Carte Spinning!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 15:37

De asemenea, Ovidiu, stii bine ca, la vremea respectiva, am refuzat categoric sa particip, pentru a nu face reclama gratuita unei forme de organizare pe care o consideram gresita. Saracul Malin, judecand dupa standardele lui :lol:, ma tot imbia cu mici si bere gratis :lol:, mesajele cred ca mai sunt pe-aici pe forum la sectiunea Competitii de pescuit. :roll:

Tristian scrie:Gerula, eu ma refeream la afirmatia ta cum ca ar fi batut de 15 persoane cel putin si ca de aceea nu se inghesuie nimeni sa-i cumpere operele. Eu stiu deja destul de multi care s-au inghesuit. Daca e ziarist sau nu e, daca e bun sau nu e, daca face reclama sau nu, asta nu stiu, nu ma pricep si nici nu vreau sa stiu.
Am o rugaminte, termina cu prostii de genul asta, ca ma supar si pe urma n-o sa-ti placa :lol:. N-am facut nici un comentariu cu privire la volumul vanzarilor la cartea lui MM, nici nu aveam cum, ca n-am stat sa fac ancheta pe la firmele care-i fac difuzarea. Am spus ca nu se inghesuie lumea sa comenteze cartea aici pe forum, ceea ce e cu totul altceva :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Aug 2008, 15:39

Ca si o parere,fara legatura cu acest topic neaparat,discutiile in contradictoriu apar intr-o anumita masura intre pescari :lol: de fapt toti suntem nu? ,dar unii "miros" a peste si unii "miros" doar a literatura de specialitate.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 15:44

Hmm, aia cu galeriile goale/necreate s-au cam ferit pana acum de topicul asta. :lol: Nici de Malin nu se poate spune ca nu-i pescar, departe de mine asa ceva. Ce spun eu e ca nu-i nici pe departe acel proroc care sa scrie Biblia spinning-ului romanesc, cum il prezinta unii pe-aici :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Aug 2008, 15:48

Gerula confirm cele spuse de tine
eu in participarile mele nu m-am intalnit cu el
dar revin defapt la ce doaream sa spun cu diferenta intre pescuitul de competitie si cel de placere
practic astaera subiectul postarii mele pana la urma incercand sa spun de fapt ca poti fi un foarte bun pescar de wekend ( perioada din care poti impartasi experiente ) si sa nu faci nimic in concurs
si crede-ma
ca dintre concurenti nu stiu cati iti vor scrie o carte pana nu se lasa de concursuri :)
sunt convins ca intelegi de ce :) :)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 06 Aug 2008, 15:53

Am gresit intr-adevar, cumparat cu comentat nu e acelasi lucru dar nici la sala de lectura nu cred ca a citit-o careva, deci... o fi cumparat-o. Si chiar de comentat se pare ca o comenteaza mult. Uite ce inghesuiala e pe topicul asta. Altele nu stiu care-s "prostiile astea" dar si eu stiu sa ma supar si nu-mi plac amenintarile deloc. Da deloc.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 15:55

ovidiu14 scrie:
ca dintre concurenti nu stiu cati iti vor scrie o carte pana nu se lasa de concursuri :)
sunt convins ca intelegi de ce :) :)
Intr-un fel ai dreptate, desi mie mi se pare o atitudine anormala. De la un nivel incolo diferenta o fac lucruri pe care oricum nu le poti transmite printr-o carte.

Dupa mine parerea e alta: majoritatea pescarilor foarte buni nu prea le au cu scrisul (oricum, nu la nivelul necesar pentru a scrie o carte citibila), iar cei din categoria lui Malin, pescari sa le zicem decenti si care pot scrie cat de cat, se cred deja mari guru ai pescuitului.

Tristian scrie: Altele nu stiu care-s "prostiile astea" dar si eu stiu sa ma supar si nu-mi plac amenintarile deloc. Da deloc.
"Prostiile" erau faptul ca-mi atribuiai ceva ce nu zisesem si era evident gresit. Iar amenintarile erau strict virtuale, ca sa zic asa, mi s-a parut evident lucrul asta.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Aug 2008, 16:00

qed
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 16:02

Bine, mai sus era problema, nu parerea, dar cred ca se intelege :).

Ovidiu, tu ai citit cartea lui Malin? Cum ti se pare comparativ cu cartea de spinning a lui Tarus? (pe partea de pescuit, nu discutam de echipamente).
Cu lacrimi Bastus!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 06 Aug 2008, 16:25

Am inteles si cum e cu "prostiile" si cum e cu comentatul fara citit. Nu m-am simtit realmente amenintat dar daca-s ardelean sa stii ca nu-s de turta (moale), cum se zice. Din start vreau sa atrag atentia ca nu doresc sa transformam acest topic intr-o vendeta asa cum s-a intamplat atat de des pe acest forum. Te-ai aprins un pic crezand poate ca am incercat sa te contrez in inversunarea mea de a-l apara pe MM. Nici asta nu mi-am propus, mai degraba mi-am propus sa fiu obiectiv. Pentru a reveni si a incheia din punctul meu de vedere discutia cu privire la succesul cartii amintite, as spune ca se bucura chiar de o oarecare popularitate si da, mi se pare mai stiintifica si teoretizata decat m-as fi asteptat, ceea ce nu o face nicidecum mai proasta. Sa nu uitam si de cei care au citit-o dar nu sunt inregistrati pe forum, sau sunt inregistrati si nu doresc sa o comenteze, nu pot sa o comenteze, sau au alte motive.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Aug 2008, 16:44

Poate stie cineva ce tiraj s-a tras, ca altfel chiar n-are sens sa comentam popularitatea/vanzarile.
Cu lacrimi Bastus!

Închis