Alionte
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
...ar mai fi un canal si vis-a vis (oarecum) de ghindaresti, cam ma max 1 km in amonte de sat, mai adanc, si ceva mai lat decat alinte, curge si mai rapid, e si mai batut de toata lumea... peste trebuie s fie si pe acolo...arata foarte frumos si tentant, si nu-i navigat...
n-am dat acolo nici o data...
A DAT CINEVA ACOLO?
2. Multumesc pt Rasova, cred ca e de studiat... Multam de informatii!
Salut pe toata lumea, toate bune!
n-am dat acolo nici o data...
A DAT CINEVA ACOLO?
2. Multumesc pt Rasova, cred ca e de studiat... Multam de informatii!
Salut pe toata lumea, toate bune!
intr-adevar foarte frumos la alionte. numai peisajul merita toate bucsele si pivotii. pescuiesc de ceva vreme acolo cam in aceleasi locuri (de la canton o iau stanga pe langa dig, il trec si cand ajung la balta o iau din nou stanga, cam 100 m si pun cortul langa cei mai grosi copaci pe care i-am vazut in viata mea). anul trecut (2005) n-am ajuns - din cauza cotelor mari ale apelor Dunarii am pescuit pe o alta balta, Potcoava. In 2004 in schimb am facut un super pescuit la Alionte - 2 persoane, 5 zile. Am prins, asa cum spunea stelian, toate speciile de pesti, mai putin crap si am vazut caprioare, mistreti si o vulpe. Altminteri balta e superba, ca-n povesti, fara manelisti, casetofoane, bere la pet si alte scarbe. Liniste de iti tiuie urechile, verde de te apuca conjunctivita si, daca prinzi momentul, peste de faci febra musculara. Totusi este si una dintre cele mai capricioase si schimbatoare balti pe care le-am vazut, probabil tot din cauza ca e asa de salbatica.
exequator:foarte frumos ai descris zona in care pescuiesti,parca am vazut cu ochii mei peisajul,de ce nu scrii un articol,o povestire?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Din pacate nu prea este nimic de comentat.stelian scrie:DOMNILOR!
1700 ati citit topic-ul asta, dar nici unul nu ati mai comentat nimica...![]()
ori nu prea stiti de locurile alea, ori tineti doar pentru voi?
Sambata si duminica vreme superba la Cernavoda, In apa liniste totala.
Nici macar un atac, s-o fi speriat pestele de aviara asta.
Dunarea fff mare si neagra.
Mai dureaza cel putin 2 saptamani daca nu se strica remea iar.
Nu am incercat la Faclia dar ma duc in Week-end.
La Rasova apa este pana la nivelul asfaltului si oamenii din zona au spus ca nu au iesit pe garla de 2 saptamani si inca mai asteapta.
asta e. suferim in continuare.