Cleanul, iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gerula scrie:Mda, ce pot sa zic, e probabil unul din cele mai penibile atacuri pe care le-am vazut vreodata pe vreun forum, si am vazut destule. Vine omul fericit ca a avut o partida reusita, si se gaseste un "meserias" sa-i taie tot cheful.
Bun, nu erau toti clenii aia de retinut, dar asta se poate spune frumos. O partida reusita nu-i intotdeauna aia in care prinzi vreun peste capital. Uneori ai satisfactii poate mai mari cand ai incercat cu de toate intr-un loc necunoscut si pana la urma ai reusit sa descoperi unde trage si la ce, chiar daca n-ai avut capturi care sa merite pozate artistic, intre ape si cu pestisorul mort in gura.
BAAAAA, asta de m-a muscat de c_r nu e cumva Gerula?!
RANCHIUNOSULEEEE!!!...stiam ca nu o sa te poti abtine, esti uite-atata de mic

Pe cuvant ca esti nostim, dar nu in felul in care creziAdelin scrie:
BAAAAA, asta de m-a muscat de c_r nu e cumva Gerula?!
RANCHIUNOSULEEEE!!!...stiam ca nu o sa te poti abtine, esti uite-atata de mic.
![]()
![]()
![]()

P.S. Explica-mi si mie de ce as avea vreo ranchiuna, pentru ca te-ai facut groaznic de ras pe un anume topic, cu ceva timp in urma?

Cu lacrimi Bastus!
mai gerula... esti cumva frustrat de si anume ceva?
am zis eu ceva de bancurile tale sau ale lui paul? din contra, chiar am vrut sa scot in evidenta ca esti buna la... bancuri. si cam atat. sau?
uimeste-ma
sper sa nu te superi

am zis eu ceva de bancurile tale sau ale lui paul? din contra, chiar am vrut sa scot in evidenta ca esti buna la... bancuri. si cam atat. sau?
uimeste-ma

sper sa nu te superi

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Mda, e frustrant sa vezi ca lansezi o ironie mai finuta si nu pricepe lumeaAdi_ scrie:mai gerula... esti cumva frustrat de si anume ceva?![]()
uimeste-ma![]()
sper sa nu te superi

Cu lacrimi Bastus!
Am vazut ca are talent la bancuri omu, dar cum se face de nu are si simtul umorului?!...poate pentru ca il are mai dezvoltat pe cel al omorului!Adi_ scrie:![]()
ce ma distreaza pe mine unii care sunt foarte activi mai ales la sectiunea "bancuri"![]()
astia da meseriasi

Eu zic ca merita ignorat, pana cand are ceva de spus si pana il vedem cu ceva capturi...eu cred ca omu' nici macar nu e pescar si clar a gresit forumul...poate ne dovedeste contrariul...poate asa ii vedem si noi fatza

Adeline, e nostim ca tu vorbesti de mojici (in sensul de om simplu, desigur) dar scrii "ve-ti" si alte de-astea
La cate talente am vazut ca ai facut pe forumul asta, pe numeroase topicuri, eu as vrea sa-ti vad fata la un concurs, unde sa constatam cat prinzi in raport cu alti pescari de care ai facut misto. In conditii egale de data asta. Pentru ca se pare ca nu ti-a dat prin cap ca si capturile tale i-ar putea parea ridcole unui locuitor de la Sf Gheorghe.
P.S. Daca nu pricepi ce-am vrut sa spun cu asta iti fac un desen

La cate talente am vazut ca ai facut pe forumul asta, pe numeroase topicuri, eu as vrea sa-ti vad fata la un concurs, unde sa constatam cat prinzi in raport cu alti pescari de care ai facut misto. In conditii egale de data asta. Pentru ca se pare ca nu ti-a dat prin cap ca si capturile tale i-ar putea parea ridcole unui locuitor de la Sf Gheorghe.
P.S. Daca nu pricepi ce-am vrut sa spun cu asta iti fac un desen

Cu lacrimi Bastus!
Chiar nu realizezi ca remarcile tale la adresa pestilor lui Paul au fost total deplasate?
P.S. Explica-mi si mie de ce as avea vreo ranchiuna, pentru ca te-ai facut groaznic de ras pe un anume topic, cu ceva timp in urma?
[/quote]
Eu nu ma fac de ras de obicei...poate ii fac pe altii si cred ca asta s-a intamplat si cu Paul, care pana la urma imi e simpatic si ma asteptam din partea lui sa aiba simtul ridicolului....nu poti sa pui la galeria personala clenuti cat frunza de salcie, sau putin mai mari vrand sa demostezi nu stiu cui, cat de adevarat esti! A dovedit ca stie sa prinda si a facut-o frumos cu doua saptamani mai inainte. Asta m-a enervat la el ca nu s-a oprit la timp si ca putea sa iasa frumos din joc...insa a vrut sa iasa mai impanat. GATA, eu cu Paul chiar nu am nimic si cred ca pe viitor o sa vadem cleni frumosi in galeria lui .....DAR, tu iar te bagi ca musca in c_rul calului, ca si in cealalta discutie, fara sa te intrebe nimeni daca ai sau nu lanseta...apropos: -"AI LANSETA?!"

Eu nu ma fac de ras de obicei...poate ii fac pe altii si cred ca asta s-a intamplat si cu Paul, care pana la urma imi e simpatic si ma asteptam din partea lui sa aiba simtul ridicolului....nu poti sa pui la galeria personala clenuti cat frunza de salcie, sau putin mai mari vrand sa demostezi nu stiu cui, cat de adevarat esti! A dovedit ca stie sa prinda si a facut-o frumos cu doua saptamani mai inainte. Asta m-a enervat la el ca nu s-a oprit la timp si ca putea sa iasa frumos din joc...insa a vrut sa iasa mai impanat. GATA, eu cu Paul chiar nu am nimic si cred ca pe viitor o sa vadem cleni frumosi in galeria lui .....DAR, tu iar te bagi ca musca in c_rul calului, ca si in cealalta discutie, fara sa te intrebe nimeni daca ai sau nu lanseta...apropos: -"AI LANSETA?!"

S-ar putea sa fie chiar mai bune decat ce ai tu, dar oricum n-are importanta
. N-o sa ma pot ridica niciodata la nivelul celor 7 bete diferite cu care dai tu la stiuca
.
P.S. Iar esti amuzant in mod involuntar
, cealalta discutie o deschisesem eu, si tu te-ai bagat aiurea, cu remarci la adresa altor participanti, care incercau, dupa puteri, sa dea un sfat util. Cea mai nostima chestia a fost ca dupa 5 pagini in care te-ai impaunat in fel si chip ai fost cu desavarsire incapabil sa formulezi un punct de vedere coerent.
Cum insa eu am depasit de mult varsta flame-urilor pe forumuri la 1 noaptea, te las sa te manifesti nestingherit
. Baga mare
.
P.S. Am si eu o nedumerire, cleanul ala pe care l-ai pozat cu atata grija cat de mare era? Ca din compozitie lipseste absolut orice obiect care ar fi putut da scara
.

P.S. Iar esti amuzant in mod involuntar

Cum insa eu am depasit de mult varsta flame-urilor pe forumuri la 1 noaptea, te las sa te manifesti nestingherit

P.S. Am si eu o nedumerire, cleanul ala pe care l-ai pozat cu atata grija cat de mare era? Ca din compozitie lipseste absolut orice obiect care ar fi putut da scara

Cu lacrimi Bastus!
Sti ce e misto pe NET?! Ca te poti da meser si poti fi un nimeni!Gerula scrie:S-ar putea sa fie chiar mai bune decat ce ai tu, dar oricum n-are importanta![]()
![]()
. N-o sa ma pot ridica niciodata la nivelul celor 7 bete diferite cu care dai tu la stiuca
![]()
![]()
.
P.S. Iar esti amuzant in mod involuntar, cealalta discutie o deschisesem eu, si tu te-ai bagat aiurea, cu remarci la adresa altor participanti, care incercau, dupa puteri, sa dea un sfat util. Cea mai nostima chestia a fost ca dupa 5 pagini in care te-ai impaunat in fel si chip ai fost cu desavarsire incapabil sa formulezi un punct de vedere coerent.
P.S. Am si eu o nedumerire, cleanul ala pe care l-ai pozat cu atata grija cat de mare era? Ca din compozitie lipseste absolut orice obiect care ar fi putut da scara.
Hai ca te las ca m-ai obosit...a, era sa uit cleanul avea cam 600 gr si e liber...asta iti spun asa...ca esti simpatic foc!