Cleanul, iarna

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Dec 2005, 13:30

Paul scrie:...
Pacat ca nici Adelin, nici Razvan, nici Adilucu si nici Andrei nu stiu sa vorbeasca cum ar trebui... Si aici ma refer ca nu poti pur si simplu sa bagi pumnul in gura unui om, atunci cand greseste (greseala vazuta prin ochii lor).....

P.S. (pentru adilucu)
Sa stii ca nici pe departe nu sunt atat de rau sau rece cum ai crezut tu vazandu-ma in poza aceea din album ;)
Paul, cand ti-am bagat eu pumu` in gura? :roll: Da-mi te rog un citat din tot ce ti-am scris eu ca sa-mi dau seama unde am gresit... :?

legat de p.s..... nici nu am zis ca esti rau sau rece... acel comentariu era mai mult in gluma... sau mai bine zis... stiute fiind discutiile din-naintea acelei poze, se vedea in privirea ta mesajul pe care ai vrut sa-l transmiti :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Dec 2005, 13:42

Eu zic sa depasim momentul, deja e prea mult. Parerea mea insa e ca anumite persoane de pe forumul asta ar trebui sa-si revizuiasca nitel atitudinea, altfel o s-o tinem mult si bine cu chestii de-astea.
Cu lacrimi Bastus!

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 15 Dec 2005, 13:58

Guys, let's focus on fishing.... si sa admitem ca fiecare dintre noi mai face greseli..................
Fire zmucite!

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 15 Dec 2005, 13:58

@georgelucius
Un crap rapitor. sa era cand l-am prins, da pana acas s-a schimbat in avat. Si pe ala l-am tinut ca a inhalat voblerul, de si-a dat tot sangele pana sa apuc sa-l pun din nou pe apa.
@ paul
Nu te condamn! Zic doar ca si tu ai nevoie de o revelatie precum au avut si altii de pe forum si sa gandesti si la mama natura nu numa la ce intra in stomac 8). Gandese la cat iei si la cat dai inapoi.
Pana acu ai luat, acu mai da si inapoi. Nu e vb numa de schimbarea ta de mentalitate, ci de a 99% din "pescarii" romani. Iti schimbi tu mentalitatea, mai iesi cu prietenu la pescuit incet incet intelege si el cum stau lucrurile, se duce si el cu prietenu la pescuit si tot asa.
Recunost sunt unii care nu se pot schimba sub nici o forma si nu pot intelege nimic din ce le spun eu sau altii, pt ei exista una si buna.
Da recunosc ca am retinut si eu cleni de 300g. Dar sunt vremuri apuse. Nu neg faptul acesta. Ma mai intristez putintel cand un flamanzel imi inhala vobleru pana in stomac de n-am ce-i face, dar asta e. Nu le poti avea pe toeae, ca sa zic asa
Nu zic ca sunt sfant sau alte minuni, dar pe cat se poate sa dau si eu inapoi. Nu ma recompenseaza nimeni ca eliberez un peste, e chiar un sentiment extrem de frumos, ma recompensez pe ine, ca doar tot eu o sa revin sa pescuiesc in acele locuri tot eu o sa vreau sa prind peste, tot eu o sa-mi doresc o zi la fel de frumoasa, si sa fie cat mai multe din aceste zile frumoase....
Si acum cand imi aduc aminte de unii pesti eliberati sunt niste amintiri extrem de frumoase, chiar mia placute decat cele in care am duc estii acasa. Lucrul de care iti aduci cel mai bine aminte este cel in care pleaca pestele.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 15 Dec 2005, 14:00

Si sa revenim la PESCUITUL CLEANULUI IARNA, ca doar de asta era vb-a. Presupun ca de cand a venit acest front atmosferic rece peste noi n-ati mia prea avut activitate la vf batului!? De cam o saptamana incoace

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Dec 2005, 14:13

la vremea asta daca-ti mai da in varfu batzului considera-l un bonus :roll:
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 15 Dec 2005, 15:08

Am luat simbata pe Somes unul cam de 1kg si unul ceva mai mic.Vreau sa precizez ca cel de 1kg a dat tare si m-am chinuit un pic sa-l scot ca nu aveam minciog.Am mai avut 2-3 atacuri, ratate.A meritat sa inghet in barca.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Dec 2005, 15:38

deci ai avut parte de un bonus :D
eu acu o spt am dat la Gura Raului si muscaturile erau mai mult stopuri si ciupituri de fir
trebuia sa recuperez f incet si cu stopuri.
acu e drept ca ala era lac de munte si poate apa era mai rece .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Dec 2005, 15:46

Uite ce propun eu, asa, de impacare, sa facem una la clean si sa ne intalnim aici luni cu noutati.
...si pentru cei care sunt bosumflati pentru glumitele mele, sa stiti ca nu sunt spuse cu rautate si cred ca umorul spontan e binevenit, in fond e un punct de atractie pentru forumisti...ca si umorul la conserva, a lui Gerula, care e number-ul UNU la sectiunea bancuri...FELICITARI DOMNULUI! :lol:

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 15 Dec 2005, 15:49

Paul, nu trebuia sa te superi in halu asta ........
Eu am toata admiratia ca ai fost in stare sa prinzii atatia pesti pe o periada cand altii cred ca este imposibil asa ceva, cu retinutul la atitia pesti nu sunt de acord .... dar asta e parerea mea ....tu faci cum crezi...
Daca vrei zi si mie cum sunt prinsi ... la vobler ?? ..... de pe mal ???

Scrie răspuns