pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vijelie
- veteran

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
Dragos Cretu
- senior

-
Stiti ca voi ii faceti o mare reclama cartii si lui MM acum.

-
vijelie
- veteran

-
Gerula
- veteran

Vijelie, parca acum vreo 2 ani parerea ta despre MM diferea nitel de asta de azi, in punctele esentiale

.
Cu lacrimi Bastus!
-
vijelie
- veteran

Gerula scrie:Vijelie, parca acum vreo 2 ani parerea ta despre MM diferea nitel de asta de azi, in punctele esentiale

.
iar vorbeste gura fara tine

nu am avut niciodata nimic de impartit cu MM.
-
Adi_
- veteran

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
vijelie
- veteran

sunt sigur ca celula are cateva ascunse sub perna lui HAHAHAHA

-
Gerula
- veteran

Suferinta mare in departamentul Vijelie
Hai sa lasam parerile foarte schimbatoare ale lui vijelie si sa revenim la capodopera lui MM. Eu inca mai astept de la Adelin citate cu pasajele pe care nu le-a inteles de la prima lectura

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Adelin
- Moderator

Gerula, vezi ca iar lansezi pe mal, apa e in directzia cealalta.... dar tu de unde sa sti, de-acas'?!
Hai ca te las sa inventezi un articol, stiu ca e jale daca te prezintzi la job fara un subiect...fie el si de 2 lei.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Gerula
- veteran

Ca "moderatorul" Adelin cauta scandal cu orice pret nu mai mira de mult pe nimeni

.
Adelin scrie:Gerula, vezi ca iar lansezi pe mal, apa e in directzia cealalta.... dar tu de unde sa sti, de-acas'?!
Hai ca te las sa inventezi un articol, stiu ca e jale daca te prezintzi la job fara un subiect...fie el si de 2 lei.

Dupa toate limbile alea trase la popoul lui Malin, in cel mai gretos stil al Epocii de Aur, asta e singura iesire la care te-ai gandit? Slab adeline, foarte slab, jalnic as zice

.
Eu ma asteptam sa combati cu citate absconse din adancimile spinneristice ale cartii lui Malin, dar tare mi-e ca nici macar n-ai citit-o

, limba aia a fost by default

.
Pentru cine a intrat mai tarziu pe topic, si poate crede ca exagerez, mai jos aveti Omagiul inchinat de adelin conducatorului sau iubit intr-ale spinning-ului. Va dati seama ce activist cu functie de semi-raspundere

ajungea omul asta daca nu venea Revolutia?
Adelin scrie:Cred ca e o carte din care ramai cu ceva ...totul e sa vrei.Cu sigurantza nu e o carte usoara si trebuie sa ai ceva cunostintze ca sa intzelegi ce spune autorul, deci clar nu e o publicatzie pt incepatori.Vedetzi ca sunt si persoane care nu o intzeleg, e si normal.
O carte usoara care te prinde si care o recomand celor care vor sa se apuce de spinning, sau care s-au apucat de curand, e cartea lui Tarus, care e mai pe intelesul tuturor si e o carte foarte buna.
Cartea lui Malin e ca un manual de fizica de clasa a 12-a, sperie la prima vedere si te obliga sa o citesti cu multa atentzie...cred ca sta nu e ceva rau.

Pacat ca nu avem mai multzi oameni cu talent la scris care sa-si publice cunostintele in pescuit, am avea numai de castigat.Insa dupa cum se vede ca sa scri o carte tre' sa fi obligatoriu campion si chiar daca esti campion tot se gaseste cineva care sa te critice.
Intradevar "...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!".
Nici acum n-am reusit sa inteleg la ce se referea partea aia cu "si chiar daca esti campion tot se gaseste cineva care sa te critice"? La locul 23?

Cu lacrimi Bastus!