraba ca pescuiesti intr-o apa cu stiuca putina ...
Iar daca dai fara struna si iti taie nu e pacat de stiuca,pt. ca nu stii cum inghite naluca ?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
nu are nici o treaba.nta si nu-i placea prea mult naluca dar fata de struna stai linistitshimano scrie:Bine, oameni buni, voi incerca si strunele de mai sus, insa si umila mea experienta imi spune ca stiuca se simte deranjata putin de prezenta strunelor, si capturile (cel putin la mine) au fost mult mai rare atunci cand am folosit strune. Deci ambele variante sunt riscante, nu? Daca ai struna, te evita stiuca, daca n-ai struna, iti taie firul...
@ shimano
O fi marfa, dar nu se compara cu un MONO 0,22mm + o struna 23-30cm + o naluca = FESTIN ESOXIN

O fi marfa, dar nu se compara cu un MONO 0,22mm + o struna 23-30cm + o naluca = FESTIN ESOXIN