nu-s despicate, se folosesc la altceva.Chief scrie:Te pomenesti ca alea de fly nu-s despicate si traji musca prin inductie pe el... sau nu stii ce-i ala inel despicat...

Eu nu am legat niciodata firul de inel despicat si nu vad de ce ai face asta.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nu-s despicate, se folosesc la altceva.Chief scrie:Te pomenesti ca alea de fly nu-s despicate si traji musca prin inductie pe el... sau nu stii ce-i ala inel despicat...
Nu e mai simplu sa pui firul dublu si sa legi asa? Tot ala face, rezulta un nod in care este impletit inca o bucata de ata(fir) cu rol de tampon la soc sau tractiune.rine scrie:puteti sa radeti ..dar ca idee...eu pentru cresterea rezistentei la nod ,indiferent ce folosesc ,textil,mono sau mixt ,dublez firul cu putina ata de cusut si fac nodul impreuna cu ea .creste rezistenta semnificativ ,verificat pe cantar . nu ata chiar ordinara ,e in comert una mai groasa (cam de 0,12 din poliester si de toate culorile). dureaza cateva secunde mai mult dar merita. cel putin pentru mine.
Draga Chief , ce m-as face io fara tine pe aiciChief scrie:
Vorbim de leadere de 60-80 cm si de dat contre la salau. In capat e un banal fig sau montura. Nu ne fugaresti rechinii albi. Revino-ti. Linia trebuie sa reziste. In agatatura oricum pierzi leaderul si ajungi sa il schimbi complet, ideea e sa nu pierzi un peste mare care nici nu-l misti cand il intepi.