Carte Spinning!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Asta e o trasatura intalnita la romani, e normal sa apara invidii si critici.Intrebarea mea e de ce nu scriu "altzii" o carte mai buna?!Ca de critica e buna si o baba din piatza.Poate ca pt ca nu au nimic de transmis?! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
ODISEEA pescarului digital e chiar buna. Am stat de vorba cu un coleg incepator, care in 4 zile a devorat 161 de pagini din ea! Si ma intreba cu o curiozitate iesita din comun ce batz sa isi ia, mulineta, fir... Cat de repede! Plus naluci. Si cand iesim la o partida la rapitor cu artificiale. Pur si simplu cartea l-a fermecat.
LOGIC ca pe unii asa-zisi "veterani", care mai si dau cu polemica incolo si-ncoace nu ii impresioneaza, ei sunt la ora actuala "asi". Si chestiile pt. rookie`s, la ei sunt niste chestii inutile. Hm. Ma intreb cati ziaristi din Romania s-au nascut cu lanseta de spin in mana!
Singurul Adelin, dintre cei batrani zice ca e ok cartea si sunt de acord cu el. Acuma ca nu ti se da mura in gura totul, la genul: "pe locul cutare, in august, cu vobleru` ala, culoarea aia, pe la ora aia se ia salau in draci.." Acuma sa ma ierte Dumnezeu! Exista pe forum si discutia asta, si cel care revendica treaba asta, sustine ca va scrie el o carte foarte explicita!!!... Ha, ha, ha.
Si acum revenind la ale noastre, de ce se cred unii cvasi-multi-extra-mega destepti? Ei cred ca stiu tot. Critica tot. Se dau cu parerea despre tot. Dar de ce nu merg si pe alta ipoteza : oare nucumva Musatescu pur si simplu nu a avut chef de fatza lor in acel moment? Oare? Si nu teama ca celalalt va castiga l-a facut sa dea curs invitatiei. Asta nu se intreaba lumea? Sau respectivul in cauza.
LOGIC ca pe unii asa-zisi "veterani", care mai si dau cu polemica incolo si-ncoace nu ii impresioneaza, ei sunt la ora actuala "asi". Si chestiile pt. rookie`s, la ei sunt niste chestii inutile. Hm. Ma intreb cati ziaristi din Romania s-au nascut cu lanseta de spin in mana!
Singurul Adelin, dintre cei batrani zice ca e ok cartea si sunt de acord cu el. Acuma ca nu ti se da mura in gura totul, la genul: "pe locul cutare, in august, cu vobleru` ala, culoarea aia, pe la ora aia se ia salau in draci.." Acuma sa ma ierte Dumnezeu! Exista pe forum si discutia asta, si cel care revendica treaba asta, sustine ca va scrie el o carte foarte explicita!!!... Ha, ha, ha.
Si acum revenind la ale noastre, de ce se cred unii cvasi-multi-extra-mega destepti? Ei cred ca stiu tot. Critica tot. Se dau cu parerea despre tot. Dar de ce nu merg si pe alta ipoteza : oare nucumva Musatescu pur si simplu nu a avut chef de fatza lor in acel moment? Oare? Si nu teama ca celalalt va castiga l-a facut sa dea curs invitatiei. Asta nu se intreaba lumea? Sau respectivul in cauza.
Mai ionut, daca un zidar ridica un perete stramb, n-ai voie sa-i spui ca-i stramb, pentru ca el a facut ceva?Ionut the carp scrie:nu inteleg de ce atacati pe cineva care A FACUT ceva.... bai frate... omu ala a incercat... nuu... asa e romanu... sa moara si capra vecinului....
nu stiu cum se spunea da mere de minune... "romanu are o viata si in aia moare de ciuda..."

Adeline, tot nu ai lamurit onorata asistenta cu privire la pasajele greu de inteles din cartea lui malin, care pasaje ar face-o mult mai tare decat cartea lui Tarus.
Dupa mintea mea de om fara vocatie limbisitica

Cu lacrimi Bastus!
Oricine ce-ar zice, ODISEEA isi merita banii.
Dragi incepatori, in ciuda criticilor "fara vocatie lingvistica", sfaturile unora mult mai avizati, sunt ca ea va poate ajuta sa incepeti sa intelegeti tainele pescuitului la spining.
25 RON = 5 pachete de tigari!
Alt exemplu, nnu cred ca trebuie sa va dau.
Dragi incepatori, in ciuda criticilor "fara vocatie lingvistica", sfaturile unora mult mai avizati, sunt ca ea va poate ajuta sa incepeti sa intelegeti tainele pescuitului la spining.
25 RON = 5 pachete de tigari!

Alt exemplu, nnu cred ca trebuie sa va dau.