Andrei scrie:... da nu te duci d-le cu plasa la pescuit pana "segoleste balta"(citat PAUL).
Daca era sa fi fost corect, spuneai exact ce am zis... adica, mai in gluma sau mai in serios, am citat pe altcineva de pe acest forum
"prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!"
In alta ordine de idei, eu nu cred ca nu ati pastrat niciodata cleni de 300 grame.. Nu cred! Aici ma refer la persoane care au prins ceva clean la viata lor.
O sa spuneti ca am pastrat cand eram copil.. Pai inseamna ca la nivelul ala sunt eu acum, de am pastrat pestele asta... si, fiti sigur ca la voblere mici au intrat si cleni mult mai mici, pe care nu i-am oprit, dar asta e o alta discutie...
Ce sa fac.. daca la nivelul asta sunt? Probabil ca in timp, voi stii sa selectez pestii si imi voi schimba mentalitatea, dar nu am cum sa neg ca am avut o partida de pescuit ff frumoasa. Asta e...
Pacat ca nici Adelin, nici Razvan, nici Adilucu si nici Andrei nu stiu sa vorbeasca cum ar trebui... Si aici ma refer ca nu poti pur si simplu sa bagi pumnul in gura unui om, atunci cand greseste (greseala vazuta prin ochii lor). Recunosc ca sunt de acord cu cele scrise de Andrei in ultima postare si, chiar daca a fost o greseala din partea mea sa pastrez tot pestele (care se vedea) nu cred ca se poate indrepta aces lucru cu jigniri la adresa mea.
Spuneam ca a fost (pentru mine) o partida frumoasa.. Adi facea comparatia cu japcarii sau cu alti braconieri:
ei vezi... cam asa ar putea zice si cei care dau la japca, si aia cu 100 betze insirate pe mal, si aia care umplu sacii de strapazani, etc...
nu-i bai... daca o sa cititi in cele scrise de mine long time ago, veti vedea ca am facut si aceste lucruri (japca, furculita etc) De ce? Probabil ca asta vedeam la cei din jurul meu si asta faceam si eu.
M-am schimbat intr-o oarecare masura, chiar daca un prieten de-al meu imi spunea (dupa partida cu pricina) ca inca mai am reminescente ale pescuitului cu pluta

Asa o fi...
Si inca odata o spun... vorbind urat, nu veti putea schimba pe cineva.. si nu ma refer la mine, pentru ca eu, peste 20 de ani am pescuit si fara forum, o pot face si de-aci inainte ci, vorbesc la modul general...
Daca am gresit fata de cineva dintre voi, va rog de ma iertati si, as vrea sa facem sa fie frumos de-acum inainte mai ales ca acusi se-apropie Sfintele Sarbatori a nasterii Domnului si ar fi pacat sa avem inimile invartosate pe semenii nostrii.
P.S. (pentru adilucu)
Sa stii ca nici pe departe nu sunt atat de rau sau rece cum ai crezut tu vazandu-ma in poza aceea din album