Carte Spinning!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 07 Aug 2008, 10:21

Ovidiu, tu ai citit cartea lui Malin? Cum ti se pare comparativ cu cartea de spinning a lui Tarus? (pe partea de pescuit, nu discutam de echipamente).
nu am citit nici una
interventia mea a fost doar vizavi de chestia cu diferenta dintre concurs si pescar de placere ,
nu sunt de acord ca un pescar ce nu are rezultate uimitoare in concursuri e un pescar slab
eu doar la asta am dorit sa ma refer
in rest
din pacate nu mai am demult timp sa citesc carti
(rusine da )
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Aug 2008, 10:25

Asta e o constatare de bun simt, ce spusesem eu (afirmatia de la care a plecat discutia) e ca n-o sa se inghesuie pescarii care l-au batut mar pe Malin in concursuri(si dintre care o buna parte au cont pe acest forum) sa-i comenteze cartea. Si prin "comenteze" nu intelegeam sa spuna "e naspa" sau "grozava carte, domle".
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Aug 2008, 11:27

Tristian scrie: Cred ca am sa iau si eu o pauza de pe forum, sau ma voi limita la echipamente si accesorii pentru ca in alte topicuri nu se ajunge nicaieri, sau ba da, se ajunge mereu la balamuc. "Cum nu vi tu danr doamne ca punand mana pe ei..."
Tristian , se vede dupa primele 10 postari ale tale ca esti crescut cu revista in mina , puteam sa-ti zic asta dupa primele tale postari , nu c-ar fi rau , da nu toti am avut "sansa" asta , :wink: :lol: :lol:
Ca sa scrii pe topicu ala de accesorii ii preferabil sa stii din experienta live ce spui , faptu ca nu ai avut nici o contra pe acolo nu-i o minune , ci doar faptu ca s-au plictisit unii , printre care si eu :lol: :lol:
La un moment dat cerea DanR o parere despre bat pentru dat la somn , cauta topicu si vezi citi vorbeau din experienta live si citi din vazute-auzite-citite , calea cea mai buna de-a lua teapa cu o scula :lol:
:lol: Ma distreaza tipi astia care recomnda candid vreo 10 lansete intr-o singura postare , da nu mai am timp sa-i combat :lol: :lol:
Nu-s rau intentionat , doar spun niste lucrusoare in fata .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Aug 2008, 11:50

Si Karl May ii un autor destul de respectat pentru opera sa de aventuri , insa nu prea o pasit pe unde se desfasurau actiunile , chiar daca descria vegetatie si fauna , daramite sa lupte cu ursi , sa traga ca un expert si alte figuri :lol: :lol:

Fir Intins!!!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 07 Aug 2008, 12:32

karl may nu a calcat niciodata in america :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 07 Aug 2008, 18:58

nici eu nu sunt de parere ca lectura,din reviste carti,forumuri,poate sa inlocuiasca experienta!dar din moment ce alti pescari(in majoritatea lor foarte competenti)au ajuns la niste concluzii si doresc sa le astearna pe hartie,mi se pare foarte normal si de real folos sa le citesti.......mai ales ca sunt atat de la indemana.......
informatia mi se pare extrem de importanta cand vrei sa faci un lucru foarte bine.........ori lectura unor carti sau articole de specialitate iti salveaza de cele mai multe ori o gramada de bani si mai ales timp extrem de pretios!!!!
si nu cred ca cineva care a citit reviste si carti de pescuit,a facut-o ca sa inlocuiasca iesirile pe apa!!! :roll:
oricum in pescuit nu exista reguli stricte si retete infailibile........dar informatia iti poate oferi un punct de plecare in majoritatea situatiilor "critice"

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 07 Aug 2008, 21:40

Ai dreptate adrignat, in .Ro sa zicem ca exista sute poate mii de adepti ai spinning-ului si iaca mare branza-un kil de cas ce-mi pasa mie ca cel ce-a scris cartea e pe locul 10 si nu pe primul din acesti mii de adepti ? Evident s-a comentat rautacios in acest topic. Daca se zicea din start ... "citeste si cartea lui X si articolul lui Y" in loc de "..." era cu totul altceva. Tot ce pot gandi la ora asta e ca cei ce-au raspuns sa zicem "negativ" il invidiaza sau au ei sau alte cunostiinte de-ale lor o alta publicatie sau o cu totul alta idee despre spinnnging. Poate exagerez dar din ce-am citit aici am inteles ca daca e sa vorbim de ex. despre masini, sa nu citim ce-a scris FERRARI ci sa citim doar ce-a scris BUGATTI. Offf ... cata rautate in lumea asta.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Aug 2008, 22:14

La concursurile alea au si participat zecile de mii de adepti... :roll: Si uite cum locul 23 se dadu peste cap si se facu locul zece :roll:

Ideea de baza in tot ce-am incercat sa explic aici e ca MM e in cel mai bun caz un pescar OK, in nici un caz un guru al spinning-ului, de la care sa astepti cine stie ce revelatii.
Cu lacrimi Bastus!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Aug 2008, 22:51

radonneus scrie:Ai dreptate adrignat, in .Ro sa zicem ca exista sute poate mii de adepti ai spinning-ului si iaca mare branza-un kil de cas ce-mi pasa mie ca cel ce-a scris cartea e pe locul 10 si nu pe primul din acesti mii de adepti ? Evident s-a comentat rautacios in acest topic. Daca se zicea din start ... "citeste si cartea lui X si articolul lui Y" in loc de "..." era cu totul altceva. Tot ce pot gandi la ora asta e ca cei ce-au raspuns sa zicem "negativ" il invidiaza sau au ei sau alte cunostiinte de-ale lor o alta publicatie sau o cu totul alta idee despre spinnnging. Poate exagerez dar din ce-am citit aici am inteles ca daca e sa vorbim de ex. despre masini, sa nu citim ce-a scris FERRARI ci sa citim doar ce-a scris BUGATTI. Offf ... cata rautate in lumea asta.
dar mai poti interpreta si asa ...da-o ma-n rahat de dacie....cauuta si tu ceva strain :wink:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 08 Aug 2008, 08:06

SF scrie:Si Karl May ii un autor destul de respectat pentru opera sa de aventuri , insa nu prea o pasit pe unde se desfasurau actiunile , chiar daca descria vegetatie si fauna , daramite sa lupte cu ursi , sa traga ca un expert si alte figuri :lol: :lol:

Fir Intins!!!
super tare Karl May! Si azi am nume, propozitii...povesti din "Carvana sfanta iar cartea am citit-o acu 20 de ani, inainte de adolescenta....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Închis