Dl Lipoveanu, eu plec la 3 din Dr. Taberei si la 10 sunt acolo... ca n-am ceva esential...
In tot cazul, am petrecut in jur de 100 zile din viata pe-acolo ...
Crapul pe mine m-ar interesa, foarte foarte, dar, stii si tu cum e... cand nu-l prinzi o data, de 2 ori, de trei ori, te lasi pagubas... am in vedere si faptul ca daca dau dupa rapitori si alte alea, am activitate si ceva rezultate... si, cand rezultatele vin, incepe sa-ti placa, si-apoi mai incepi sa intelegi si tu ce faci acolo, ce-i bine, ce nu faci bine, la ce trebuie sa mai insisti, cand si in ce fel...apoi rezultatele se imbunatatesc, si-apoi incepe sa-ti placa si mai mult... Poate-i de ras, dar eu cele mai bune rezultate le-am avut acolo la salau, nu la stiuca... Crap n-am vazut IN VIATA MEA (LA MINE), si, nici macar ceva trasaturi... Vezi, asta-i problema, daca aveam ceva trasaturi, poate perseveram, sa imbunatatesc ce faceam eu acolo... Dar asa, ce sa imbunatatesc... Spune-mi si mie, te rog, UNDE si cu CE prinzi tu crap acolo? Nu c-as vrea sa-l omor, si sa prind cu sacul, dar ar trebui studiat fenomenul... Vezi, ma roade ceva... Stiu ca exista, dar n-am avut pana acum ocazia...
Fii bun si da-mi si mie un raspuns cat de mic pt crap, ca poate ti-oi fi si eu de folos vre-odata cu ceva... poate mai ai si tu ceva intrebari...