Eu nu am spus niciodata ca nu se prinde iarna la artificiale, ci cred ca se prinde mai bine la naturale. Aveti vreo problema cu parerile altora, sau credeti ca detineti voi in calitate de profesori in "clean", adevarul absolut?
Nu am vreo problema cu parerea nimanui... dar atat timp cat cineva isi permite sa ma faca mincinos fara nici cea mai mica dovada ma cam supara acest lucru. Sau vreti sa va readuc aminte pentru ce am redeschis aceasta discutie...?
Domnu' Paul, mai precis in ce luna ati prins dumneavoastra clean la "artificiale", pentru ca de la jumatatea lui noiembrie, in decembrie, ianuarie, februarie si martie, marmota invelea ciocolata...
... pentru aceste cuvinte...
Nu tot mai ocoliti si o dati din colt in colt, pentru ca nu v-am contrazis si nu am contrazis pe nimeni ca nu s-ar prinde orice peste mai bine la naturale sau mai bine la artificiale, dar nici nu am dat in cap nimanui doar pentru ca el a prins si eu nu.
Daca mie, cineva, imi spune ca a prins si la motz de basca, il cred pana la proba contrarie. Si mai mult.. il intreb unde, cum a fost si sunt interesat sa aflu mai multe... Nicidecum nu il jignesc doar pentru ca eu nu am prins.
Am avut si eu polemici cu anumite persoane de pe forum in privinta deosebirii dintre partidele la naturale si la artificiale, eu, pana anul trecut, fiind un fan convins al momelilor naturale, mai ales la clean. (fiind pestele meu preferat la pescuit).
Referitor la difereanta dintre noi, probabil va referiti la faptul ca provin dintr-o regiune a tarii considerata putin diferita decat cea de la granita cu fostul bloc sovietic si cred ca de aici deriva mult mai multe diferente intre noi
Ei.. o fi si asta o diferenta, nu zic, nu.. poate eu sunt mai batut in cap, cu vodka in sange si kalasnikovul sub perna... ce sa-i faci. dar eu ma refeream la pescuit... Diferenta ar fi ca eu sunt mai deschis la a invata despre pescuit, din cate se pare.
Domnu' Paul, de ce nu puneti domne in galerie niste poze facute pe malul apei, in care sa apara macar 4 sau cinci cleni prinsi de dumneavoastra personal, langa undita de spinning?!? Daca se vede si voblerul si rotativa
Uite ca am pus vreo cateva poze la galeria personala... si vor mai veni si altele, daca nu se strica vremea.
Si ca sa mai meditati asupra situatiei, va mai spun una tare: cineva de pe acest forum, sper sa nu se supere pe mine pentru ca-l respect mult, cu mai multe participari si premii la concursuri, decat topicuri si pareri postate de voi, disperase din cauza ca nu mai putea spune nimic despre clean ca aparea imediat domnu' Paul si ori il contrazicea, ori isi dadea cu parerea. M-a rugat sa "bag" eu pareri "extraordinare" despre clean ca sa vedem daca se intampla iar si exact asa s-a intamplat.
Domnu' vanator... va rog aratati-mi si mie unde am dat in cap cuiva pentru ca si-a spus parerile? Ca mi-am spus si eu parerea si cred ca am facut-o cu bun simt, asta e altceva.. pentru asta exista forumul....
V-am mai zis si o repet.. pe mine m-a deranjat luatul peste picior din topicul din aprilie. In nici un caz nu v-am contrazis sau v-am vorbit urat cand ati spus ca ati prins clean iarna la diferite ganganii.
Chiar o rog pe persoana care
disperase din cauza ca nu mai putea spune nimic despre clean ca aparea imediat domnu' Paul si ori il contrazicea, ori isi dadea cu parerea.
sa imi scrie sau, macar sa imi trimita un PM. Va rog mult!
Eu nu mi-am permis niciodata sa ii spun cuiva "pescuiesti degeaba de 25 de ani" si nici "mai ai de invatat" si nici sa il contrazic citandu-l
Da... nu trebuia sa zic ca pescuiesti degeaba de 25 de ani.... poate, ca urmare a jignirii aduse de tine m-am aprins mai tare.. Imi cer scuze!
... dar ca mai ai de invatat.... eu cred ca oricare dintre noi mai are de invatat.
Faza cu a te contrazice cu ceea ce ai spus... nu o inteleg...
Dar stiti.. toate discutiile astea sunt datorate unei fraze, care, un om cu bun simt si-ar fi retras-o cu mult timp in urma...
Cu acestea fiind zise, inchei orice discutie cu dvs.