Cleanul, iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
-
- utilizator constant
-
- veteran
Pai cleanu e serifu in sezonul asta....vara majoritatea dintre noi urmaresc alti solzosi si iarna,la varsta mee
aa mie greu sa mai stau in frig ,imi pierd rabarea....in alti ani mau bucurat si pe mine...albiciosi astia
sper sa pot pune curand poza cu captura mea (pe o locatie privata) din 8 ianuarie anul acesta cu un crap trecut de 3kg ca prea i fain filmu sa nul postez dar deocamdata il am pe un nasparliu de tel si tre sa fac rost de un cablu
ce este interesan, ca daca vad o poza cu un biban zic"oa ce fain e bibanu"
daca vad o poza cu un clean zic"oa ce fain peste e cleanu"
si asa despre toti pesti ca toti e faini

sper sa pot pune curand poza cu captura mea (pe o locatie privata) din 8 ianuarie anul acesta cu un crap trecut de 3kg ca prea i fain filmu sa nul postez dar deocamdata il am pe un nasparliu de tel si tre sa fac rost de un cablu
ce este interesan, ca daca vad o poza cu un biban zic"oa ce fain e bibanu"
daca vad o poza cu un clean zic"oa ce fain peste e cleanu"
si asa despre toti pesti ca toti e faini

-
- veteran
-
- veteran
poate ca omul nu are chef sa sparga ghiata,poate la aia se refera ca nare sanse...intradevar clean am prins pe hartibaciu si dupa ce spargeam gheata la mal si o impingeam pe sub ghiata in jos....dar acuma numi mai arede de asa ceva
,poa sa stee celeni linistiti.anul acesta de cand a venit frigul am mers de vreo 3 ori la pesti dar mai mult sa ard motorina ca numi venea sa ies din masina

-
- veteran