"Gunoierii de fly"

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Iul 2006, 09:56

crisp scrie::lol: , noi nu am vazut ce a vazut el. Oricum e bine ca a postat "articolul" doar pe site-ul propriu.

pana la coada...tot public e.
mai mare dragul...mai ales pt. cine e la inceput si cocheteaza cu ideea de pma. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 06 Iul 2006, 11:16

Leba, stai linistit ca eu sunt incepator si nu m-a demoralizat. Si din cate am vazut nici pe altii. :). Cine pescuieste de placere o face si printre crizele de personalitate ale lui Ene. Care are multe de impartasit, si multe de invatat, numa sa renunte putin la agresivitatea asta in exprimare. :).
Poate sa-mi zica oricine ca sunt un pescar aiurea ca nu dau dint-un capat al altului pe lac, eu tot cu o placere uriasa voi desfasura aia 15 - 20m de fir pe care sunt in stare sa-i scot cand merg la peste. Si de care oricum de multe ori nu am nevoie, apele si locuri nefortandu-ma sa pescuiesc la distante mai mari de 10m.
Cineva a zis referitor la articol ca e echivalent cu faptul ca daca nu joc baschet ca Jordan, sa nu mai joc. Foarte bine zis. Joc la nivelul la care pot, si chiar sunt mandru de asta. La fel, pescuiesc la nivelul la care pot pt ca imi face placere, si bineinteles incerc sa invat tot mai mult. Am dreptul la opinie ca oricare altul, asa ca noi sa fim sanatosi si sa ne distram in continuare cu batul de musca. :)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Iul 2006, 11:35

bondan scrie:Leba, stai linistit ca eu sunt incepator si nu m-a demoralizat. Si din cate am vazut nici pe altii. :). Cine pescuieste de placere o face si printre crizele de personalitate ale lui Ene. Care are multe de impartasit, si multe de invatat, numa sa renunte putin la agresivitatea asta in exprimare. :).
Poate sa-mi zica oricine ca sunt un pescar aiurea ca nu dau dint-un capat al altului pe lac, eu tot cu o placere uriasa voi desfasura aia 15 - 20m de fir pe care sunt in stare sa-i scot cand merg la peste. Si de care oricum de multe ori nu am nevoie, apele si locuri nefortandu-ma sa pescuiesc la distante mai mari de 10m.
Cineva a zis referitor la articol ca e echivalent cu faptul ca daca nu joc baschet ca Jordan, sa nu mai joc. Foarte bine zis. Joc la nivelul la care pot, si chiar sunt mandru de asta. La fel, pescuiesc la nivelul la care pot pt ca imi face placere, si bineinteles incerc sa invat tot mai mult. Am dreptul la opinie ca oricare altul, asa ca noi sa fim sanatosi si sa ne distram in continuare cu batul de musca. :)

dap. foarte adevarat. buna comparatia.
eu unul nu pun la suflet, ma gandeam la altii mai tineri :? de mine s-a facut misto si la spinn si la fly si nu m-am suparat. :D mi-am vazut de pescuit.
East Spinning Team

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 06 Iul 2006, 11:40

leba scrie: de mine s-a facut misto si la spinn si la fly si nu m-am suparat. :D mi-am vazut de pescuit.
Asa e man.. si o sa se mai faca.. de-asta le place la baieti ca nu esti suparacios :D

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 06 Iul 2006, 12:38

Hai mai Leba,pui la suflet treaba cu "porcusorii" aia de lebanei? :twisted: :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Iul 2006, 13:48

Nick scrie:Hai mai Leba,pui la suflet treaba cu "porcusorii" aia de lebanei? :twisted: :twisted:

listen, d..khead, aici e flyfishin', so beat it!:lol:

u....dirty...flyhead :twisted:

on topic.
omu' a modificat articolul, probabil si-a dat seama ca a jignit (poate fara sa vrea) o groaza de pescari.
".mai mult am văzut un spectacol incredibil care aruncă pescuitul de fly,,profesionist,, infatuat din RO în zona diletanţilor(e un mod care raneşte mai puţin orgoliile decât ,,coşul de gunoi,,?)."
East Spinning Team

Dannyboy
junior
junior

Mesaj de Dannyboy » 06 Iul 2006, 15:20

Din punctul meu de vedere si o partida in care nu prind nimic (dar mai invat cate un truc) e una reusita pentru ca nu pescuiesc ca sa fac 'prapad' ci ca sa ma relaxez si sa ma simt bine.
Daca unii iau pescuitul, indiferent de situatie ca o competitie cu ceilalti pescari e problema lor.

(OFF topic:
la fel de bine pot sa zic si eu ca l-am vazut pe Zidane jucand fotbal si ca fotbalistii romani ar trebui sa se lase de fotbal dar ma abtin :lol: )

ionut_brasov
junior
junior

Mesaj de ionut_brasov » 13 Iul 2006, 10:06

Cred ca articolul nu s-a referit la pescarii "amatori" ci in special la cei cu pretentii de profesionisti. Daca a facut acest lucru cu scopul de a agita putin starea de suficienta a celor ce se considera in virful piramidei pescuitului la MA, sint de parere ca a facut bine ca a scris acel articol. Din propria experienta in alt sport stiu ca virfurilor de la noi le este suficient cit stiu si cit pot, chiar daca nivelul international este mult sau foarte mult peste noi.
Dar daca acel articol a fost scris cu tinta precisa (anumite persoane), rushinicaaaa.

Dannyboy
junior
junior

Mesaj de Dannyboy » 13 Iul 2006, 10:52

Dupa cum vad eu problema, subiectul e scris cu mult prea multa rautate si cu exemple nereusite.
Sa compar pe nu stiu cine cu nu stiu cine mi sa pare deplasat si incorect.

Cat despre comparatii, sa demonstreze el ca ceilalti din Ro sunt 'pitici' nu cu italieni, ca articolul era despre Fly-castingul din RO.
Si din ce cred eu italinii au mult mai multa traditie la MA decat noi.

Nu cred ca exista pescarul perfect, si nu cred ca o sa existe vreodata.
Cat traim invatam.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 13 Iul 2006, 18:26

Ei na, suntem, la ora actuala vraiste la casting. Dar sunt oameni la noi, ex George care scoate tot firul si mai mult chiar invatand singur. Eu scot cu jumatatea mea de Loomis (segmentul superior de exemplu) 20m... Nu e mare scofala pana la urma..
Dar pana una alta , ca natie, am avut un loc 7 mondial la casting, so, omul chiar habar nu are despre ce vorbeste. Si performantele acelor vremuri erau a unor oameni care nu aveau in spate traditie sau o cultura despre MA.

Insa este o vorba, nu te pune cu omul nebun sau cu mintea odihnita ca nu castigi :wink:

Scrie răspuns