Articol " Lanseta de musca" - Feedback

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 06 Ian 2005, 11:06

Pai tocmai ziceam de mulineta aia (de musca - sa nu fim off topic) Cabela Prestige - o iei de la Cabelas cu 30$. La noi in magazin - 50$ :?
Statul roman, deh!
near the beer

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Ian 2005, 11:13

Domnule Petru(Borealis Fly), am prins ideea si pt. mine e suficient.
Sa traiti! :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 06 Ian 2005, 11:17

@ adilucu:

A cui idee "ai prinso"? :lol:
Fir intins!
Borealis F

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Ian 2005, 11:28

Paul te gandesti ca numele aduce si o siguranta a calitatii ?
daca nu vrei sa platesti numele cumpara-ti o lanseta chinezeasca ( ca toate sunt facute in china ), bazandu-te pe flerul si experienta ta
crezi ca ar fi suficient ca sa fii sigur ca ai cumparat ceva cu un standard minim de calitate ?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Ian 2005, 11:33

@Borealis Fly

a unuia care cunoaste!

:)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Ian 2005, 11:36

deci haideti va rog frumos sa avem o discutie constructiva

daca are cineva un feedback constructiv pe tema articolului, sa-si exprime opinia punctual: nu sunt de acord cu A, B, C

daca nu, genul asta " bah ce de kkt e articolul stiu eu de
ce da n-are sens sa discutam " nu cred ca este potrivit pentru o discutie

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Ian 2005, 11:40

dane, eu mi-am exprimat opinia cat am putut eu de clar. am spus-o si la inceput: nu cunosc nimic din ale fly fishing-ului, iar cand a aparut acest articol, am crezut ca-mi va fi de un real folos. dar, cum am mai zis, mai de folos mi-au fost mesajele de pe forum (ex. mesajele lui Borealis Fly).

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 06 Ian 2005, 11:54

danr scrie:Paul te gandesti ca numele aduce si o siguranta a calitatii ?
daca nu vrei sa platesti numele cumpara-ti o lanseta chinezeasca ( ca toate sunt facute in china ), bazandu-te pe flerul si experienta ta
crezi ca ar fi suficient ca sa fii sigur ca ai cumparat ceva cu un standard minim de calitate ?
De cele mai multe ori , numele asigura siguranta calitatii... In nici un caz nu m-am referit ca o firma de renume nu ti-ar asigura un minim de siguranta si nici nu mi-as da eu comanda in china de niste blancuri ieftine la care sa impun eu anumite standarde de calitate :) Probabil asta m-ar costa si mai mult
La ce am facut precizare, este ca, vrei sau nu vrei, politica marilor companii producatoare (si nu numai) au in pretul final al produsului inclusa si imaginea ei, si nu este chiar putin.
De exemplu, la o masina ce ar costa 100 mii de $ aproximativ 25% reprezinta reclama sau banii investiti in reclama pentru firma....

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 06 Ian 2005, 12:00

@ adilucu:

... :lol: ... chiar crezi acest lucru?
Fir intins!
Borealis F

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Ian 2005, 12:15

danr: "daca are cineva un feedback constructiv pe tema articolului, sa-si exprime opinia punctual: nu sunt de acord cu A, B, C "

Eu am pus mai multe intrebari si n-am primit nici un raspuns. Sa mai pun si altele?

"te gandesti ca numele aduce si o siguranta a calitatii ? "

Da. Mai ales pentru un incepator, pentru unul care nu stie prea multe. Daca vreau sa-mi iau un filtru de cafea si vad in magazin un Philips si un "no name" cu aceleasi caracteristici, iau Philips chiar daca e cu 20-30% mai scump. Nu o sa ma specializez in filtre de cafea inainte de a cumpara pentru a afla ca poate cel "no name" e la fel de bun.

Cam la fel si in cazul articolelor de pescuit pentru un incepator.

Si cred ca Paul are dreptate, renumele acela nu s-a obtinut gratuit, ci prin cheltuieli de reclama, promovare, uneori chiar cercetare, plus un anumit nivel de calitate pastrat pe o lunga perioada.

Scrie răspuns