si inca ceva, unde cred eu ca a gresit cristi ene... cred ca a gresit la titlu, deoarece "Lanseta de musca" suna prea a litera de lege.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Aici as incerca sa-ti raspund eu, ca si eu m-am confruntat odata cu intrebarea asta. Cabela's nu este producator.... sau, ca sa iti raspund cum mi s-a raspuns si mie odata, cabela's este producator cum este GIPO sau Arrow de la noiadilucu scrie:eu mai am o intrebare.... Cabela`s e producator?
dane, nu stiu daca e chiar asa. Stii tu sigur ca Cabela`s concepe caracteristici, etc.? Inseamna ca-s tari de tot, ca au prea mult de conceput la cate produse comercializeaza(ma refer strict la cele pe care apare numele Cabela`s).danr scrie:daca definim producator ca fiind fabrica care produce efectiv atunci Cabelas nu este producator, ca nu are fabrica
daca definim producator ca fiind firma care concepe caracteristicile produsului, standardele de calitate, vinde acest produs sub nume propriu, atunci Cabelas este producator ( chiar daca productia este subcontractatata la altii )
da, Costica, de acord cu tine, dar te-ai gandit ca un sfert din ce platesti este numele firmei?costica_fishing scrie:Pentru mine numele "Cabelas" pe un produs, coroborat cu banii care se pretind pe acel produs, e o garantie a calitatii.