Carte Spinning!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mi se pare ciudat ca, dupa 15 pagini de discutii, n-ai inteles argumentul meu: la o carte tehnica importanta este in primul rand competenta autorului in domeniul respectiv. De asemenea, probitatea morala si profesionala conteaza al naibii de mult.
De pilda, daca autorul se tine de spagi cu Raduta, eu unul am mari dubii ca si echipamentele prezentate in carte nu sunt apreciate tot in functie de diverse "combinatii".
Daca vorbeam despre un roman, argumentul tau era valabil.
De pilda, daca autorul se tine de spagi cu Raduta, eu unul am mari dubii ca si echipamentele prezentate in carte nu sunt apreciate tot in functie de diverse "combinatii".
Daca vorbeam despre un roman, argumentul tau era valabil.
Cu lacrimi Bastus!
[quote="Gerula"]Mi se pare ciudat ca, dupa 15 pagini de discutii, n-ai inteles argumentul meu: la o carte tehnica importanta este in primul rand competenta autorului in domeniul respectiv. Punctul asta-i foarte important.Daca cineva cunoaste si e amabil sa ne spuna cind a avut Malin Musatescu primele contacte cu scule competitive (protejate,bineinteles:), apoi sa tragem concluzia daca are el competenta in domeniul respectiv.Despre stilul sau literar nu pot sa ma pronunt.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Volumu doiTavi scrie: La cate postari ai bagat pe topicul asta si cata energie ai consumat ca sa combati Odiseea si pe Malin, ai luat in calcul ca le-ai crescut semnificativ vizibilitatea? Asta inseamna de obicei o crestere a vanzarilor. Banuiesc ca Malin s-a apucat deja de volumul II.![]()
Tu esti prieten cu Malin de fapt?

Fir Intins!!!
Vezi c-am scris ceva si-n parantezaTavi scrie:SF, poate e chiar buna cartea si nu poti sa-i gasesti defect, e si varianta asta, teoretica, nu?![]()
Ia mai citeste odata topicul, sunt oameni care chiar daca au apreciat pozitiv cartea, asa overall, au avut si obiectii in acelasi timp.
Deci nu e chiar 100% si unanimitate si aplauze in picioare.

Inafara de Gerula nimeni nu-i da un nu hotarit , sper ca nu vrei sa contesti asta , deci daca nu aplauda din picioare poate o fac din sezut ( din atentie la paranteza de mai sus , unii chiar is mai buni

Fir Intins!!!
Daca pun in balanta primele 39 de aparitii AvP si primele 3-4 pagini de la sectiunea "echipamente si accesorii"rezulta urmatoarele:Dragoi,Zabet sau Musatescu puteau scrie o carte.Poate si Danr,Mihaif sau Wavedancer o puteau face pe timpul ala.Sper ca Wavedancer nu a fost mazilit ca stia prea multe:).
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- kuin tauti
- veteran
mda !
imi dau seama ca e greu sa scri o carte care sa acopere toate aspectele si unghiurile pescuitului care este al naibi de vast minimalizind sau chiar eliminind orice critica din start
pe de alta parte asadar condamnate "incomplete" astfel de carti au si ele menirea lor... indiferent de cine sint scrise ... la unii le prinde ghine !
modul elevat al textului cit si terminologia folosita des demasca "clasa" de pescarusi caruia ii este adresata...
pe Sadoveanu nu il citeam cu dexu in mina !
nu ma surprinde faptul caci pt cei care pomenesc mustati maroni cit si lenjeria de corp de aceiasi culoare pe seama caruia iti dai sema daca oltenii sint acasa chiar si o astfel de incercare timida de a arunca putina lumina asupra tainelor pescuitului devine fizica de clasa 12 dezvaluindusi asadar fiecare propriu nivel al bagajului de cunostinte in materie
citind eschivele la intrebari gen ... ce ti sa parut asa de greu... realizez ca practic se evita recunoasterea "porumbelului scapat " prin metoda "zvircolirea rimei de pamint"
acu pareri sint multe... unii o mai vad ca pe o mare sursa de informatie si mai ca sint dispusi sa o poarte un timp indelungat in ghiozdan sau sa-si fac fitucii cind mearg la cheste....
deh ... unii sint crescuti din carti si din reviste... si culmea e ca tot la astia li se pare des ca stiu ceva mai mult ca altii si sint tentati sau chiar simt obligatia sa scrie articole in materie des copii traduse stingaci din care rezulta cit de putin si-a asimilat autorul din articolul original
la mine ca autodidact care a reinventat pescuitu... placerea de a descoperi singur tainele pescuitului citind situatii si locuri nu se comapara cu nici un text citit undeva sau cu meseria furata de la altii...
surogante pt bucuria pescuitului realizes ca exista... te multumesti cu el sau vrei the real thing ?
imi dau seama ca e greu sa scri o carte care sa acopere toate aspectele si unghiurile pescuitului care este al naibi de vast minimalizind sau chiar eliminind orice critica din start
pe de alta parte asadar condamnate "incomplete" astfel de carti au si ele menirea lor... indiferent de cine sint scrise ... la unii le prinde ghine !
modul elevat al textului cit si terminologia folosita des demasca "clasa" de pescarusi caruia ii este adresata...
pe Sadoveanu nu il citeam cu dexu in mina !
nu ma surprinde faptul caci pt cei care pomenesc mustati maroni cit si lenjeria de corp de aceiasi culoare pe seama caruia iti dai sema daca oltenii sint acasa chiar si o astfel de incercare timida de a arunca putina lumina asupra tainelor pescuitului devine fizica de clasa 12 dezvaluindusi asadar fiecare propriu nivel al bagajului de cunostinte in materie
citind eschivele la intrebari gen ... ce ti sa parut asa de greu... realizez ca practic se evita recunoasterea "porumbelului scapat " prin metoda "zvircolirea rimei de pamint"
acu pareri sint multe... unii o mai vad ca pe o mare sursa de informatie si mai ca sint dispusi sa o poarte un timp indelungat in ghiozdan sau sa-si fac fitucii cind mearg la cheste....
deh ... unii sint crescuti din carti si din reviste... si culmea e ca tot la astia li se pare des ca stiu ceva mai mult ca altii si sint tentati sau chiar simt obligatia sa scrie articole in materie des copii traduse stingaci din care rezulta cit de putin si-a asimilat autorul din articolul original
la mine ca autodidact care a reinventat pescuitu... placerea de a descoperi singur tainele pescuitului citind situatii si locuri nu se comapara cu nici un text citit undeva sau cu meseria furata de la altii...
surogante pt bucuria pescuitului realizes ca exista... te multumesti cu el sau vrei the real thing ?
- kuin tauti
- veteran