Alionte
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Alionte
Unde pot sa vad cotele apei pe Alionte?
regele neincoronat al domeniului alionte
poti afla tot ce vrei tu despre alionte de la mine stelian90@hotmail.com
cotele apelor le iei dupa cotele Dunarii pe Cernavoda, cu o intarziere de 2-3 ore
sau Harsova, cu 2-3 ore mai devreme
cotele apelor le iei dupa cotele Dunarii pe Cernavoda, cu o intarziere de 2-3 ore
sau Harsova, cu 2-3 ore mai devreme
- vanatoruldepesti
- veteran
DACA AM SPUS CA STIU TOT, NU INSEAMNA CA TREBUIE SA SCRIU TOT, O ENCICLOPEDIE....
POT RASPUNDE CU PLACERE DOAR LA INTREBARI PUNCTUALE-CONCISE, C N-AM PREA MULT TIMP...
PT MINE E LOCUL 1, TOTDEAUNA MI-A PLACUT, CHIAR DACA NU TOTDEAUNA AM PRINS CE MA INTERESA PE MINE...
AN DE AN MI-AM MODIFICAT TEHNICA, SCULELE, MONTURILE, MOMELILE...MEREU INVAT CEVA NOU...SA FIE LOCUL DE ASA NATURA - INCAT SA ITI SOLICITE ADAPTARE PERMANENTA, SAU SA FIE EU CEL CARE ARE MULTE DE INVATAT...
POT RASPUNDE CU PLACERE DOAR LA INTREBARI PUNCTUALE-CONCISE, C N-AM PREA MULT TIMP...
PT MINE E LOCUL 1, TOTDEAUNA MI-A PLACUT, CHIAR DACA NU TOTDEAUNA AM PRINS CE MA INTERESA PE MINE...
AN DE AN MI-AM MODIFICAT TEHNICA, SCULELE, MONTURILE, MOMELILE...MEREU INVAT CEVA NOU...SA FIE LOCUL DE ASA NATURA - INCAT SA ITI SOLICITE ADAPTARE PERMANENTA, SAU SA FIE EU CEL CARE ARE MULTE DE INVATAT...
- vanatoruldepesti
- veteran
- vijelie
- veteran
vanatoruldepesti scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aquaro, esti tare!![]()
Steliane, tare egoist mai esti. Decat sa umpli atatea randuri cu Capsu' pus, mai bine scriai altceva, mai util. Spune-ne si noua, te rugam noi frumos, ce sti tu despre Alionte?
EU M-AM PRINS ...SIGUR ESTE O BALTA...NU

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!