Carte Spinning!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu ca m-as fi asteptat la un raspuns de bun simtz. Oricum, pastrezi acelasi registru anatomic: cu ceva timp in urma invitai sa fii muscat de "****". Deci - exact in spiritul impaciuitor al unei moderari obiective.Adelin scrie:Deci care era ideea, sa musti din nou, pai de ce nu zici ca vrei pulpa?!
N-am citit nici una din cele doua cartzi, dar daca zici ca Odiseea e mai greutza, cred c-am sa-ncerc s-o descifrez.
EDIT: cuvantul filtrat este :
Gerula tata, asta e abordare de tip gradinitza, la mine daca vrei vino cu chesti mai serioase..cel putzin la fel de serioase ca si mustaza ta maronizata. :lol:Tu vrei sa prinzi ursul in zanga de iepuri, te credeam mai istetz.
Pana atunci hai sa revenim la ce te doare mai tare, cat de buna e cartea lui Malin.

Pana atunci hai sa revenim la ce te doare mai tare, cat de buna e cartea lui Malin.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Onesti in spiritul unei moderari obiective, te rog sa ramai la subiect.Dupa ce citesti cartea lui Malin, te rog sa revi cu o parere obiectiva, nu cu muscaturi la izmene, la asta am vazut ca te sti.
WSB CLUB
WSB CLUB
N-am citit cartea si urmaream parerile celor ce au citit-o. Nu mi-am dat cu parerea despre contzinutul ei. Eram curios sa aflu parerea ta vizavi de pasajele grele.
Nu trebuia sa stergi cuvantul din mesajul meu anterior. Este cel cu care mi te adresezi frecvent si care tzie nu tzi-l editezi.
Genul asta de om care esti tu nu se cheama "artist" cum spunea elegant Kuintautti.
Nu trebuia sa stergi cuvantul din mesajul meu anterior. Este cel cu care mi te adresezi frecvent si care tzie nu tzi-l editezi.
Genul asta de om care esti tu nu se cheama "artist" cum spunea elegant Kuintautti.
Bun, insulte si offtopic la un moderatorAdelin scrie:Gerula tata, asta e abordare de tip gradinitza, la mine daca vrei vino cu chesti mai serioase..cel putzin la fel de serioase ca si mustaza ta maronizata. :lol:Tu vrei sa prinzi ursul in zanga de iepuri, te credeam mai istetz.![]()

Cu lacrimi Bastus!
Toate topicurile in care ati cautat scandal au fost inchise, acesta este singurul unde ati mai gasit o samantza.Daca nu ramanetzi la subiect o sa fac curat. 

WSB CLUB
WSB CLUB
Onesti si Adelin, poftiti in arena...
Gerula, am o curiozitate:
La cate postari ai bagat pe topicul asta si cata energie ai consumat ca sa combati Odiseea si pe Malin, ai luat in calcul ca le-ai crescut semnificativ vizibilitatea? Asta inseamna de obicei o crestere a vanzarilor. Banuiesc ca Malin s-a apucat deja de volumul II.
Tu esti prieten cu Malin de fapt?

Gerula, am o curiozitate:
La cate postari ai bagat pe topicul asta si cata energie ai consumat ca sa combati Odiseea si pe Malin, ai luat in calcul ca le-ai crescut semnificativ vizibilitatea? Asta inseamna de obicei o crestere a vanzarilor. Banuiesc ca Malin s-a apucat deja de volumul II.

Tu esti prieten cu Malin de fapt?