Cleanul, iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Vad ca iti este foarte greu sa tratezi problema cu seriozitate. Eu ma retrag si daca o sa mai am intrebari o sa le adresez pe privat.Imi pare rau ca exista asemenea persoane care inainte sa posteze uita numele topicului si transforma forumul in arc de trimis sageti.
P.S.:Merci mult celor care au tratat serios subiectul si au incercat sa raspunda la intrebarile mele.
Fir intins,chiar si tie vijelie!
P.S.:Merci mult celor care au tratat serios subiectul si au incercat sa raspunda la intrebarile mele.
Fir intins,chiar si tie vijelie!
C&R, please!
Nu ma spupar si nu pun la suflet cele spuse de vijelie,da consider ca subiectul ar trebui tratat cu mai multa atentie.Daca el se considera mai priceput si nu are nimic de invatat,macar sa ne lase pe noi,cei mai putin priceputi sa invatam cate ceva,nu sa puna pe tapet tot felul de remarci sarcastice.
Avand in vedere ca majoritatea rapitorilor sunt mai putin activi in aceasta perioada, tratarea unei discutii despre pescuitul cleanului iarna ar trebui sa starneasca mai mult interes.Pe mine unul ma intereseaza pt. ca vreau sa aflu cum,unde, cu ce,as putea pacali cleanul acum.
Numa' bine si no offence!
Avand in vedere ca majoritatea rapitorilor sunt mai putin activi in aceasta perioada, tratarea unei discutii despre pescuitul cleanului iarna ar trebui sa starneasca mai mult interes.Pe mine unul ma intereseaza pt. ca vreau sa aflu cum,unde, cu ce,as putea pacali cleanul acum.
C&R, please!
Duminica trecuta, pe raul Lapus, in apropierea unui prag unde apa are cca 2m, am luat cativa clenuti si am avut cateva atacuri ratate. Am folosit un vobler Salmo Bullhead SDR de 4cm. A fost singurul vobler la care am avut atacuri desi am incercat in acelasi loc mai multe.
Apa era foarte limpede, capturile le-am avut in jurul orei 2 PM, vreme foarte rece, vant, cerul acoperit de nori.
Apa era foarte limpede, capturile le-am avut in jurul orei 2 PM, vreme foarte rece, vant, cerul acoperit de nori.
Hai ca daca insisti atat, inseamna ca tu chiar vrei sa prinzi.Am pus la galeria personala niste poze, de la ultima iesire in care o sa vezi cu ochii tai solutia:MONTURA CU PESTE MORT. http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... user_id=12DjBeju scrie: Avand in vedere ca majoritatea rapitorilor sunt mai putin activi in aceasta perioada, tratarea unei discutii despre pescuitul cleanului iarna ar trebui sa starneasca mai mult interes.Pe mine unul ma intereseaza pt. ca vreau sa aflu cum,unde, cu ce,as putea pacali cleanul acum.
Pentru alte explicatii, contacteaza-ma pe privat.
Frumosi cleni.. Bravos!
Toamna... dupa jumatatea lui august, pana in octombrie, obisnuiam sa pescuiesc si eu la clean, la pestisor sau broscuta.
Pestisorii ii culegeam de pe sub pietre (dadeam piatra'n piatra, pentru cine cunoaste procedeul) si ii culegeam apoi. Asta cand eram in vacante, pe raul Buzau. Pe Prut... nu prea sunt pietre si doar sa stau sa prind oblete la stationar ca apoi sa-l folosesc drept momeala.
Toamna... dupa jumatatea lui august, pana in octombrie, obisnuiam sa pescuiesc si eu la clean, la pestisor sau broscuta.
Pestisorii ii culegeam de pe sub pietre (dadeam piatra'n piatra, pentru cine cunoaste procedeul) si ii culegeam apoi. Asta cand eram in vacante, pe raul Buzau. Pe Prut... nu prea sunt pietre si doar sa stau sa prind oblete la stationar ca apoi sa-l folosesc drept momeala.
cea mai mare curva a tuturor apelor este cleanul!
sau...nu?
cand esti mai sigur pe el..ia-l de unde nu-i...s-a dus la pascut mai in amonte...plictisit de moarte
oricum, la mine este candidat pt. cel mai injurat peste!

sau...nu?
cand esti mai sigur pe el..ia-l de unde nu-i...s-a dus la pascut mai in amonte...plictisit de moarte

oricum, la mine este candidat pt. cel mai injurat peste!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
dj Beju,
iarna se prinde clean bine la montura cu pestisor mort fie la pluta fie ce plumbul pe curu apei
se mai prinde bine la ficat da as zice ca la pestisor mort iei mai mari
Iti recomand cu insistenta sa incerci sa dai cu porcusor ( jumate , si musai jumatea cu capu......prietenii stiu de ce
)
asta daca vrei sa dai la pestisor mort
cel mai frumos tot la vobler e , chiar daca nu-ti mai ia batzu din mana ca in restu' anului.
numa bine si cleni in nailon !!!
iarna se prinde clean bine la montura cu pestisor mort fie la pluta fie ce plumbul pe curu apei
se mai prinde bine la ficat da as zice ca la pestisor mort iei mai mari
Iti recomand cu insistenta sa incerci sa dai cu porcusor ( jumate , si musai jumatea cu capu......prietenii stiu de ce

asta daca vrei sa dai la pestisor mort
cel mai frumos tot la vobler e , chiar daca nu-ti mai ia batzu din mana ca in restu' anului.
numa bine si cleni in nailon !!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Hai man, ca nu e chiar asa.. ai sa dai tu de el si o sa te saturi....leba scrie:cea mai mare curva a tuturor apelor este cleanul!
sau...nu?
cand esti mai sigur pe el..ia-l de unde nu-i...s-a dus la pascut mai in amonte...plictisit de moarte![]()
oricum, la mine este candidat pt. cel mai injurat peste!![]()
Ce-i drept, eu inca nu m-am saturat...
Chiar referitor la ce zicea si Sorin, as incerca la ceva matze de pasare sau ficat, la pluta, intr-un loc unde i-am sondat adancimea... Este apa foarte adanca (ca la 2 m, poate mai mult) si sigur este clean acolo.
Macar sa mai ajung pe Prut anul asta...