nu ne certam, sanya, doar nu ne intelegem intre noi.
si asta pentru ca unii sunt convinsi ca le stiu pe toate si nu accepta sa fie contrazisi, chiar daca de multe ori nu au dreptate. realitatea este ca majoritatea la noi nu au acces la informatii si ajung sa creada tot soiul de legende. dovada ce zici tu, cu aia 90 de metri.
ia intra tu aici un pic, e un articol unde se povesteste ce se intampla intr-o competitie de casting. sa vezi cat de departe stiu sa azvarle cei mai talentati baieti din lume o musca cu o bata de clasa 5 si un snur obisnuit, nu scule speciale de casting.
http://www.sportsexpos.com/index.cfm?fu ... genumber=6
hai ca iti fac eu rezumatul. Championship Results, Men's Division
First Place - Jim Gunderson 120' 9"
Second Place - Steve Rajeff 120' 2"
stii cat inseamna 120 feet? fix 36.58m. acuma te rog uita-te putin la cifrele date de luci, apropo de distante.
nu-ti vine sa-ti bagi picioarele ca romanasii nostri talentati nu se duc sa le ia banutii si premiile americanilor??? vezi ca-s date acolo si premiile pe care le-au castigat astia. eu zic sa le punem o vorba buna la base sa-i trimita in state p-ai nostri, zau daca nu. praf ii facem pe strainezi.
PS_ stai lejer ca nici cu cele mai tari scule de casting si cea mai beton tehnica nu se ajunge la 90m. aia cu arcul, pusca cu luneta, alte chestii.
40-50m, deja e exceptional si pentru sculele de casting si shooting headuri.