Cleanul, iarna

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Noi 2005, 16:48

MAREAN scrie:Paule, pentru unu care da de numai un an la vobler, te contrazici cam mult. Si iti spun eu, te contrezi cu toata lumea si cam cu cine nu trebuie. Am citit si topicul in care l-ai jignit pe timisorean si vad ca la tine e un obicei. Ti-a dat Dumnezeu doi ochi, doua urechi si o singura gura sa citesti si sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti. Cand am vazut cum comentezi la toate, am crezut ca pescuiesti la vobler de 1000 de ani! Las-o mai moale, ca la treaba asta chiar esti junior.
Nick, si noi suntem destul de multi pe siteul asta si daca iti place sa il ti pe Paul la intepaturi, te intepam tata si noi.OK? :mrgreen:
Mai Mareane mai... pe cine am jignit eu si cu ce? Deci daca e sa arunci vorbele aiurea... nu te baga in seama de unul singur.
Nu am facut pe nimeni mincinos ca a prins la ce nu am prins eu si nu cred ca am vorbit urat cu nimeni.
Mai citeste odata topicul cu distractia la clean si apoi mai vorbim. Bine ca esti pe forum de 2 zile si esti in masura sa judeci.

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 25 Noi 2005, 17:02

bondan scrie: Ei bine, a venit iarna si omul a pus poze. ba mai mult au mai postat si altii poze (vijelie).
Da' pe mine nu ma vede nimeni? :cry: :cry: :cry:
Am si eu o poza cu clean :D
Si tot moldovean is si eu, din clanul McClean.. :wink:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Noi 2005, 17:05

Taci din gura si ascunde-l ca te iau si pe tine baietii in vizor... Si apoi.. vezi si tu.. nu mai scapi :)

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 25 Noi 2005, 17:11

:)). Mii de scuze dream_fishing. n-am omis intentionat pe cineva. Cred ca mai sunt cativa cu poze iarna. Pentru prima data in existenta mea de pescar o sa ma incumet si eu iarna asta sa-l caut pe domnu clean. Si sper sa am si eu niste poze de aratat. :). Da si daca nu pica e bine, se mai elibereaza din tensiunile acumulate in timpul saptamanii, probleme si alte cele. Ca in fond, asta e pescuitul: relaxare. :)

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 25 Noi 2005, 19:37

Am vazut pozele cu clenii lui Paul pe mal cu ZAPADA langa apa. :shock:
Jos palaria!!!!!
Paule trebuie sa vin la Iasi intr-o zi sa ma iei si pe mine la pescuit.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Noi 2005, 19:51

georgelucius scrie:Paule trebuie sa vin la Iasi intr-o zi sa ma iei si pe mine la pescuit.
Oricand cu placere :).... dar de ce nu incerci la Prut pe-acolo... e mult mai in amonte si trebuie sa fie mai multe locuri de clean...
Cu siguranta
mai sus de Iasi sunt multe locuri mai bune de clean si s-au prins chiar cleni frumosi.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 25 Noi 2005, 20:32

Paule pe Prut la viata mea am fost numai la Stanca si cam slab pe acolo.
Cum spuneau si altii mai mult peisajele
La Stanca locurile sunt foarte mult batute de pescari,vara se intampla ca un loc de pescuit sa fie ocupat timp de 2 luni consecutiv zi de zi.
Adica eu stateam pe un loc pana venea un prieten si "predam" apoi plecam acasa.Asa ca de unde peste? intrebare logica.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Noi 2005, 20:52

georgelucius scrie: La Stanca locurile sunt foarte mult batute de pescari,vara se intampla ca un loc de pescuit sa fie ocupat timp de 2 luni consecutiv zi de zi.
Adica eu stateam pe un loc pana venea un prieten si "predam" apoi plecam acasa.Asa ca de unde peste? intrebare logica.
pfuuuu, georgelucius... park e garden of eden acolo! :D :shock:
adik...vezi dom`le.., e atata peste incat...hmmmm
pai... zi-ne si noua ce se prindea pe-acolo dak tot se statea o vara intreaga, poate facem un abonament la ...frontieristi! :wink: :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 25 Noi 2005, 21:42

Incredibil!!! Acum am vazut. Pescuieste de un an la vobler si tine conferinte! A prins cativa cleni si a indoit siteul si topicurile. No limit, keep on.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Noi 2005, 22:05

vanatoruldepesti scrie:Incredibil!!! Acum am vazut. Pescuieste de un an la vobler si tine conferinte! A prins cativa cleni si a indoit siteul si topicurile. No limit, keep on.
Ai dreptate vanatorule... E numai gura de mine. M-ai prins aici.
Imi cer iertare atat fata de tine cat si fata de toti ceilalti pe care prin comportamentul meu denaturat i-am jignit pe ceilalti. Promit ca nu am sa mai scriu asa mult.
Ce sa-i faci .. nu stiu daca toti de pe-aici suntem asa, dar cu siguranta eu sunt cel mai batut in cap dintre toti.
Probabil e ultima data cand incerc sa dovedesc cuiva ceva... Pescuitul e un sport prea frumos pentru a-l lasa sa fie umbrit de astfel de scene. Chiar poti spune, fara sa gresesti, ca a ajuns la gradul de arta.
Deci, inca odata, imi cer iertare atat fata de tine cat si fata de ceilalti fata de care am gresit. Aici l-as numi si pe Adi.
Daca mai sunt si altii deranjati sau se simt jigniti de mine, va rog acceptati-mi scuzele.

Scrie răspuns