Carte Spinning!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Aug 2008, 22:16

Gerula scrie:Utilitatea cartii lui MM pe partea de echipamente (cel putin pentru incepatorii care nu prea le au cu utilizarea cautarii pe internet) n-o poate nega nici un om cu mintea intreaga. Ce spun eu se aplica exclusiv pe partea de pescuit.
Mai Gerula, tu cand vei scire o carte de pscuit sportiv? Cat ne mai lasi sa asteptam si sa...salivam dupa cunostiintele tale vaste? Parca vad un capitol - "Cum am prins 10 cleni de 10 cm fiecare la vobler", sau "Fitofagul secolului luat la twister", "mreana la viermus tinut in frigiderul personal!" etc. Hai, incepe sa scrii, ce mai astepti! :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Aug 2008, 22:42

Gerula scrie:Utilitatea cartii lui MM pe partea de echipamente (cel putin pentru incepatorii care nu prea le au cu utilizarea cautarii pe internet) n-o poate nega nici un om cu mintea intreaga. Ce spun eu se aplica exclusiv pe partea de pescuit.
Vrei sa spui ca partea de pescuit pt tine e zero?!Pentru mine unele lucruri chiar sunt interesante si pot sa spun ca nu numai pt mine.Am mai discutat si cu prieteni care au aceeasi parere.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Aug 2008, 23:29

Adelin scrie: Vrei sa spui ca partea de pescuit pt tine e zero?!Pentru mine unele lucruri chiar sunt interesante si pot sa spun ca nu numai pt mine.Am mai discutat si cu prieteni care au aceeasi parere.

Gerula scrie:
Adeline, tot nu ai lamurit onorata asistenta cu privire la pasajele greu de inteles din cartea lui malin, care pasaje ar face-o mult mai tare decat cartea lui Tarus.

Dupa mintea mea de om fara vocatie limbisitica :lol:, avantajul cartii lui MM consta in faptul ca, fiind scrisa mult mai aproape de zilele noastre, e mult mai actuala pe partea de echipamente. Strict din punctul de vedere al pescuitului, cartea lui Tarus mi se pare superioara.
Imi explici ce nu intelesesei din postarea asta? :roll:

Fario/vijelie, culmea e ca tu te laudai cu spurcaciunile cu care ti-ai burdusit frigiderul :lol: Eu nu cred c-am mai dat de 3 ori in ultimii 15 ani la asa ceva :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Aug 2008, 23:56

Gerula scrie:
Adelin scrie: Vrei sa spui ca partea de pescuit pt tine e zero?!Pentru mine unele lucruri chiar sunt interesante si pot sa spun ca nu numai pt mine.Am mai discutat si cu prieteni care au aceeasi parere.

Gerula scrie:
Adeline, tot nu ai lamurit onorata asistenta cu privire la pasajele greu de inteles din cartea lui malin, care pasaje ar face-o mult mai tare decat cartea lui Tarus.

Dupa mintea mea de om fara vocatie limbisitica :lol:, avantajul cartii lui MM consta in faptul ca, fiind scrisa mult mai aproape de zilele noastre, e mult mai actuala pe partea de echipamente. Strict din punctul de vedere al pescuitului, cartea lui Tarus mi se pare superioara.
Imi explici ce nu intelesesei din postarea asta? :roll:

Gerula, am citit cat de atent am putut si recunosc ca n-am inteles de unde ai scos-o ca Adelin ar trebui sa-ti prezinte anumite pasaje din carte. Adelin nu a afirmat nicaieri ca pasajele greu de inteles din cartea lui Malin fac aceasta carte mai tare decat cartea lui Tarus.
Poate ne dai citatul in baza caruia ai tras aceasta concluzie .

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Aug 2008, 08:18

Adelin scrie:Cred ca e o carte din care ramai cu ceva ...totul e sa vrei.Cu sigurantza nu e o carte usoara si trebuie sa ai ceva cunostintze ca sa intzelegi ce spune autorul, deci clar nu e o publicatzie pt incepatori.Vedetzi ca sunt si persoane care nu o intzeleg, e si normal.
O carte usoara care te prinde si care o recomand celor care vor sa se apuce de spinning, sau care s-au apucat de curand, e cartea lui Tarus, care e mai pe intelesul tuturor si e o carte foarte buna.
Cartea lui Malin e ca un manual de fizica de clasa a 12-a, sperie la prima vedere si te obliga sa o citesti cu multa atentzie...cred ca sta nu e ceva rau. :wink: Pacat ca nu avem mai multzi oameni cu talent la scris care sa-si publice cunostintele in pescuit, am avea numai de castigat.Insa dupa cum se vede ca sa scri o carte tre' sa fi obligatoriu campion si chiar daca esti campion tot se gaseste cineva care sa te critice.
Trecem peste faptul ca inlociind aici "Malin" cu "Conducatorul iubit" putem face o calatorie in timp :lol:

Mi se pare evident ca, din citatul de mai sus, reiese ca Odiseeea pescarului digital ar fi o carte mai "grea", mai destinata cunoscatorilor, decat Rapitori - ape de ses. Asa ca l-am rugat pe autorul afirmatiei sa vina cu citate care sa-i sprijine ideea, dar, ce sa vezi, canci :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 05 Aug 2008, 08:22

multi au fost invitati pe acest forum sa-si sprijine afirmatiile cu dovezi, argumente, etc. si n-au facut-o. interesant ca tocmai ei cer acum acelasi lucru... :oops:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Aug 2008, 08:32

Gerula scrie:
Adelin scrie:Cred ca e o carte din care ramai cu ceva ...totul e sa vrei.Cu sigurantza nu e o carte usoara si trebuie sa ai ceva cunostintze ca sa intzelegi ce spune autorul, deci clar nu e o publicatzie pt incepatori.Vedetzi ca sunt si persoane care nu o intzeleg, e si normal.
O carte usoara care te prinde si care o recomand celor care vor sa se apuce de spinning, sau care s-au apucat de curand, e cartea lui Tarus, care e mai pe intelesul tuturor si e o carte foarte buna.
Cartea lui Malin e ca un manual de fizica de clasa a 12-a, sperie la prima vedere si te obliga sa o citesti cu multa atentzie...cred ca sta nu e ceva rau. :wink: Pacat ca nu avem mai multzi oameni cu talent la scris care sa-si publice cunostintele in pescuit, am avea numai de castigat.Insa dupa cum se vede ca sa scri o carte tre' sa fi obligatoriu campion si chiar daca esti campion tot se gaseste cineva care sa te critice.
Trecem peste faptul ca inlociind aici "Malin" cu "Conducatorul iubit" putem face o calatorie in timp :lol:

Mi se pare evident ca, din citatul de mai sus, reiese ca Odiseeea pescarului digital ar fi o carte mai "grea", mai destinata cunoscatorilor, decat Rapitori - ape de ses. Asa ca l-am rugat pe autorul afirmatiei sa vina cu citate care sa-i sprijine ideea, dar, ce sa vezi, canci :roll:.
Deja suna altfel decat prima data. Pacatoase reformularile astea. :wink:
Multumesc.
Ce-ar fi sa citesti totusi cartea si vb. dup-aia? Crezi ca daca iti da Adelin un citat te vei lumina?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Aug 2008, 08:40

Cu sigurantza acel citat nu ar face altceva decat sa complice si mai mult discutzia si asta nu ar fi pt prima oara. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Aug 2008, 08:43

Adelin scrie:Cu sigurantza acel citat nu ar face altceva decat sa complice si mai mult discutzia si asta nu ar fi pt prima oara. :cry:
Dar fa un efort, te rog, arata lumii largi ce ti s-a parut tie asa de greu de inteles in cartea lui Malin :lol:

Tavi, am citit suficient din ea ca sa-mi dau seama care e "adancimea". Cam cat in Cismigiu, asa ;).

Adilucu, esti cam la a treia tentativa de a provoca scandal pe aceasta sectiune. :arrow:
Cu lacrimi Bastus!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Aug 2008, 15:33

Carasa scrie:-Am pus ghiara pe ea :D ... Merci soriniusc !!!
Oricum ar fi ... daca voi, cei mai in masura sa judecati scrierile astea ....stiti si alte titluri ...postatile fratilor ... ca in felul asta probabil nu vom mai polua ..noi astia "mici" forumul cu tot felul de intrebari idioate...!

Omul a gasit cartea,e multumit,deci la pescuit fratilor,vorba multa.....cearta se arata :lol:

Închis