Nu Adelin.. nu m-ai suparat tu.. m-am suparat eu... Si nu ca as fi fost luat la misto ci din alte motive... Mai bine stateam in banca mea si taceam...
Chiar daca oi fi considerat braconier sau orice altceva, pentru mine partida aceea a fost una tare faina.
Ce sa-i faci... cum ziceam.. nu sunt un pescar atat de experimentat ca altii (nu ma refer la tine, numaidecat... ci in genere vorbind) dar nici nu am cum sa ma schimb cand imi da unul sau altul in cap pentru asa ceva.
N-are rost sa zic cat au avut.. poate 20 grame sau 200 ... cum zicea razvan, asta mai putin conteaza si nici atat nu conteaza daca sau cati cleni am eliberat... important e (pentru mine) ca a fost o partida frumoasa.
In alta ordine de idei... in nici un caz nu am vrut sa ma "impaunez" ... nu-mi sta in fire .. iar daca tu ai considerat ca m-am facut de kk cu acele poze... parerea ta.
Personal am vrut sa imi arat mie si nu numai, ca se poate, ca daca mergi la pescuit si respecti unele reguli, cu putina perseverenta poti avea partide frumoase... dar ceea ce am vrut sa arat eu au fost intelese gresit si de altii... Ce sa-i faci.. probabil ca am ajuns "traistarul" forumului... dar nici asta nu e o problema... zice-ti ce vreti, nu ma supar...
Aici, am incheiat subiectul asta, fara ura si fara invidie sau suparare