Carte Spinning!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Aug 2008, 22:51

Cred ca e evident cine cauta scadal. Oricum sustzin si vad ca nu sunt singurul, ca Malin a scris o carte buna. Se pare ca pana acum nu s-au inghesuit prea multzi sa faca front comun cu tine.Asta nu pt ca se vede de la o posta ca emani din totzi porii (si ai ceva pori) o invidie patologica, ci pt ca oamenii chiar vad ca este o carte educativa.Ma bucur ca nu sunt singurul care vede ca e o carte extraordinara si ca multzi il considera pe MM un talent. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 23:12

Intr-adevar, este foarte evident :lol:

Eu te-am invitat civilizat sa-ti argumentezi asertiunile:
Gerula scrie: sa revenim la capodopera lui MM. Eu inca mai astept de la Adelin citate cu pasajele pe care nu le-a inteles de la prima lectura :lol:.

Iar tot ce-ai putut sa faci a fost sa dai din tine un jenant atac la persoana, fara legatura cu subiectul :lol:
Adelin scrie:Gerula, vezi ca iar lansezi pe mal, apa e in directzia cealalta.... dar tu de unde sa sti, de-acas'?!
Hai ca te las sa inventezi un articol, stiu ca e jale daca te prezintzi la job fara un subiect...fie el si de 2 lei. :lol:

La fel faci si acum, sustinand ca eu as fi zis pe undeva ca e vorba de o carte foarte proasta :lol:. Cand discutia era cu totul alta, desigur, pana in momentul in care ne-ai dat o mostra in legatura cu modul in care ai fi facut cariera daca nu pica nea Nicu :lol:.

Ca sa revenim ontopic, te-am ajutat cu numerotare si bolduire :lol: :

Adelin scrie:
1. Cu sigurantza nu e o carte usoara si trebuie sa ai ceva cunostintze ca sa intzelegi ce spune autorul , deci clar nu e o publicatzie pt incepatori.Vedetzi ca sunt si persoane care nu o intzeleg, e si normal.

...........................................

2. Cartea lui Malin e ca un manual de fizica de clasa a 12-a, sperie la prima vedere si te obliga sa o citesti cu multa atentzie... cred ca sta nu e ceva rau. :wink: Pacat ca nu avem mai multzi oameni cu talent la scris care sa-si publice cunostintele in pescuit, am avea numai de castigat.

3. Insa dupa cum se vede ca sa scri o carte tre' sa fi obligatoriu campion si chiar daca esti campion tot se gaseste cineva care sa te critice.
Da citate din cartea lui Malin care sa sustina afirmatiile 1 si 2, si explica totusi cine-i campionul la care te refereai la punctul 3 :lol:

Asta daca totusi, prin absurd, ai citit-o :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Aug 2008, 23:25

Te las sa mai rastalmacesti cateva zile, ca io ies la un peste.
...si tzi-am mai spus nu te du la urs cu pusca de iepuri, nu tzine vrajeala cu citatele.Cel mai bun argument e faptul ca esti singur in barca celor care blameaza autorul....sau poate ii fi tu singurul care nu mai are nimic de invatzat si iti permitzi sa faci pe istetzul. :lol:
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 23:30

Iar faci garagata ieftina, l-am blamat pentru spaga penala cu Raduta din articolul publicat fara "P" in Cotidianul.

Fugi si citeste cartea cu pixul in mana, cu speranta disperata ca poate gasesti vreun citat care sa te "acopere" :lol:

P.S. Sintagma pe care o cauti este "la vanat hamsteri cu pusca pentru elefanti" :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Aug 2008, 23:46

Cred ca fiecare a tras o concluzie desre cartea lui Malin... chiar si daca nu a citit-o.Consider ca topicul poate fi inchis pt a nu degenera in subiect de scandal.
WSB CLUB

Închis