Carte Spinning!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 21:58

Tavi scrie:
Gerula, am o curiozitate:
La cate postari ai bagat pe topicul asta si cata energie ai consumat ca sa combati Odiseea si pe Malin, ai luat in calcul ca le-ai crescut semnificativ vizibilitatea? Asta inseamna de obicei o crestere a vanzarilor. Banuiesc ca Malin s-a apucat deja de volumul II. :P
Tu esti prieten cu Malin de fapt?
Hai sa fim seriosi, parca ar fi o carte interzisa care se da din mana in mana :lol:

Cand colo, in orice magazin de pescuit intri vezi zambetul orbitor al lui Malin pe tejghea :lol:. In plus, oricum nu cred in conspiratiile tacerii, ci in disputa de idei. Asa ca... ;)
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Aug 2008, 22:25

Eu nu aveam nici o intentie sa o cumpar dar dupa atatea dezbateri am decis sa o fac. :lol:

Merci Gerula.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 06 Aug 2008, 22:37

Gerula scrie:Iar gresesti, in primul rand Cotidianul e ziar quality, iar in al doilea rand articolul era de condamnat pentru reclama fatisa la balta lui Raduta.
Cine spune ca e reclama fatisa si cine spune ca, (evitand cacofonia) Cotidianul e ziar quality? Justice is in the eye of the beholder, spune romanul. Ma repet a 15-a oara, cine e mai bun ca Malin sa dea primul cu piatra. Ii invit pe acasta cale pe cei 15 care se simt deasupra lui sa ia atitudine daca nu sa taca pe veci.

P.S. Nu cred ca am mai gresit pana acum, cum nu am facut-o nici in cazul de fata, atata timp cat nu a citit careva Odiseea la sala de lectura.

Pe de alta parte se pare ca scandalul nu a putut fi evitat totusi. Imi pare sincer rau. Mie mi se pare simplu. Cine nu vrea sa o citeasca sa pescuiasca cum vrea muschiul lui. Mare lucru daca Adelin sau Gerula sau Tristian prind sau nu prind peste. cui ii pasa?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Aug 2008, 22:39

si pe mine m-a convins sa o iau dar nah nu am vazut-o pana acum :D
singura mea cartulie de pescuit a fost "la pescuit cu unchiul virgil" pe care am avut-o in 3 exemplare si mai vre-o doua reviste ce le-am primit bonus cand am cotizat la asociatie :D

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 06 Aug 2008, 22:42

Inca un P.S., daca e o balta devarata in tara lui Basescu voda pentru a nu spune Papura voda, aia e a lui Raduta.

Inca un P.S.: johnnybravo, "La pescuit cu unchiul Virgil" e deja o clasica, nici nu credeam ca mai stie careva de ea. Foarte tare frate! Mai stii: "Cleanul de sub buturuga"?

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Aug 2008, 22:47

am citit-o de zeci de ori...pt mine a fost manual:)
mai multe aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=558
:)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 06 Aug 2008, 22:51

Ca sa citez din AVP: tot Ardealu-i fruncea! :D :D :D

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 23:00

tudor scrie:Eu nu aveam nici o intentie sa o cumpar dar dupa atatea dezbateri am decis sa o fac. :lol:

Merci Gerula.
Stai linistit ca nu-mi crapa mie pipota de ciuda ca-si vinde Malin cartea, n-am chestii de-astea. :lol: Cred ca sunt o persoana mult mai pozitiva decat 99% dintre romani. Nu ma deranjaza nici sa invat ceva (daca e cazul) de la oameni care au pica pe mine. Cu atat mai mult cu cat, de obicei, ii doare foarte tare chestia asta :lol:

Discutia despre cartea lui MM are loc strict in legatura cu nivelul valoric al "operei", din punctul meu de vedere.

Referitor la succesul de public ca masura a valorii, cred ca Sandra Brown vinde anual in Romania de nspe mii de ori mai multe exemplare decat Dostoievski. ;)

Johnnybravo, vezi ca zace la Arrow pe tejghea.
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Aug 2008, 23:14

Gerula scrie:
Discutia despre cartea lui MM are loc strict in legatura cu nivelul valoric al "operei", din punctul meu de vedere.
Gerula scrie: Hai sa fim seriosi

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 23:27

Si care e problema? :lol: am zis clar "din punctul meu de vedere", trebuia sa bolduiesti si asta :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Închis