Carte Spinning!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Vezi ca iar o rastalmacesti, cred ca toata lumea stie ca nu potzi sa accepti ca e o carte buna din cauza antipatieie pe care o ai pt autor.Ti-ai facut numarul, nu a tzinut, asa ca hai sa lasam si pe altzii sa-i dea cu parerea.Gerula scrie:Dar fa un efort, te rog, arata lumii largi ce ti s-a parut tie asa de greu de inteles in cartea lui MalinAdelin scrie:Cu sigurantza acel citat nu ar face altceva decat sa complice si mai mult discutzia si asta nu ar fi pt prima oara.
Balacareala e destula la cafenea, hai sa incheiem aici.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Cu manutele tale ai scris textul de mai jos, unde e rastalmacirea? 
:
1. De ce nu este o carte usoara, care sunt acele pasaje inaccesibile incepatorilor?
2. Care sunt pasajele care te sperie la prima vedere
?
Ai scapat galusca in stil "Oda conducatorului iubit"
, acum inghite-o, chiar daca e fierbinte
.

Asadar sa mai facem o incercare, de data asta punand intrebarile chiar cu cuvintele folosite de tineAdelin scrie:Cred ca e o carte din care ramai cu ceva ...totul e sa vrei. Cu sigurantza nu e o carte usoara si trebuie sa ai ceva cunostintze ca sa intzelegi ce spune autorul, deci clar nu e o publicatzie pt incepatori.Vedetzi ca sunt si persoane care nu o intzeleg, e si normal.
O carte usoara care te prinde si care o recomand celor care vor sa se apuce de spinning, sau care s-au apucat de curand, e cartea lui Tarus, care e mai pe intelesul tuturor si e o carte foarte buna.
Cartea lui Malin e ca un manual de fizica de clasa a 12-a, sperie la prima vedere si te obliga sa o citesti cu multa atentzie...cred ca sta nu e ceva rau.Pacat ca nu avem mai multzi oameni cu talent la scris care sa-si publice cunostintele in pescuit, am avea numai de castigat.Insa dupa cum se vede ca sa scri o carte tre' sa fi obligatoriu campion si chiar daca esti campion tot se gaseste cineva care sa te critice.
Intradevar "...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!".

1. De ce nu este o carte usoara, care sunt acele pasaje inaccesibile incepatorilor?
2. Care sunt pasajele care te sperie la prima vedere

Ai scapat galusca in stil "Oda conducatorului iubit"

Cu lacrimi Bastus!
- hunting_fish
- veteran
Totusi...sa ne dam cu parerea (si) despre carte!
Am gasit numeroase informatii interesante in aceasta carte, lucruri utile si multe "chestii" care au risipit (poate
) ceata de pe unele problemute...
Pe de alta parte (am mai spus-o si pe alt forum de altfel) stilul in care a fost scrisa nu ma prea incanta.Dar asta este parerea mea personala si mi se pare normal ca Malin nu m-a intrebat inainte cam cum as vrea sa o scrie
Eu prefer parca stilul lui Cozma (Bunicul) din numarul de pe iulie al AvP!Poate ca si pe al lui Tarus...Dar asta nu inseamna ca aceasta carte nu contine lucruri interesante! Sigur, trebuie sa stii sa citesti...
Am mai spus-o pe un forum: cand vom avea mai multe lucrari publicate cam in aceiasi perioada ,care sa trateze spinningul, abia atunci va merita comparatia...Pana atunci...Fir Intins!

Am gasit numeroase informatii interesante in aceasta carte, lucruri utile si multe "chestii" care au risipit (poate

Pe de alta parte (am mai spus-o si pe alt forum de altfel) stilul in care a fost scrisa nu ma prea incanta.Dar asta este parerea mea personala si mi se pare normal ca Malin nu m-a intrebat inainte cam cum as vrea sa o scrie

Eu prefer parca stilul lui Cozma (Bunicul) din numarul de pe iulie al AvP!Poate ca si pe al lui Tarus...Dar asta nu inseamna ca aceasta carte nu contine lucruri interesante! Sigur, trebuie sa stii sa citesti...

Am mai spus-o pe un forum: cand vom avea mai multe lucrari publicate cam in aceiasi perioada ,care sa trateze spinningul, abia atunci va merita comparatia...Pana atunci...Fir Intins!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Hmmm...nu pot sa nu-midau cu parerea. Cartea e buna. Malin Musatescu e suficient de bun sa nu ne permitem noi sa facem clasamente de 10-15 oameni inaintea lui. Pe de alta parte un "cel mai bun" in general nu se poate stabili iar daca exista vreunul acela nu va scrie niciodata nimic probabil si nici nu va fi stiut sau recunoscut de cineva. Sfatul meu: cititi-o scoarta in scoarta. Eu am comandat-o pe internet de la un magazin online cu produse de pescuit. Alta carte buna, desi ca metode cam depasita dar ca informatii despre pesti si mediu de viata, biologie si comportament excelenta, cine mai gaseste Zoltan Kaszoni - Pescuitul sportiv.
Cred si eu ca sunt multi care-l "fac" pe Malin Musatescu la clean sau crap... Irelevant. Gerula, intr-o maniera prieteneasca, si eu cred ca gresesti un pic in ceea ce scri la topicul asta. Nu este nimic cu adevarat de neinteles pentru un om normal probabil dar cantitatea de informatie si situatiile specifice prezentate sunt atat de multe incat nu cred ca poti sa retii totul nici de la a doua citire si plus de asta daca Malin poate fi contrazis pe undeva in ceea ce scrie, fa-o tu. Eu spun ca Malin a prins peste cand altii nu au prins nimic, iar daca atunci cand au prins toti el nu a prins cel mai mult, asta nu-l face de locul 15.
mi pare rau ca sa ajuns la atac la persoana si chestii dintr-astea insa ...pe mine deschiderea topicului ma ajutat sa gasesc cartea in mai putin de 24 de ore printr-un alt membru( si chiar am cautato) ... si na ....poate ca mai sunt si altii care vor ... plus ca acum mai avem si inca vre-o alte 3 titluri ...
-Poate pe mai departe ...vom incerca sa respectam cateva reguli elementare ale unui dialog ... si dincolo de vendetele personale poate vom dezbate si pe marginea altor carti ... poate vom incerca sa dezvoltam (mai mult cei in masura printre care nu si eu) ca pentru incepatori anumite capitole, (desi s-a combatut la modul general cartea lui MM aka Gerula ...concret s-ar putea venit cu un paragraf pe forum sa ii gasim substratul/subintelesul impreuna cu ceilalti....si zic asta ptr ca din atat cat am citit ...am vazut ca omul are un stil putin mai plastic/metaforic de a se exprima) deci ....."nu da din casa" cum s-ar zice ....dar te cam pune sa te documentezi ...Pentru mine e ca o scanteie cartea asta ...si cu siguranta as vrea sa mai citesc si altceva ...[/i]
-Poate pe mai departe ...vom incerca sa respectam cateva reguli elementare ale unui dialog ... si dincolo de vendetele personale poate vom dezbate si pe marginea altor carti ... poate vom incerca sa dezvoltam (mai mult cei in masura printre care nu si eu) ca pentru incepatori anumite capitole, (desi s-a combatut la modul general cartea lui MM aka Gerula ...concret s-ar putea venit cu un paragraf pe forum sa ii gasim substratul/subintelesul impreuna cu ceilalti....si zic asta ptr ca din atat cat am citit ...am vazut ca omul are un stil putin mai plastic/metaforic de a se exprima) deci ....."nu da din casa" cum s-ar zice ....dar te cam pune sa te documentezi ...Pentru mine e ca o scanteie cartea asta ...si cu siguranta as vrea sa mai citesc si altceva ...[/i]
Deci , cum sa ma explic
Se pare ca unii nu inteleg ca , atunci cind unu se apuca sa-si atirne un tablou intr-o galerie , sa publice un roman , sa expuna o sculptura , sa emita o teorie ( uitati-va la stiintifici cum se dueleaza , daca vine cazu , in teoreme si formule
) , deci , automat se expune criticii . Si critica nu intodeauna tre sa fie pozitiva , din fericire vremurile alea au trecut
Io chiar ma bucur ca este unu care da un vot negativ , chiar daca intimplator ii Gerula
Nu stiu , nu am citit cartea si putin probabil sa o citesc , cum credeti ca se raporteaza la timpurile moderne , comparativ cu cartea lui Tarus ( raportata evident la vremurile alea - fara net
) , sau cartea lui Kaszoni , evident si aia raportata la epoca ei ?
Unde a-ti gasit mai multe noutati si info , pe site-u asta sau in revista AvP ?
Fir Intins!!!

Se pare ca unii nu inteleg ca , atunci cind unu se apuca sa-si atirne un tablou intr-o galerie , sa publice un roman , sa expuna o sculptura , sa emita o teorie ( uitati-va la stiintifici cum se dueleaza , daca vine cazu , in teoreme si formule

Io chiar ma bucur ca este unu care da un vot negativ , chiar daca intimplator ii Gerula

Nu stiu , nu am citit cartea si putin probabil sa o citesc , cum credeti ca se raporteaza la timpurile moderne , comparativ cu cartea lui Tarus ( raportata evident la vremurile alea - fara net

Unde a-ti gasit mai multe noutati si info , pe site-u asta sau in revista AvP ?
Fir Intins!!!
In AvP bineinteles.Pe parcursul a 3-4 ani ,toate numerele,din scoarta in scoarta,plus revizuiri daca am uitat ceva. 95 % din ce-i pe forum,au scris Zabet,Malin,Dragoi & Co deja. Dar vorba aia....discipolii au trecut la "next level". Si nu-si pot explica cum.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.