Am facut o greseala capitalaSF scrie:
Unde a-ti gasit mai multe noutati si info , pe site-u asta sau in revista AvP ?
Fir Intins!!!

Oare citi mai dau cu fireline si pikemono

Fir Intins!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am facut o greseala capitalaSF scrie:
Unde a-ti gasit mai multe noutati si info , pe site-u asta sau in revista AvP ?
Fir Intins!!!
Onesti, desi vorbesti la plural, cand spui "respectivii" te referi cumva la o singura persoana cu care ai ceva de impartit?onesti scrie: Ca unii spun ca aia e o carte grea iar ailalta e una mai usoara, iarasi, nu e nici o problema. Devine problema doar cand respectivii trebuie sa argumenteze ce li s-a parut greu la cartea aia. Atunci nu mai stiu sau nu mai vor. Chiar daca li se reaminteste ca se asteapta argumentele ei invoca linistirea topicului, ceva de genul "Hai sa terminam cu balacareala si sa incheiem aici." E mult mai simplu decat sa-tzi sustzii spusele cu argumente.
Sunt de acord ca nu trebuie neaparat sa sustzii cu argumente primele afirmatzii facute. Daca, in schimb, cineva m-ar intreba de ce mi s-a parut asa si nu altfel, m-as stradui sa dau un raspuns decent.Tavi scrie:Sincer nu mi se ca "trebuie" sa sustii cu citate= argumente o afirmatie de genul asta, e pur si simplu perceptia cititorului despre textul respectiv.
Ovidiule, cand ne-am cunoscut nu pareai prea aproape de problemele cu memoria.ovidiu14 scrie:Pana azi nu am reusit sa ma apropii de acst topic din lipsa de timp ...citesc ...recunosc doar o parte din postari si ma vad nevoit sa fac o singura precizare pe care va rog sa o interpretati cum doriti ....
...Gerula la un moment dat dai cu sare si ne povestesti de calitatile lui Malin ca si pescar de competitie !!!!...eu de cativa ani particip la aceste competitii si pe Malin nu l-am vazut la nici un concurs la care am participat eu ...
...e drept nici pe tine Gerula
dar ce are ...salau cu prefectura pana la urma dupa tine ?
NU POATE FI COMPARAT PESCUITUL DE COMPETITIE CU PESCUITUL DE PLACERE(WEEKEND-TIMP LIBER)
si crede-ma ca sunt departe una de cealalta ca cerul de pamant si invers
cunosc pescari foarte buni care nu participa la nici un concurs ...si sunt meseriasi ...sunt si alti meseriasi care sunt nemaipomeniti in afara concursurilor ca si pescari dar in competitie nu se adapteaza...si retine acest aspect "adaptarea"
ca si concluzie ....nu confundati marfa cu ambalajul si nu uitati ca pt un pescar bun e nevoie si de ....bafta ...mult noroc ...
nu e suficient sa pescuiesti ,sa stii unde si cum sa o faci iti mai trebuie si mult noroc ...iar pentru unii un dram de noroc se pare ( eu nu am apucat sa citesc cartea ) s-a gasit in paginile unei carti
tinand cont ca pe piata nu exista astfel de carti din belsug ...oricine citeste experienta altuia intr-o carte sau aici pe forum are de invatat
...personal am invatat mult din povestirile de aici de pe forum ...dar tot pe apa am aprofundat si acolo ma simt mai bine
fir intins !