"Gunoierii de fly"

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tudor_Bv
utilizator nou
utilizator nou

Re: "Gunoierii de fly"

Mesaj de Tudor_Bv » 08 Mai 2008, 11:20

Acest mesaj a fost sters pentru limbaj neadecvat.

AVERTISMENT!!!!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Mai 2008, 08:02

ce a zis? ce a zis ?? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Mai 2008, 08:24

eee a parlit ardelemneste :lol:

a dat la ghioale colorat si pe urma ne dadea lectii de comportament amical si altele ... fara se ne mai invite la beutura :cry: cam bulanjiu zic io ! :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 06 Iul 2008, 18:30

Mai fratilor unde scoateti VOI atita snur nu stiu dar in zona Sibiului mai mult de citva metri nu reusesc ca este vegetatie asa ca tare as vrea sa vad riurile acelea de vis ,dar cred ca nu mi-ar place daca nu ma bag pe dedesupt si daca nu mai alunec,cad nu as simti ca am fost la peste chiar daca pestii sunt numarati si nu cintariti ok :datz:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Iul 2008, 20:09

stiuca scrie:dar cred ca nu mi-ar place daca nu ma bag pe dedesupt si daca nu mai alunec,cad nu as simti ca am fost la peste chiar daca pestii sunt numarati si nu cintariti ok :datz:
Si daca nu cazi pina la sfirsitu partidei ce faci , te uiti pe ceas si zici " pesti am prins da nu am cazut-alunecat , deci nu am simtit pescuitu , mai am 5 minute " dupa care iti pui repede o autopiedica ca sa simti pescuitu :lol: :lol: :lol: .
Fir Intins!!!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 07 Iul 2008, 20:52

stiuca scrie:Mai fratilor unde scoateti VOI atita snur nu stiu dar in zona Sibiului mai mult de citva metri nu reusesc ca este vegetatie :datz:
Stiucule, :lol: , du-te pana la Avrig, asaza-te pe malul stang al Oltului (in sensul de curgere), cu spatele la muntii Fagaras si cu fata la Olt (neaparat :lol: ), fa 5-6 pasi in apa, (in felul asta poti sa iti implinesti si visul de a cadea si a o lua pe "dedesupt"), si o sa vezi ca ai loc sa scoti 3 snururi legate unul de altul, numa' sa poti...
:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Iul 2008, 18:24

SF,Myki ati fost rautaciosi dar pe unde mai merg locurile sunt destul de vitrege asa ca nus batute si asta din cauza ca este destul de inconvenient de intrat ,de esit asa ca nui nevoie sati programezi sa mai si cazi la fiecare esire dar se m-ai intimpla,sper ca sunteti de acord cu mine ok . :P
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Iul 2008, 18:29

Victore, n-am fost rautacios, imi pare rau ca o iei asa,... gluma cu cazutul in apa tu ai inceput-o...
in plus, sa stii ca eu chiar mi-am facut un obicei dupa cum vad ca mi se intampla in ultima vreme, sa iau cate o tranta in apa, daca nu la fiecare iesire, macar la 3 iesiri o data, tot reusesc sa ma ud pana in cap...:D
cat despre unde sa scoti snurul de pe mulineta in sibiu chiar ai unde,... nu-i musai sa ai apa de munte langa tine, e destul clean pe Olt...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 16 Iul 2008, 13:19

:D Myky dragule eu ma refeream la ape de munte si nu la ...etc .2 cu cazutul .s-au alunecatul care zice ca nu cade s-au aluneca minte ca un :help: la munte asa este m-ai si aluneci ca de nu m-ai sunte de 20 de ani ,si nu mai avem 50 de kilograme..Myky va trebui sati fac o vizita unde vatii mitat ca m-am intilnit cu Adi si mia zis ok Pe curind . 8)

Scrie răspuns