Articol " Lanseta de musca" - Feedback

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 09 Feb 2005, 17:08

Dane adevarat ai grait : - PMA este o atitudine ... cat este de elita sau nu ramane de vazut si depinde de fiecare persoana in parte. Dar atitudinea fata de PMA este identica si cu atitudinea caracterului fiecarui om. Este un cioban in viata de zi cu zi ... va fi si la pescuit tot un cioban si invers.

Cat despre frumusetea PMA in practica ... depinde de aspiratiile fiecaruia. Una nu exclude pe alta dar nu pot fi trase granite ca asta este sau celalt nu este. Daca exista o nevoie de evolutie permanenta ... ajunge sa devina un stil de viata. Dar PMA fara Fair-Play este ca "sarea in bucate". :) Lipseste sarea ... nu are gust. ;)
Ultima oară modificat 10 Feb 2005, 17:47 de către Borealis Fly, modificat 1 dată în total.
Fir intins!
Borealis F

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 09 Feb 2005, 18:56

Borealis,
Trebe' sa-ti intorc (,) complimentul deoarece ai pus "punctul pe i". 100% (ca sa nu te mai plagiez spunand intru-totul) de acord :wink: :lol:

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 10 Feb 2005, 17:49

fff ... :D ... "cei ce seamana ... s-aduna"
nu este un comentariu ... :wink:
Fir intins!
Borealis F

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 10 Feb 2005, 17:54

fff ... ai fost de curand pe siteul unde obisnuiam noi sa ne intalnim?
Apropo Fair-Play ... ai avzut acolo comentarii de tigan de Giulesti? ... mi se face si mila ... adr si scarba. .... Fyfaaan ... obisnuiesc suedezii sa spuan. Greu de tradus ... poti sa o consideri o injuratura .... dar si ... "doamne iarta-ma ... da mare este lumea asta ... si plina de p...i" ...:D
Fir intins!
Borealis F

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 10 Feb 2005, 18:11

Borealis,
Desigur ca am fost acolo (intru in fiecare zi de altfel), chiar vb cu Eugen de kinderul ala ... Bine ca a sters intregul topic.
Asta e, n-ai ce-i face ... Astia-s oamenii, cu ei defilam.

P.S vorba turcului, aferim (pazea)!

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 10 Feb 2005, 21:24

fff ... eu nu am mai intrat ca asa cum am spus ... mila si greata in acelasi timp. :)

Era doar un exmplu. Tot aici ma simt mai bine. Cel putin chiar daca ne "taiem" in cutite .... tot prieteni suntem. Sau poate am inteles eu gresit? Poate si tu ma injuri prin "spate" ... :)) :)) ... si cand ne intalnim i-mi faci ochlari. :D
Fir intins!
Borealis F

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 11 Feb 2005, 10:26

Borealis: "... Poate si tu ma injuri prin "spate" ... ) ) ... si cand ne intalnim i-mi faci ochlari..."

Iar vrei sa ma sicanezi? Rusinica, rusinica, ruuuusiiiiniiiiicaaaaa :oops: :oops: :oops: Poti sa fi convins ca daca va fi cazul ti-o spun direct pe mail, nu "prin spate" :wink: :twisted:

P.S. ne-om "taia" noi, dar nu in cutite :? Poate-n echipamentele de pma :wink:

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 21 Aug 2006, 15:57

E momentul sa furnizez si eu feedback:
- am inceput si am folosit 2 luni un bat Baracuda, clasa 4-5, 2.7m, mulineta din dotare, fir 4 DTF Ron Thompson...
- acum am un bat clasa 5, 2.7m, St.Croix Legend Ultra, fir Cortland 333+, mulineta ,,cadou" care nu scartaie :)

Diferenta: rigiditate bat, diferenta incarcare, diferenta alunecare prin inele, diferenta actiune la un bat facut ,,pe banda" si unul lucrat cu mai multa atentie... in favoarea celui din prezent.

Firul mentionat, pe care l-am utilizat intaia oara, ar trebui interzis! Pastreaza memoria, si e doar ...plastic gol!

Am aruncat niste bani pe apa sambetei...

PS - cu noul bat, beneficiind de lansari mai exacte si fara pliciuri, s-au aratat si capturile, un lipan de 28 si unul de 31 cm, catch and release.

R.

Scrie răspuns