Mai exista un aspect pe care nimeni nu la atins.
Indiferent ca este un forum doar pentru "forumisti", tot ce se scrie si se publica este accesibil pentru ori cine care are acces la Internet si intelege limba romana.
Un articol publicat si semnat ... este considerat in cazul in care se refera (ca cel de fata) la notiuni de ordin tehnic ca fiind un indrumator pentru cei ce-l citesc si cauta informatii. Cel ce-l scrie isi asuma o responsabilitate. Dar se supune si criticii publice.
Dane ... tu singur spui pe undeva ca acest site este pentru cei ce vor sa discute Rapitori si sa invete unii de la ceilalti despre "secretele" acestui stil de pescuit.
Ca este munca voluntara sau nu, nu are importanta cand scrii un articol. Trebuie sa te asiguri ca ceea ce scrii ori este foarte bine documentat, argumentat si sustinut cu o explicatie logica ... ori din text sa reiasa ca ceea ce scrii este o parere strict personala. Asta daca vrei sa fii luat in serios. "Glumite" poate scrie oricine. Esti serios interesat sa imparti din cunostintele pe care le-ai adunat de-a lungul anilor si esti dispus sa le publici, ai o datorie fata de cei ce vor citi cele scrise de tine. Respect!
Un articol care isca asemnea discutii ... indiferent de subiect, trebuie sa aibe ceva ce ii face pe oameni sa reactioneze in acest sens.
"Foc fara fum nu exista".
Un articol ce trebuie sa fie insotit de un nou articol ... explicativ, ori a fost scris intentionat sa iste discutii ori autorul isi face "harakiri" in public.
Nu este primul articol publicat pe site si din cate am vazut ... este singurul care a iscat asemenea discutii.
Ceea ce am scris este o opinie personala.

Cred ca este clar?