In cautarea stiucii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pucasgyerek
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pucasgyerek » 04 Mai 2010, 11:15

deci, in ultimii 3 ani fac pescuit intesiv la somn, pierd nopti si zile pe malul apei dar sincer sa va spun o singura data nu am vazut un control...

apropo de stiuca, e un peste frumos greu de prins...daca ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi, las un id de mess pt cei care is aproape de Iernut , Jud. Mures, ne putem intalni la o cafea, bere, suc ce vreti, sa schimbam cateva vb si sa mai invat si eu cate ceva despre pescuitul la stiuca, id mess: pucasgyerek@yahoo.com .ms mult

chiar duminica eram la pescuit, cand 3 domni din Tg-Mures, au venit, la 2 -a lansare o prins stiuca:| umblu de 5-6 saptamani in zona respectiva la pescuit, anul acesta sau prins 2 stiuci acolo...deci am ramas amanet vazand ca la a 2a sau prima lansare o luat stiuca, oricum inca 4 saptamani trec si incepe sezonul de somn.

Si apropo de locuri bune de stiuca, zona gatului la intrare in Iernut dinspre Tg-Mures, stiu ca este foarte bun pt clean si stiuca, cleanul se poate pescui si la musca artificiala intr-o zona.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 04 Mai 2010, 12:54

Lasa teoria si povestile de pescuit mai spre vara in zilele toride langa o bere la umbra .... ,acuma mai bine ia lanseta in mana si treci pe mal ,cauta stiuca ,ca n-o sa te caute el ,sa fii sigur . Timpul e frumos aerul curat ( cica someaza combinatul ,eu n-am observat )poate mai intra si cumatra la o rotativa sau face pofta la o oscilanta . :lol:

Scrie răspuns