Cleanul, iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Cleanul, iarna
a mai prins cineva clean pe rauri? la ce a muscat mai bine? ieri am fost pe Jiu si nu am avut nici un atac.
Salut ,pe 1 ianuarie 2013 am fost la clean cu un prieten Eu am pescuit la stiuca, m am gandit ca e mai activa dar de unde ca prietenul meu a prins un clenut cam de 40 cm deci a fost mai activ......Am schimbat si eu am avut 2 rateuri dar nu am mai stat ca a inceput sa mi inghete inelele .....Fir intins 

splina de oaie
nu e chiar spining
, dar merge foarte bien 

- citizenics
- utilizator constant
A incercat cineva sa prinda clean iarna pe gume (apa curgatoare)? Daca da cu ce anume si cu ce rezultate?
-
- senior
Chiar daca nu am incercat sa prind cleni,totusi au intrat cativa pe gume in sezonul rece cand cautam salaul sau mai degraba stiuca.Totusi daca vrei rezultate mai bune ai putea incerca voblere sinking sau oscilante mici,din cate mi-am dat seama gumele sunt ultimele cand vine vorba de clean.Eu am un loc (de iarna)si cand trec pe acolo imi place sa ma distrez cate o ora prinzand de fiecare data 5-6 cleni si cam tot atatia avatei nu prea mari,maxim la kil numai cu kastmaster de 7 grame.
- citizenics
- utilizator constant
Sunt curios cum pescuiesti kastmaster-ul si daca-l folosesti cel clasic (argintiu) sau cu diferite culori???cand trec pe acolo imi place sa ma distrez cate o ora prinzand de fiecare data 5-6 cleni si cam tot atatia avatei nu prea mari,maxim la kil numai cu kastmaster de 7 grame.

-
- senior
Folosesc doar kastmasterul original(acme)diferite culori.