Alionte

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 08 Apr 2006, 15:59

multumesc de informatii, ma bucur ca am mai primitsieu un msg,ceva...
B****a tie !!! :lol: :lol: :lol:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 10 Apr 2006, 09:16

Stelianem ai pe cineva prin partea locului? Mai precis Capidava? Aveam chef de o excursie (cu barca) pe ceva canale de acolo!
near the beer

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 17 Apr 2006, 14:03

N-am pe nimeni, dar anu asta vreau sa-mi fac niste relatii si pe-acolo...
Ma intereseaza mult zona...
Vreau, de principiu, sa merg cateva week-end-uri pe acolo sa prospectez zona. Ma intereseaza sa-mi iau un teren pe-acolo, mai subtire la bani, asa, ca sa-mi fac o casuta de vacanta si un garaj pt barca si masina si o fantana... De principiu o sa caut terenuri prin satele dinspre Cernavoda spre Capidava, ca o sa de mare perspectiva. Ma gandesc la usurinta cu care o sa pot sa ajung din Buc, cand o sa fie gata autostrada aia. Buc-cernavoda pe autostrada 2 ceasuri, apoi din Cernavoda fac stanga si o iau spre Capidava (inca 35-40 min, drum bun si liber, fara solicitari majore) Cand ziceau astia ca va fi gata tronsonul pana la Fetesti?

mishu fishu
junior
junior

Mesaj de mishu fishu » 17 Apr 2006, 17:40

Am fost la Capidava cand era Dunarea foarte scazuta , am dat dupa somn cu tot felul de momeli si tot ce am reusit a fost sa las aproape toti plumbii si acele pe acolo :evil: . Asta nu inseamna ca nu este peste (de toate felurile ! ) in zona .Parca as mai merge!
Despre casa de vacanta putem vorbi , cred ca pot sa te ajut .
Tronsonul de autostrada pana la Fetesti , am citit , ca va fi gata anul acesta , mai spre sfarsit , cred eu .

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 28 Apr 2006, 20:34

.....pescuiesc de 20 ani pe alionte...dar nu te-am vazut pe acolo nea...steliane....
....apropo... eu plec din DR.taberei la 03 si la 06 sunt pe alionte i-mi umflu barca...
...sau sperii poporul sa nu vina pe acolo... oricum lumea prefra crapii...si pe tine vad ca nu te pasioneaza...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 04 Mai 2006, 16:51

Dl Lipoveanu, eu plec la 3 din Dr. Taberei si la 10 sunt acolo... ca n-am ceva esential...
In tot cazul, am petrecut in jur de 100 zile din viata pe-acolo ...
Crapul pe mine m-ar interesa, foarte foarte, dar, stii si tu cum e... cand nu-l prinzi o data, de 2 ori, de trei ori, te lasi pagubas... am in vedere si faptul ca daca dau dupa rapitori si alte alea, am activitate si ceva rezultate... si, cand rezultatele vin, incepe sa-ti placa, si-apoi mai incepi sa intelegi si tu ce faci acolo, ce-i bine, ce nu faci bine, la ce trebuie sa mai insisti, cand si in ce fel...apoi rezultatele se imbunatatesc, si-apoi incepe sa-ti placa si mai mult... Poate-i de ras, dar eu cele mai bune rezultate le-am avut acolo la salau, nu la stiuca... Crap n-am vazut IN VIATA MEA (LA MINE), si, nici macar ceva trasaturi... Vezi, asta-i problema, daca aveam ceva trasaturi, poate perseveram, sa imbunatatesc ce faceam eu acolo... Dar asa, ce sa imbunatatesc... Spune-mi si mie, te rog, UNDE si cu CE prinzi tu crap acolo? Nu c-as vrea sa-l omor, si sa prind cu sacul, dar ar trebui studiat fenomenul... Vezi, ma roade ceva... Stiu ca exista, dar n-am avut pana acum ocazia...
Fii bun si da-mi si mie un raspuns cat de mic pt crap, ca poate ti-oi fi si eu de folos vre-odata cu ceva... poate mai ai si tu ceva intrebari...

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 04 Mai 2006, 21:01

ce pot sa-ti spun la modul cel mai concret si scurt.... plec acolo numai cand cota la cernavoda este 130-100 adica aproape cand se taie curentul... si pescuiesc numai la buturuga (astea nu o sa le vezi niciodatade pe mal si nici din barca....le simti cu unditza... eu acum merg la sigur...stiu unde sunt...) se prinde caras mare pe la 1kg....anul trecut am luat si de 1,4kg... si evident te loveste si crap.....ca doar dau cu mamaliga... anii trecuti ma lovea niste bucati de nu aveam ce sa le fac... in ultimii 2 ani a predominat crapi pe la 2-3 kg... dar ...si printre craci ti se pare ca e si mai rau....
....stiuca pana in kg dadeam dupa ea seara si dimineatza...
salaul si somnul dispare cand nu mai are curent apa.... si cand are curent nu prea am mai fost...
....am mai descoperit si alte zone....si am mai neglijat aliontele....doar 3-4iesiri toamna tarziu....
am incercat si vara acum vreo 3 ani si in 3 de minute eram plecati de acolo...sa ne manance de vii tzantzarii...pana am inkis geamul de la masina am avut 4 muscaturi de tzantzari....

....mai dau cu viermusi si iau balos pe la 250-300g...asta ptr o prajeala ca tare bun e....ce carne are pe spate...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 13 Mai 2006, 21:26

multam! intentia conteaza, ca ai fost cooperant... buturugile le stiu si eu, mai pe toate, le-am si carografiat.... :) acolo la buturugi prindeam eu somotei, pe noapte... :) las ' ca anu asta il incerc eu din nou, sa vedem ... stiuci am inteles ca intra cel mai bine la gura de inrare, dar acolo n-am ajuns pana acum... cica merge crapul la boaba de lapte infipta direct in ac - asta de la altu care mi-a spus pe-acolo...
in rest, numai de bine...
astept cu nerabdare sa scada garla, probabil pe la 15 iun merg la o carasuiala... mie, caras cel mai bine mi-a dat la montura cu arc culisant cu mamaliga si rame sau viermusi...

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 14 Mai 2006, 21:04

bun .... sa scrii aici ce ai facut....
ptr mine sunt alte prioritati.... am descoperit anul trecut niste locuri.... numai ca dunarea asta e cum e...

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 29 Iul 2006, 08:23

vedeti ca la cernavoda cota e de 100cm...... o cota perfecta ptr alionte.... aviz amatorilor...am informatii ca se prinde bine si drumul este uscat...se poate campa chiar pe malul canalului in prima jumatate din amonte unde este malul mai inalt.... adica la locurile de pescuit.....la varsare inca este apa in padure.....cu tzantzarii nu e nici o problema apar doar intre 9-10 pe seara...dupa dispar definitiv...

Scrie răspuns