http://conceptcustomrods.ro/?p=35#more-35 merita citit .... asa e cand atingi apogeul si te crezi pescarpescuitul de fly din RO direct la coşul de gunoi, adică unde îi e locul impreună cu toti pescarii .
"Gunoierii de fly"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
"Gunoierii de fly"
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
-
- senior
Cred ca a exagerat un pic cu violenta limbajului, nu poti sa arunci la gunoi toate domeniile in care nu excelezi. Pastrand logica ar insemna ca ar trebui sa ne aruncam la gunoi masinile pt ca nu suntem precum Senna sau sa nu calarim niciodata o bicicleta ca nu suntem Amstrong eventual sa nu atingem o minge pt ca nu suntem ca Maradona.
Cred ca Cristi a scris articol fiind cam prea excitat de tehnica acelui italian. Nu ma indoiesc ca omul este un mare meserias dar trebuie sa fim realisti. Eu unul cred ca in general pescarii la MA de la noi nu urmaresc performanta in casting ci placerea pescuitului. Bineinteles ca exista si exceptii.
Cred ca Cristi a scris articol fiind cam prea excitat de tehnica acelui italian. Nu ma indoiesc ca omul este un mare meserias dar trebuie sa fim realisti. Eu unul cred ca in general pescarii la MA de la noi nu urmaresc performanta in casting ci placerea pescuitului. Bineinteles ca exista si exceptii.
Omu' crede ca daca isi face singur betele e 'meserias'.
In principiu pescuitul cu MA il faci din placere, el nu.
Daca se crede profesionist sa se laude cu ce face el dpdv fly casting nu cu ce face nu stiu ce italian.
O intrebare pentru 'dansul':
- cand devii campion national? ca sa poti fi apreciat pentru fapte nu numai pentru vorbe???
Parerea mea!

In principiu pescuitul cu MA il faci din placere, el nu.
Daca se crede profesionist sa se laude cu ce face el dpdv fly casting nu cu ce face nu stiu ce italian.
O intrebare pentru 'dansul':
- cand devii campion national? ca sa poti fi apreciat pentru fapte nu numai pentru vorbe???
Parerea mea!

Cand am spus "mare meserias" ma refeream la italian, in ceea ce-l priveste pe Cristi Ene nu stiu cat de meser' este, nu l-am vazut pescuind.
Pentru Dannyboy treaba cu pescuitul este relativ, sunt mai multi factori care concura la succesul unei partide, multi dintre acestia sunt independenti de pescar ca si individ.
Pentru Dannyboy treaba cu pescuitul este relativ, sunt mai multi factori care concura la succesul unei partide, multi dintre acestia sunt independenti de pescar ca si individ.
Italianul nu avea nevoie sa mearga pe stadion sa scoata 25m de fir. Asta putea Ghimi sa ii arate cum se tine snurul in aer, aia 25m sa ii scoata si sa ii mulineze chiar in timpul lansarilor si fara sa il puna pe pamant/asfalt sau iarba.
O fi bun strainul, nu ii contest calitatile, nici nu sunt in masura asta, sa nu fiu inteles gresit dar daca vrei casting sunt altii ce lanseaza ca lumea si in tara asta. Nevasta lui Tarus a scos in concurs de casting la MA cu bat de fibra de sticla peste 40m!!. Nu mai vorbesc de Harsan, cel de la Arad, care a scos aproape 50m iar de Tarus...
Apoi dintre casterii buni, romani, care din pacate sunt pe alte meleaguri, cum e MA Dumitru nu are rost sa amintesc.
Ei, pana la urma fiecare crede ce vrea si face cum il taie capul. Daca Ene s-a atacat in asa masura pe tema asta, o fi avand omul motivele lui....
O fi bun strainul, nu ii contest calitatile, nici nu sunt in masura asta, sa nu fiu inteles gresit dar daca vrei casting sunt altii ce lanseaza ca lumea si in tara asta. Nevasta lui Tarus a scos in concurs de casting la MA cu bat de fibra de sticla peste 40m!!. Nu mai vorbesc de Harsan, cel de la Arad, care a scos aproape 50m iar de Tarus...
Apoi dintre casterii buni, romani, care din pacate sunt pe alte meleaguri, cum e MA Dumitru nu are rost sa amintesc.
Ei, pana la urma fiecare crede ce vrea si face cum il taie capul. Daca Ene s-a atacat in asa masura pe tema asta, o fi avand omul motivele lui....