Cleanul, iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
clean
Salut ,da e un Cozma culoarea A 10.Am uitatat sa va spun un lucru depinde foarte mult in ce parte a tari pescuiti.Clenii din zonele apropiate de munte sunt mult mai agresivi pe cand cei de la ses nu sunt asa.Clenii de la ses ataca mai anemic si de multe ori ia naluca pe afara sau foarte superficial de buza .Cei din apropierea muntilor ia naluca mai mereu in gat,deci fir intins
-
- utilizator constant
Cleanul se prinde.
(se prinde ca vrem sa-i facem piercing)
Azi am batut malurile Teleormanului. In afara de faptul ca am descoperit alte locuri beton, cu altceva nu m-am ales. Am vazut o saritura la suprafata la un soi de musca de balega. Sunt niste musculite minuscule.
Un alt clenoc a urmarit voblerul pe toata durata mulinarii dar n-a vrut sa-l muste.
Am incercat cu voblere, rotative, oscilante mici, jig de 3gr, streamere si n-am avut nici un tac, desi pestii erau in apa.
Daca as fi avut la mine o joarda de fly, probabil as fi cules vreunul...

Azi am batut malurile Teleormanului. In afara de faptul ca am descoperit alte locuri beton, cu altceva nu m-am ales. Am vazut o saritura la suprafata la un soi de musca de balega. Sunt niste musculite minuscule.
Un alt clenoc a urmarit voblerul pe toata durata mulinarii dar n-a vrut sa-l muste.
Am incercat cu voblere, rotative, oscilante mici, jig de 3gr, streamere si n-am avut nici un tac, desi pestii erau in apa.

Daca as fi avut la mine o joarda de fly, probabil as fi cules vreunul...
streamere de clean
Sunt de acord cu Musca Md si de cativa ani buni rezultaele la fly sunt cu mult peste spining.Azi am pescuit la stiuca la fly si am vazut cativa clenii la apa mica maine sunt dupa iei,niste F flaiuri pe 18 o sa fie solutia.Si pt spiningari nu uitati VITEZA DE RECUPERERE SI CULOARE VOBLER,in cazul care ia ti reperat insistati cu diferite culori fir intins