Cleanul, iarna

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Dec 2005, 19:14

Adelin scrie: Eu faceam pronosticuri cu razvan m., daca clenii postati la galerie o sa-ti astampere foamea...se pare insa ca eu am dat pronosticul gresit.. :cry:

:mrgreen:
Acu' n-ai loc de mine, Adelin?
Asa e, nu mi-a astamparat-o... ce sa-i faci, n-am ajuns la nivelul vostru...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Dec 2005, 19:17

Paul scrie:DjBeju ... n-are rost sa te superi.. Recunosc ca si eu am pus boticul...
Si glumele isi au rostul lor (unde isi au) si explicatiile la fel. :)

...asta ca sa nu primesc o muscatura la partile moi... :lol: :lol: :lol: :lol:....apropos:-"Au fost fragezi micutii?!" :lol: :lol: :lol: :lol: ...parca-i vad asa... ropogosi cu doua trei frunzulitze de salcie scapate la repezeala... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...scuze, pe viitor promit mai multa seriozitate!!! :|

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Dec 2005, 19:25

Paul scrie:
Adelin scrie: Eu faceam pronosticuri cu razvan m., daca clenii postati la galerie o sa-ti astampere foamea...se pare insa ca eu am dat pronosticul gresit.. :cry:

:mrgreen:
Acu' n-ai loc de mine, Adelin?
Asa e, nu mi-a astamparat-o... ce sa-i faci, n-am ajuns la nivelul vostru...
Glumeam.....dar acu' serios unde i-ai ascuns, ca ai scos de acolo si pe cei frumosi?! Sper ca nu te-am suparat?!!! :oops:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Dec 2005, 19:39

Nu Adelin.. nu m-ai suparat tu.. m-am suparat eu... Si nu ca as fi fost luat la misto ci din alte motive... Mai bine stateam in banca mea si taceam...
Chiar daca oi fi considerat braconier sau orice altceva, pentru mine partida aceea a fost una tare faina.
Ce sa-i faci... cum ziceam.. nu sunt un pescar atat de experimentat ca altii (nu ma refer la tine, numaidecat... ci in genere vorbind) dar nici nu am cum sa ma schimb cand imi da unul sau altul in cap pentru asa ceva.
N-are rost sa zic cat au avut.. poate 20 grame sau 200 ... cum zicea razvan, asta mai putin conteaza si nici atat nu conteaza daca sau cati cleni am eliberat... important e (pentru mine) ca a fost o partida frumoasa.
In alta ordine de idei... in nici un caz nu am vrut sa ma "impaunez" ... nu-mi sta in fire .. iar daca tu ai considerat ca m-am facut de kk cu acele poze... parerea ta.
Personal am vrut sa imi arat mie si nu numai, ca se poate, ca daca mergi la pescuit si respecti unele reguli, cu putina perseverenta poti avea partide frumoase... dar ceea ce am vrut sa arat eu au fost intelese gresit si de altii... Ce sa-i faci.. probabil ca am ajuns "traistarul" forumului... dar nici asta nu e o problema... zice-ti ce vreti, nu ma supar...
Aici, am incheiat subiectul asta, fara ura si fara invidie sau suparare :)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Dec 2005, 20:03

Paul scrie:...
N-are rost sa zic cat au avut.. poate 20 grame sau 200 ... cum zicea razvan, asta mai putin conteaza si nici atat nu conteaza daca sau cati cleni am eliberat... important e (pentru mine) ca a fost o partida frumoasa.
...
ei vezi... cam asa ar putea zice si cei care dau la japca, si aia cu 100 betze insirate pe mal, si aia care umplu sacii de strapazani, etc...
ca important pt. ei e ca s-au simtit bine, nu e important ca au eliberat sau nu, etc. Important e ca s-au simtit ei bine. Si atunci mai poti sa-i acuzi de cevam daca ei s-au simtit bine? Asta e etalonul, sa te simti bine, indiferent de una si de alta...

no offence :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Dec 2005, 21:26

Adi_ scrie:
Paul scrie:...
...
ei vezi... cam asa ar putea zice si cei care dau la japca, si aia cu 100 betze insirate pe mal, si aia care umplu sacii de strapazani, etc...
ca important pt. ei e ca s-au simtit bine, nu e important ca au eliberat sau nu, etc. Important e ca s-au simtit ei bine. Si atunci mai poti sa-i acuzi de cevam daca ei s-au simtit bine? Asta e etalonul, sa te simti bine, indiferent de una si de alta...

no offence :wink:
Asa e.. ai dreptate! :|

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Dec 2005, 23:43

Paul scrie:Nu Adelin.. nu m-ai suparat tu.. m-am suparat eu...
Chiar daca oi fi considerat braconier sau orice altceva, pentru mine partida aceea a fost una tare faina.

... zice-ti ce vreti, nu ma supar...
... fara ura si fara invidie sau suparare :)
...important e ca au fost gustosi si ca te-ai simtit bine...si inainte si dupa masa...."marimea nu conteaza intotdeauna"...dar atunci cand nu exista, completez eu, e rusinos sa te mandresti cu ea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Dec 2005, 23:50

Hai ca mai si glumim...de la tine nu ma asteptam sa te superi... :wink:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Dec 2005, 00:05

Mda, ce pot sa zic, e probabil unul din cele mai penibile atacuri pe care le-am vazut vreodata pe vreun forum, si am vazut destule. Vine omul fericit ca a avut o partida reusita, si se gaseste un "meserias" sa-i taie tot cheful.
Bun, nu erau toti clenii aia de retinut, dar asta se poate spune frumos. O partida reusita nu-i intotdeauna aia in care prinzi vreun peste capital. Uneori ai satisfactii poate mai mari cand ai incercat cu de toate intr-un loc necunoscut si pana la urma ai reusit sa descoperi unde trage si la ce, chiar daca n-ai avut capturi care sa merite pozate artistic, intre ape si cu pestisorul mort in gura :roll: .
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Dec 2005, 00:15

:lol:
ce ma distreaza pe mine unii care sunt foarte activi mai ales la sectiunea "bancuri" :lol:
astia da meseriasi :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns