Carte Spinning!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 08 Aug 2008, 08:08

Good point there :mrgreen: ... pana la urma ... important e sa avem de unde alege, vorba aia: "sa ai pe ce pune mana" :D

Znd
junior
junior

Mesaj de Znd » 08 Aug 2008, 10:40

Guru ,neguru al spinningului asa cum se pricepe el ,mie unul si asta e doar parerea mea a facut un gest frumos chestia cu impartasitul de mici secrete si tehnici,mai bine asa decat mare pescar cu locul 1 la concursuri si cand este inconjurat de altii pe balta nu ii mai ajunge lumea cu nimik la nas...fite...chestii nebuneli..pescar de elita asa numit...scule de top..locuri secrete..recorduri si ii priveste pe restul ca si cand el de la nastere sa nascut cu Evergreenul in mana si noi pescarii "incepatori" cu scule la inceput de cariera cumparate din obor sau mai stiu eu unde...sunt si cazuri mai rare nu vreau sa dau nume in care x sau y sunt dispusi la discutii se fac placuti prin caracterul lor un sfat o gluma chiar sunt fericiti ca le cere cineva sfatul...dar asta e sa dam cu bata suntem primii...fir intins si asteptam carti de la cei 15...
Demand The Best

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 08 Aug 2008, 11:30

Znd scrie:Guru ,neguru al spinningului asa cum se pricepe el ,mie unul si asta e doar parerea mea a facut un gest frumos chestia cu impartasitul de mici secrete si tehnici,mai bine asa decat mare pescar cu locul 1 la concursuri si cand este inconjurat de altii pe balta nu ii mai ajunge lumea cu nimik la nas...fite...chestii nebuneli..pescar de elita asa numit...scule de top..locuri secrete..recorduri si ii priveste pe restul ca si cand el de la nastere sa nascut cu Evergreenul in mana si noi pescarii "incepatori" cu scule la inceput de cariera cumparate din obor sau mai stiu eu unde...sunt si cazuri mai rare nu vreau sa dau nume in care x sau y sunt dispusi la discutii se fac placuti prin caracterul lor un sfat o gluma chiar sunt fericiti ca le cere cineva sfatul...dar asta e sa dam cu bata suntem primii...fir intins si asteptam carti de la cei 15...
sau 20........

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Aug 2008, 11:31

Eu unul astept sa apara cartea "Secretele pescarului total, impartial si radical" de Adrian Niculae care va fi premiata nu pentru volumul de cunostiinte (ptr ca sigur va batea apa in piua si va fi de o banalitate crunta) ci pentru umor involuntar, dezacorduri, anacoluturi si onomatopee! :lol: :lol: Garantat o sa fie comentata la Sinteza Zilei de Valentin Stan, Cristoiu si Gadea! :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Aug 2008, 12:03

Tavi, bagam conversatia aia? :lol: Ca asta nu se linisteste altfel :lol:.

Znd, cred ca-ti scapa faptul ca "impartaseste" respectiva culegere de banalitati ca sa faca si el un ban/titlu de glorie, nu de dragul tau :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 08 Aug 2008, 12:47

Gerula scrie:Tavi, bagam conversatia aia? :lol: Ca asta nu se linisteste altfel :lol:.

Znd, cred ca-ti scapa faptul ca "impartaseste" respectiva culegere de banalitati ca sa faca si el un ban/titlu de glorie, nu de dragul tau :lol:.
Un mare adevar.Dar am avut senzatia de multe ori ca urmaresti acelasi lucru pe forum.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Aug 2008, 12:53

Desigur :lol:. Munti de bani mi-a platit Dan pana acum :lol:.

Despre titlul de glorie, realizezi cam de cate ori sunt mai numerosi cititorii ziarului la care scriu decat vizitatorii acestui site? :roll: Cred ca orice alta acuzatie era mai putin comica decat asta :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 08 Aug 2008, 14:24

Nu am citit cartea, dar pot sa spun ca cartile de pescuit demult nu mai sunt la moda. Prefer un film sau documentar. In general acolo se vede clar experienta ori talentul unui pescar si sunt mult mai utile informatiile, mai ales la prezentarea de tehnici. De multe ori in cazul cartilor e valabila vorba : "Cartile din carti se scriu ". Asta cu concursurile de pescuit e relativa, degeaba esti locul 1 daca nu esti un bun didact.
TEAM ATOM

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Aug 2008, 20:46

adi777 scrie:Asta cu concursurile de pescuit e relativa, degeaba esti locul 1 daca nu esti un bun didact.
Cam asta am zis si eu pe la inceputul topicului, cand intreba lumea "de ce nu scriu aia 15 carti mai bune". In plus, nu trebuie sa ai numai capacitatea de a transmite informatia esentiala, trebuie sa te poti si exprima bine in scris. Asa se face ca Malinii scriu carti, iar alde Paco (nu cel de pe Sarulesti) daca o apuca sa transmita ce stie la 10-15 insi.
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Aug 2008, 11:24

celulo, nu vezi ca ii pliticsesti pe baieti? mai zici ca se ce se iau de tine fario si serbanel. Ce vrei tu cu invatatul malin si paco este imposibil. Malin stie sa scrie foarte frumos dar cu explicatul unui pescar este cam slab. Paca este intradevar un pescar foarte bun dar din pacate nu poate sa dezvaluie metodele cu care prinde in afara concursurilor. Tu vrei MOKA... totul MOKA. Zgarcenia este litera de lege la tine...este al doilea nume al tau... :wink: :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Închis