n-o lua ca pe o ofensa dar sa sti ca atat am facut pana pe alionte aprox 2"10min acum depinde si cat de bine sti sa vaslesti, 7 ani pe perioada verii sa lucrezi ca salvamar eu cred ca spun multecostica_fishing scrie:de la Ghindaresti pana la intrarea pe Alionte, la vasle, ai facut DOAR 2 ore?![]()
Patzachin, tu esti, mah?
Alionte
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
multumesc ptr initiativa dar sti cum este cand ti se pune pata pleci la peste indiferent daca prinzi sau nu insasi iesirea in natura este un remediu, la intoarcere am trecut pe un canal care inconjura o insula dar acolo apa este f mica iar canalul despre care banuiesc ca spui tu era pe de cca 2 kml ungime pe partea dreapta pe partea jud cta dar era inghetat bocna am inteles ca pe acela nu ai acces decat atunci cand cotele sunt ceva mai susstelian scrie:Re: de la Ghindaresti la Topalu: cam asa face, 2 ore, 2 ore si ceva...
Da' ce n-ai intrebat mai, si tu, inainte? Ti-as fi spus eu ca nu poti intra acum cu barca pe Alionte. (Cel putin nu pe la gura de varsare) Stiu eu un loc pe unde sigur poti intraMicul meu secret
![]()
Oricum, trebuia sa tragi barca la mal si sa intri pe gheata ca sa incerci la copca!!!
Inca ceva! Nu te mai obosi sa mergi la Dunare acum, in perioada asta. Abea din iunie faci treaba ca lumea...
Inca ceva! Nu te mai chinui sa mergi de la Ghindaresti pana pe Alionte - pt ca de la Ghindaresti spre Alionte mai e un canal, mult mai aproape de tine. Si, in plus, poti da si in Dunarea mare, ca de la Ghindaresti in sus sunt o multime de locuri ca-lumea-de-tot. Aliontele e pentru peisaj si frumusete, in special vara cand toata natura e maxima. Si mai e Alionte de rezerva, atunci cand Dunarea face figuri rau si e absolut impracticabila - vant foarte puternic, apa mare, tulbure cu crengi, etc...
Vezi ca acolo la Ghindaresti cica ar fi niste gropi si in aval de sat.
Revin cu anuntul meu, consider ca e util sa-l dau din cand in cand, altfel se pierde prin multimea de msg de-aici:
Cine doreste sa vada poze cu Alionte - intrati pe
http://www.panoramio.com/user/1199528
Va multumesc, datorita vizitelor si voturilor dvs, pozele mele au fost validate, de-acum ele se gasesc si pe google earth - cautare dupa localitatea Topalu
Cine doreste sa vada poze cu Alionte - intrati pe
http://www.panoramio.com/user/1199528
Va multumesc, datorita vizitelor si voturilor dvs, pozele mele au fost validate, de-acum ele se gasesc si pe google earth - cautare dupa localitatea Topalu
Sal. ai idee la ce perioada se actualizeasa imaginile acestui sitestelian scrie:Cine doreste sa vada poze cu acest canal pe http://www.panoramio.com cautare dupa localitatea Topalu.
Va rog daca vedeti acele poze, si va plac, sa le votati. Astfel, vor fi validate de site admin-ul lor, si, ulterior vor fi puse pe Google Earth.
Salutari!
Este prea mult de explicat
http://www.panoramio.com/help/
Aici vei gasi toate raspunsurile, la toate intrebarile posibile. Pozele trebuie sa fie de calitate, fara persoane, masini, reclame, sa fie reprezentative, etc, etc, etc. Tu le trimiti, si dupa cam o luna, cineva le vede si le pune sau le refuza. Cam asta e.
http://www.panoramio.com/help/
Aici vei gasi toate raspunsurile, la toate intrebarile posibile. Pozele trebuie sa fie de calitate, fara persoane, masini, reclame, sa fie reprezentative, etc, etc, etc. Tu le trimiti, si dupa cam o luna, cineva le vede si le pune sau le refuza. Cam asta e.
Frumoase pozele! Alionte are o "aura" a lui - mie mi se intimpla ca atunci cind intru cu barca acolo sa mai si uit de pescuit, sa transform totul doar intr-o plimbare cu barca. Acum, ca mi-am luat un motor de 15cp, vreau sa ajung si pe canalul dintre Dunarea si Seimeni. Si acolo sunt niste locuri superbe!
- costica_fishing
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Duminica am fost la ghindaresti nu am prins nimic in schimb am gasit doua gropi care erau full de peste dar la o adancime fff mare 28-30m pestii erau jos pe fund dar cel mai mare cap de twister care il aveam la mine era de 25gr cu care nu aveam cum sa ajung unde trebuia din cauza curentului dar nu asta vroiam sa va spun ...aveti cuvantul meu de onoare ca am vazut moartea cu ochii din pricina unui convoi de barje 10 la nr. si un inpingator care banuiesc ca din cauza vantului care sufla f tare s-a suit cu una din barje efectiv pe mal iar elicea impingatorului se invartea undeva deasupra apei la cca 50 cm la contactul acesteia cu apa s-a format un gol imens cu o putere extraordinara de invartea bolovani in urma sa partea proasta este ca noi eram cu barca la la cca 10 m de locul impactului cu malul ,nu stiu daca intelegeti importanta acestui fapt dar un singur lucru este sigur cei care conduc aceste barje sunt niste nemernici care nu dau nici doi bani pe cei care sunt cu barcile pe dunare norocul nostru a fost ca barca cu care eram era una buna dealfel ca mai toate barcile lipovenilor din ghindarestiGIGA scrie:multumesc ptr initiativa dar sti cum este cand ti se pune pata pleci la peste indiferent daca prinzi sau nu insasi iesirea in natura este un remediu, la intoarcere am trecut pe un canal care inconjura o insula dar acolo apa este f mica iar canalul despre care banuiesc ca spui tu era pe de cca 2 kml ungime pe partea dreapta pe partea jud cta dar era inghetat bocna am inteles ca pe acela nu ai acces decat atunci cand cotele sunt ceva mai susstelian scrie:Re: de la Ghindaresti la Topalu: cam asa face, 2 ore, 2 ore si ceva...
Da' ce n-ai intrebat mai, si tu, inainte? Ti-as fi spus eu ca nu poti intra acum cu barca pe Alionte. (Cel putin nu pe la gura de varsare) Stiu eu un loc pe unde sigur poti intraMicul meu secret
![]()
Oricum, trebuia sa tragi barca la mal si sa intri pe gheata ca sa incerci la copca!!!
Inca ceva! Nu te mai obosi sa mergi la Dunare acum, in perioada asta. Abea din iunie faci treaba ca lumea...
Inca ceva! Nu te mai chinui sa mergi de la Ghindaresti pana pe Alionte - pt ca de la Ghindaresti spre Alionte mai e un canal, mult mai aproape de tine. Si, in plus, poti da si in Dunarea mare, ca de la Ghindaresti in sus sunt o multime de locuri ca-lumea-de-tot. Aliontele e pentru peisaj si frumusete, in special vara cand toata natura e maxima. Si mai e Alionte de rezerva, atunci cand Dunarea face figuri rau si e absolut impracticabila - vant foarte puternic, apa mare, tulbure cu crengi, etc...
Vezi ca acolo la Ghindaresti cica ar fi niste gropi si in aval de sat.