@georgelucius
Un crap rapitor. sa era cand l-am prins, da pana acas s-a schimbat in avat. Si pe ala l-am tinut ca a inhalat voblerul, de si-a dat tot sangele pana sa apuc sa-l pun din nou pe apa.
@ paul
Nu te condamn! Zic doar ca si tu ai nevoie de o revelatie precum au avut si altii de pe forum si sa gandesti si la mama natura nu numa la ce intra in stomac

. Gandese la cat iei si la cat dai inapoi.
Pana acu ai luat, acu mai da si inapoi. Nu e vb numa de schimbarea ta de mentalitate, ci de a 99% din "pescarii" romani. Iti schimbi tu mentalitatea, mai iesi cu prietenu la pescuit incet incet intelege si el cum stau lucrurile, se duce si el cu prietenu la pescuit si tot asa.
Recunost sunt unii care nu se pot schimba sub nici o forma si nu pot intelege nimic din ce le spun eu sau altii, pt ei exista una si buna.
Da recunosc ca am retinut si eu cleni de 300g. Dar sunt vremuri apuse. Nu neg faptul acesta. Ma mai intristez putintel cand un flamanzel imi inhala vobleru pana in stomac de n-am ce-i face, dar asta e. Nu le poti avea pe toeae, ca sa zic asa
Nu zic ca sunt sfant sau alte minuni, dar pe cat se poate sa dau si eu inapoi. Nu ma recompenseaza nimeni ca eliberez un peste, e chiar un sentiment extrem de frumos, ma recompensez pe ine, ca doar tot eu o sa revin sa pescuiesc in acele locuri tot eu o sa vreau sa prind peste, tot eu o sa-mi doresc o zi la fel de frumoasa, si sa fie cat mai multe din aceste zile frumoase....
Si acum cand imi aduc aminte de unii pesti eliberati sunt niste amintiri extrem de frumoase, chiar mia placute decat cele in care am duc estii acasa. Lucrul de care iti aduci cel mai bine aminte este cel in care pleaca pestele.