Carte Spinning!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 04 Aug 2008, 20:04

nu inteleg de ce atacati pe cineva care A FACUT ceva.... bai frate... omu ala a incercat... nuu... asa e romanu... sa moara si capra vecinului....

nu stiu cum se spunea da mere de minune... "romanu are o viata si in aia moare de ciuda..."

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Aug 2008, 20:31

Asta e o trasatura intalnita la romani, e normal sa apara invidii si critici.Intrebarea mea e de ce nu scriu "altzii" o carte mai buna?!Ca de critica e buna si o baba din piatza.Poate ca pt ca nu au nimic de transmis?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 04 Aug 2008, 20:33

ODISEEA pescarului digital e chiar buna. Am stat de vorba cu un coleg incepator, care in 4 zile a devorat 161 de pagini din ea! Si ma intreba cu o curiozitate iesita din comun ce batz sa isi ia, mulineta, fir... Cat de repede! Plus naluci. Si cand iesim la o partida la rapitor cu artificiale. Pur si simplu cartea l-a fermecat.
LOGIC ca pe unii asa-zisi "veterani", care mai si dau cu polemica incolo si-ncoace nu ii impresioneaza, ei sunt la ora actuala "asi". Si chestiile pt. rookie`s, la ei sunt niste chestii inutile. Hm. Ma intreb cati ziaristi din Romania s-au nascut cu lanseta de spin in mana!
Singurul Adelin, dintre cei batrani zice ca e ok cartea si sunt de acord cu el. Acuma ca nu ti se da mura in gura totul, la genul: "pe locul cutare, in august, cu vobleru` ala, culoarea aia, pe la ora aia se ia salau in draci.." Acuma sa ma ierte Dumnezeu! Exista pe forum si discutia asta, si cel care revendica treaba asta, sustine ca va scrie el o carte foarte explicita!!!... Ha, ha, ha.
Si acum revenind la ale noastre, de ce se cred unii cvasi-multi-extra-mega destepti? Ei cred ca stiu tot. Critica tot. Se dau cu parerea despre tot. Dar de ce nu merg si pe alta ipoteza : oare nucumva Musatescu pur si simplu nu a avut chef de fatza lor in acel moment? Oare? Si nu teama ca celalalt va castiga l-a facut sa dea curs invitatiei. Asta nu se intreaba lumea? Sau respectivul in cauza.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 20:41

Ionut the carp scrie:nu inteleg de ce atacati pe cineva care A FACUT ceva.... bai frate... omu ala a incercat... nuu... asa e romanu... sa moara si capra vecinului....

nu stiu cum se spunea da mere de minune... "romanu are o viata si in aia moare de ciuda..."
Mai ionut, daca un zidar ridica un perete stramb, n-ai voie sa-i spui ca-i stramb, pentru ca el a facut ceva? :roll: (nu zic ca se aplica neaparat in cazul de fata, discutam in principiu). :lol:

Adeline, tot nu ai lamurit onorata asistenta cu privire la pasajele greu de inteles din cartea lui malin, care pasaje ar face-o mult mai tare decat cartea lui Tarus.

Dupa mintea mea de om fara vocatie limbisitica :lol:, avantajul cartii lui MM consta in faptul ca, fiind scrisa mult mai aproape de zilele noastre, e mult mai actuala pe partea de echipamente. Strict din punctul de vedere al pescuitului, cartea lui Tarus mi se pare superioara.
Cu lacrimi Bastus!

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 04 Aug 2008, 20:48

Oricine ce-ar zice, ODISEEA isi merita banii.
Dragi incepatori, in ciuda criticilor "fara vocatie lingvistica", sfaturile unora mult mai avizati, sunt ca ea va poate ajuta sa incepeti sa intelegeti tainele pescuitului la spining.
25 RON = 5 pachete de tigari! :lol:
Alt exemplu, nnu cred ca trebuie sa va dau.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 20:53

Ba da, "reclama e sufletul comertului" :lol:

De curiozitate, cartea lui Tarus cat mai costa? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 04 Aug 2008, 20:57

3PI+7/8(3,14+cosPI)-sin2PI/3

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 21:26

TopGear scrie:3PI+7/8(3,14+cosPI)-sin2PI/3
Greu pentru unii cu matematica asta, saraca :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 04 Aug 2008, 21:41

Fratilor, intre cele 2 carti este o perioada destul de lunga {ca timp} .Una a fost scrisa cind pescari de spining erau putini alta cind cred ca sunt 50-50%aproape,basca, noutatiile care au aparut .Mie mi se par utile si una si alta.Iar ca o umila recomandare, trebuiesc frunzarite din cind in cind.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 21:50

Utilitatea cartii lui MM pe partea de echipamente (cel putin pentru incepatorii care nu prea le au cu utilizarea cautarii pe internet) n-o poate nega nici un om cu mintea intreaga. Ce spun eu se aplica exclusiv pe partea de pescuit.
Cu lacrimi Bastus!

Închis