In cautarea stiucii

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 31 Ian 2010, 16:14

rine scrie:
Rapala Man scrie:Voblerul este CLAR superior oscilantei,am vazut clar diferenta in partide in care stiuca nu era activa de loc,modalitatile de prezentare a diferitelor feluri de voblere ofera un avantaj pe care oscilanta nu il poate egala
Asta nu inseamna ca nu am "'table in trusa :wink:
ba deloc.pescuiesc la stiuca aproape exclusiv in delta.dupa ce termin de probat voblerele trec pe oscilante.nu inseamna ca nu prinzi la voblere.e vorba de productivitate.sunt mai greu de pescuit in apa de o palma (la propriu) avand dedesupt mult bradis sau matasea broastei.dureaza mai mult sa cureti voblerul dacat sa pescuiesti.si nu-i vorba numai ca seamana perfect cu nu stiu ce peste momeala.a-ti vazut in apele noastre pestisori rosii?e vorba ca stiuca e teritoriala si ataca mai mult din agresivitate.m-i sa intamplat de foarte multe ori sa scap o stiuca din lingura si la urmatorul lanseu in acelasi loc s-o prind.eu sau colegul.e vorba de cateva secunde dupa ce a scapat.deci???
este normal sa difere parerile, ca tot vorbim de delta, in apa mica eu prefer un vobler fata de oscilanta, pana la urma sunt particularitati personale
eu prefer de obicei sa nu schimb prea mult si prea repede , doar ca prefer voblerele, nu ca lingura nu ar fi buna

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 31 Ian 2010, 19:24

O alta parere: Intr-o apa de-o palma, eu as proceda astfel: as lua un Salmo Slider de 7cm Floating gen carasel sau biban, dupa ce l-am lansat si jerk-uit cateva secunde, fac o stopare prelungita...4...5.....7.....11 secunde. Intind usor firul, si mai smucesc de 2 ori. Iar ma opresc. Si tot asa... In astfel de situatii ador sa vad stiucile cu ochelarii polarizanti sub pelicula apei in timp ce ataca.

Intr-adevar, cu un vobler clasic cu barbeta, nu prea cred ca ai avea rezultate. Eventual cu un Skitter Walk de la Rapala sau un YO-ZURI Banana.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 31 Ian 2010, 19:57

mey bobeta albastra... intr-o apa de o palma cel mai ghine ar merge la musca

dar tot citind pi ici pi colo acu incep sa inteleg adversitatea intentionat vehementa vizibila si proeminent conturatata catre voblerele Cozma a unor artisti ... ele fiind produsul " concurentei " ... nu ? :lol:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 31 Ian 2010, 20:01

Mitrutz!! Good mornin`! Long time no see! :)
Mda, vroiam sa zic si de musca [mare] dar nu le am cu fly-ul, asa ca nu ma pronuntz.
Cat despre kestia cu Cozma -> ma confunzi! Citeste mai atent. Iar incurci marfa cu ambalajul. Sau factura cu bonul fiscal. Not again!?! :roll:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 31 Ian 2010, 20:11

kuintautti scrie:mey bobeta albastra... intr-o apa de o palma cel mai ghine ar merge la musca

dar tot citind pi ici pi colo acu incep sa inteleg adversitatea intentionat vehementa vizibila si proeminent conturatata catre voblerele Cozma a unor artisti ... ele fiind produsul " concurentei " ... nu ? :lol:
:wink: Nu e nici o concurenta...inca... :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 31 Ian 2010, 21:12

aha ! la subiectul ala cu voblere Cozma te purtai doar ca un pescar onest dezinteresat dar afectat de iexperinte negative ...nu ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 31 Ian 2010, 21:17

este ceva chimie intre voi doi nu gluma :lol: :lol: , kuintautti nu poti sa iti ascunzi sentimentele :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 31 Ian 2010, 21:17

TopGear scrie:Cat despre kestia cu Cozma -> ma confunzi! Citeste mai atent. Iar incurci marfa cu ambalajul. Sau factura cu bonul fiscal. Not again!?! :roll:
tu iesti cel care confunda marfa cu ambalaju... caci dupa cum se vede ista cowboy invelit in spinnajiu si apoi invelit in producator de boblere home made sa simtit cu musca pi cashiula ... dar sa vezi acush reactia... caci asta cind e bagat in seama vede rosu´n fata ochilor si baga coarnele´n pamint rasufla greu si scormone tzarina cu copita... :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 31 Ian 2010, 21:22

Rapala Man scrie:este ceva chimie intre voi doi nu gluma :lol: :lol: , kuintautti nu poti sa iti ascunzi sentimentele :lol:
ba io pot ! ca doar nu fac ca el... sa duc o lupta interioara... sa-mi tin singur monologuri in fata oglinzii purtind cravata... :lol: :lol: :lol: :lol:

acu mai urmeaza sa videm ce scule fly is va lua... adica is curios daca isi urmeaza singur sfatul care´l dadea jeneros altora cind era vorba de scule spinn sau cade closca si doar cotcodaceste cu un ton important de om impunator :lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 31 Ian 2010, 21:33

orice ai zice iti e drag! 8) cred ca si tu lui :P

Scrie răspuns